Ünal Aysal'lı Galatasaray Başarıya Doymuyor

Aysal dan sonra büyük ihtimall yine Polat Dönemlere dönecegiz. Adan Öztürk falan gelir ve yine Kaparty Liev falan karsi oynaycagiz. Yildizlar de olmaycak takimda.. ne yalan söyliyim..Cok korkuyorum...Aysal dan sonra hersey cok cok zor olacak.

Aysal çıtayı yukarı koydu aşağı indermek biraz cesaret ister.

futbolda ligde kötüyüz sadece şlde gayet başarılıydık Türkiye kupasında finaldeyiz ligdede 2. olursak şlye direk gidiyoruz daha ne istiyorsunuz? tamam şampiyon olsak iyi olurdu ama olmadı işte bu sene seneye oluruz onuda:)

Profesyonel likte Florya yı taraftara bastirmak

Ultraslani aciklama yap dediğinde aciklama yapmak

Chelsea maci sonrasi hocayı oyunculari taraftarin önüne atmak

Bu tff gidecek deyip onlarin oyuncagi olmak

Stadin üstü kapanacak

3 yil sonunda tıkır tıkır isleyen bir sistem olacak

Borc 100 ml ye dusecek

Yoneticisine maca git diyecek oda konsere gidecek

Vallaha cok profesyonel iz

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senin zihniyetinde ki adamlara aziz yıldırım adnan polat gibi adamlar lazım

Bunlar yalanmi keske yalan.olsa

Polat doneminde hic gormedim taraftarin idman sahasina girdigini

Polat döneminde ne gördüklerini ben yazayım sana;

34 lig maçında 16 mağlubiyet

Sıradan anadolu kulübü deplasmanlarında, rakip takım taraftarının ''cimbom kümeye'' diye bağırması

Mustafa Sarp

Aziz Yıldırım'ın Galatasaray kaptanına ''naber lan'' demesi ve bu durum karşısında tepkisiz kalmak

Fenerbahçe'nin her kulvarda Galatasaray'ı dağıtması

Avrupa'ya gidememek

Pembe renkli forma

Takımın yıldız oyuncusunun Pino olması

Galatasaray başkanı kimliği altında canlı yayında siyasilerden azar işitmesi

1 sezon stadın ortalama on bin kişiye oynaması

GS Store yönetiliş biçiminin ve ürünlerin mecazen yerlerde sürünmesi

Para kazanmak için takımın en önemli oyuncusunu satmak (keita)

Fenerbahçe'ye karşı hem sahada hem dışarda hiç bir türlü cevap verememek ve yenilgiyi başlamadan kabul etmek

Sürekli kaos, sürekli başarısızlık

Daha da yazabilirim istersen.

FT gider RB gider Luce gider ama Aysal Başkan kalır kalmalıdır.

Sıradan anadolu kulübü deplasmanlarında, rakip takım taraftarının ''cimbom kümeye'' diye bağırması

Mustafa Sarp

Aziz Yıldırım'ın Galatasaray kaptanına ''naber lan'' demesi ve bu durum karşısında tepkisiz kalmak

Avrupa'ya gidememek

Pembe renkli forma

Fenerbahçe'ye karşı hem sahada hem dışarda hiç bir türlü cevap verememek ve yenilgiyi başlamadan kabul etmek

Bence forumun üstüne çivilemek lazım hiç unutmasınlar diye.

Mustafa Sarp

Avrupa'ya gidememek

Pembe renkli forma

Konu polat degil

Konuyu oraya getiren sensin

Ben diyorum bu adam yalan söylüyor

Hemde her mikrofonu görünce

Aysal yalan soylemiyor diyorsan o zaman bu adam baska bir şekilde konuşuyor biz anlamiyoruz

Konu polat degil

Konuyu oraya getiren sensin

Ben diyorum bu adam yalan söylüyor

Hemde her mikrofonu görünce

Aysal yalan soylemiyor diyorsan o zaman bu adam baska bir şekilde konuşuyor biz anlamiyoruz

Başka şekilde konuşuyor, herşey istediğimiz zaman olmasa bile zamanla herşeyi başarıyor. Benim de kızdığım eleştirdiğim yönü çok ama şuan Ünal Aysal'dan daha iyi bir başkan yok bize gelebilecek. Hatta aynı seviyede birisi bile yok.

uzun süre kalmasını istememin tek sebebi var.. galatasaray ve yönetimini eleştirenlere bakıyorum da büyük çoğunluğu fenerli ve beşiktaşlı yazar ve yorumcular... dilmenler, özatlar, sinanlar... köhne futbol zihniyetli futbol camiasının bir türlü kabullenemediği adamı ben baştacı yaparım...

aman yeni icatlar çıkarmayalım çarkımız aynen dönsün kafa yapısına sahip güruhun lafları ve dolduruşlarıyla "yönetim istifa" diyen taraftar kardeşim son 3 senenin muhasebesini iyice bir yapsın derim... üşenmesinler 3 senede galatasaray başarı ve maddi anlamda ne kazanmış ne kaybetmiş bir hesap ediversinler... hesap kitap yapmayı seven bir sürü arkadaşımız var...

Kesinlikle başarılıdır, aksini iddia edenler saçmalayan/zırvalayan topluluk.

Hiç kimse dört dörtlük değildir, dünya üzerinde her şeyi dört dörtlük uygulayan başkan da yoktur, bundan sonra da olmayacaktır. Mevcut durumda 3 senedir oluşan tabloda Aysal'ın sevapları günahlarının kat be kat üzerindedir.

Kendisi yönetim değişikliği, futbol takımının gidişatı ve futbolculara ödenen uçuk maaşları göz önüne alarak eleştirilebilir, ancak resmin tamamını önünüze koyduğunuzda sportif olarak baya baya başarılıdır. Geldiği günden bu yana voleybol dışında her branşta kupalar kazanmıştır, kulübün vizyonunu oldukça genişletmiştir.

Ha yeter mi, elbette yetmez. Her zaman daha iyisini hedeflemek zorundadır. Başkanlığı bıraktığı gün, bugünkü tablodan çok daha iyisini yapmış olarak bırakmalıdır, bu bir gerçek. Madem çıtayı yükseltti, o misyonu tamamlamalı. Bu geldiğimiz seviyeyi aşacak hamleler yapamazsa kimse bugünleri hatırlamaz. Sporda her zaman bugün esastır, kimse geçmişe bakmaz. O nedenle gelecek sezondan itibaren yapılabilecek en doğru hamleleri yapmak zorunda.

senelerdir yerlerde sürünen özgüveni yerine getirmesi yeter biraz gözlerinizi açın ve son 3 senedir kimlere kafa tuttuğumuzu görün ve emin olun ki başımızda böyle bir hükümet olmasaydı çok farklı yerlerdeydik

Adam daha yeni 2 günde 3 kupa kazandı :D

Her gün kupa alıyoruz yahu,muhtemelen yarında alacagız,kupalara doyduk Ünal Başkan sayesinde.

10154895_735023296556368_7656486443149113202_n.jpg

JUDO | Kosova'da düzenlenen Uluslararası Judo Turnuvası'nda sporcularımız Kübra Kara ve Çağrı Şeyda Başonar birinci oldu.

5 dk önce :) :)

Geri
Üst Alt