Ünal Aysal'ın Artıları ve Eksileri

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Ünal Aysal İstifa Etmeli mi? konusunda da yazmıştım . Buraya da yazayım . Eğer sizin de atladığım bazı detaylar ve bilgiler varsa siz de yorumda bulunup katkı sağlayabilirsiniz ve sizin de yorumlarınızla bu post güncellenecektir .

Şu ana kadar bana kalırsa +'ları ;

1-Yıpranmış , bitmiş , üstünde kara bulutlar gezen , normal sezonu 8. bitiren , Avrupa'ya katılamayan bir takım için en doğru işi yaparak Fatih Terim'i getirmesi . Çünkü Fatih Terim böyle kaos ortamlarını sever .

2- Amatör branşlara yeniden destek vermesi . Adnan Polat döneminde sürünen amatör branşlar Ünal Aysal sayesinde bir ivme kazandı . (İlk seneler öyleydi ama şimdi değil)

3- Galatasaray'ın potansiyelini bilerek dev kuruluşlarla anlaşması (Opel,Microsoft vb. gibi)

4- Forma sponsorunun Adidas denen çöp bir firmadan Nike'a geçilmesi .

5- İlk iki senede kendi isyatiflerini iyi kullandı . Mesela Tafferel'in ve Fatih Terim'in çok istediği Lauro denen ikinci lig kalecisi yerine Muslera'yı alması , Fatih Terim'e sormadan Ujfalusi'yi alması gibi .

6- Yavaş yavaş hükümet tarafından uzaklaşıp merkez eğilimde bulunulması . Bildiğiniz üzere Adnan Polat döneminde hükümetspor gibi bir şeydik .

7- Ve kesinlikle 17 Haziran duruşu . Tarihin en önemli kararlarından bir tanesiydi . Bence de çok doğruydu.

Benim için - olan tarafları ise ;

1- Fatih Terim'in gönderiliş şekliydi . Konuşarak anlaşmak yerine kendisine sormadan direkt antrenmandayken göndermesi biraz taraftarları da kızdırdı haliyle .

2- Amatör branşlar için ilk senelere verdiği destek sonraki senelere oranla daha da düştü artması gerekirken . Geçen sene Euroleague Women şampiyonu olan kadın basketbol takımımızın bütçesi artması gerekirken küçüldü . Erkek basketbol takımımızın hali ise ortada . Ağustos'a girdik hatta geçiyoruz şu ana kadar açıklanmış bir transferimiz yok . Kim transfer edilecek o konuda ayrı bir sıkıntı var . Çünkü sürekli transfer listemiz değişiyormuş ..

3- Bayan basketbol ve erkek basketbol takımlarımızın zamanında maaşlarını vermeyerek (3-4 ay boyunca) takımları bozma noktasına kadar getirmesi . Hatta bayan basketbol takımında Lindsay Whalen'in maaşını almadığı gerekçesiyle gittiği zaman resmi siteden "Galatasaray'lılık ruhuna aykırı" gibi komik bir açıklama yapması .

4- Kulübün efsane forması olan parçalı forma yerine son derece özensiz ve tasarımı kötü olan formalar bu sene kullanılacak . Taraftarların içi rahat olsun parçalı forma da kullanılacak denildi ama hala yok .

5- Son derece gereksiz transferlerin yapılması . Yani transfer yaptık diye transfer yapılmış olmaları . Şu an tonlarca gereksiz oyuncu var ama sayamayacağım o kadar fazla yani .

6- Kongre içinde hala gizli fblilerin olması yani mesela Aziz Yıldırım'ın avukatı Köksal Bayraktar hala GS kongre üyesi .

7- Komisyoncu Bülent Tulun'un hala gönderilmemesi .

8- Lig başlamışken , şampiyonlar ligi başlamışken son derece profesyonel bir hoca olan Roberto Mancini'yi getirmeleri .

Sevdiğim ve saydığım bir hocadır . Bu kısıtlı zamanda da iyi işler çıkartmıştır kesinlikle ona lafım yok ama bu tip hocalar sezon bittikten sonra veya başladıktan sonra gelir lig başlarken değil .

9- Mancini iyi şeyler yaptı kısıtlı zamanda . Çünkü göreve geldiği zaman resmen bir kaos vardı hem taraftarlarda hem de kulüpte . Göreve geldiği ilk maçlarda bile "Fatih Terim" diye bağırıldı . Ona rağmen iyi durdu . Ben olsam o davranışlardan sonra direkt giderdim takımdan . Onlara rağmen takımı tanımıyorken , takımıyla doğru dürüst bir kamp yapmamışken ligi 2. sırada bitirmesi , Şampiyonlar Ligi'nde Juventus'lu , Real Madrid'li gruptan çıkartarak geçen sezonun yarı finalisti Chelsea'ye elenerek (1. maçta 2-3 fark atacağımız bir turda elendik) , 9 senedir finale dahi çıkamadığımız bir Türkiye Kupası'nı alarak gayet iyi işler yaptı . Ama gönderildi . Sebep ise yeteri kadar bütçe veremeyeceğimizdi .. 15 m Euro istiyordu sadece Mancini . Ama Ünal Aysal çok gördü ve gönderdi .

10- Kadın takımımızın Euroleague şampiyonu olduktan sonra yapılan bir partide GS düşmanı Turgay Demirel'in çağırılması .

11- Aslantepe'de bir kapalı spor salonu yapılacak diyip yapılmaması .

12- Forma sponsorunun hala bulunmaması .

13- Eray İşcan gibi futbolculara %100 indirim yapılması (Neyin ödülüyse ..)

14- Voleybol sorumlusu Orkun Darnel'in Florya'da Müdür olması . Candan Erçetin'in basketbol sorumlusu olacak olması .

15- GS Store davasında peşindeyiz denilip bütün suçluların bırakılması ..

16- AB Davası açtık diyip taraftarı kandırması . Açılsa bile şu ana kadar çoktan sonuçlanması gerekiyordu .

17- UEFA'nın dağıttığı Marketing-Poll gelirlerinden en düşük payı bizim almamız . Burda Doğuş Grubu hakkında inceleme başlatması gerekiyordu .

18- Galatasaray Adası'nın halen alınamaması . Son derece komik bir fiyata kiralık verilmesi . Adanın Galatasaray ile ilgisi sadece isminden kaynaklanıyor onun dışında bir bağlantı yok .

19- Galatasaray'ın bütün takımlarının antrenman merkezi olarak Florya değil Büyükçekmece'deki tesisler olacak diyorlardı . Hala somut bir gelişme yok .

20- Hajroviç'e milyon euro bonservis parası verip , maaşını vermeyip bir de üstüne dava açmak ..

21- GS TV'nin hala şifresiz olmaması . GS-Fb maçlarını bile fb tv'den izliyoruz maalesef .

Daha saymak saymak bitmiyor . -'leri +'sından çok diyelim . Ünal Aysal'a sonuna kadar destek verdim ama son zamanlarda çok sapıttı maalesef . Hele bu sene ligde şampiyon olamazsak ve 4. yıldızı fenere kaptırırsak o zaman yeni bir feda dönemi bizi bekler diyerek konuyu kapatıyorum . Biliyorum çok uzun oldu . Ama yalan değil yukardakiler .

Saygılarla ve sevgilerle ..

şu noktalama işaretlerini düzeltmediğin sürece senin hiçbir yazın okunmaz

Az ama daha çok katılıyorum.

Bu konular burda pek sevilmiyor gerciği.

Bugun gunlerden Unal Aysal galiba :distracted:

Antu da gitmeli.diye konu açılan Ünal Aysal ın yani başkanımızın gitmesini isteyen de antuludur benim gözümde gerisini tartışmam zamanı gelince zaten gidecektir şu aşamada aramızda kuşlar olduğu konusunda çok ciddi şüphelerim var

Burda amacım Ünal Aysal'ı övmek veya yermek değil sadece doğrular . Objektif olarak bakarsanız yani Ünal Aysal fanı veya Ünal Aysal anti'cisi olarak bakmazsanız sizde bu yazıma hak vereceksiniz . Eğer yazmadığım , unuttuğum bir şey varsa buraya yazın ben güncellerim yazıyı .

Ünal Aysal konusu açana atletico mac bileti bedava

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt