Ünal Aysal'lı Galatasaray Başarıya Doymuyor

Bunlar yalanmi keske yalan.olsa

Polat doneminde hic gormedim taraftarin idman sahasina girdigini

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağolsun Polat döneminde maça da adam gidemiyor, bırak stada gitmeyi, televizyon karşısında maçları izleyemiyorduk. Taraftarda idman sahasına girecek mecal kalmamıştı. Utancımızdan başımız önde yürüyorduk.

Ünal Aysal gelmeden önce hasrettik böyle kupalara.

Ft kalsaydı da sampiyon olamazdık. Sanki şampiyon oluyorduk da Ünal Aysal batırdı gibi yazıp durmayın.

Takımdaki yeniçerileri de şutladıktan sonra tutulmaz olacağız inş

Bazıları Terim gönderildi diye başkana kin kusuyor resmen. Öyle bir hale geldilerki alınan bütün başarıların hiç bir önemi yok,sıradan biri gelip yönetse kulübü yine aynı şeyler olur sanıyorlar. Belki ağır bir tabir olacak bilemiyorum ama o bazıları kusura bakmasınlar iğrençler.

Taptap

Bazıları Terim gönderildi diye başkana kin kusuyor resmen. Öyle bir hale geldilerki alınan bütün başarıların hiç bir önemi yok,sıradan biri gelip yönetse kulübü yine aynı şeyler olur sanıyorlar. Belki ağır bir tabir olacak bilemiyorum ama o bazıları kusura bakmasınlar iğrençler.

Taptap

Kulüp başarılı oldu diye üzülen istemeyen varsa ağır şerefsizdir

GALATASARAY SPOR KLÜBÜDÜR. Sadece futbol değil. Diğer branşlar sponsorlardan iddia gelirlerinden yürütüyolar işi zaten. Bu branşlar kapanınca Messiler Ronaldolar mı gelecek sanki. Ceyhun'a Amrabat'a verilen paralardansa sahada kanı akmasına rağmen oynayan Işıl gibi insanları görmeyi tercih ederim. Bu branşlar kapansın diyorsanız da şampiyon olunca da sevinmeyin buna hakkınız yok.

sana mı sorcaz kardeşim neye sevinip sevinmeyeceğimizi

ben sana diyorum ki bu takım 3. olsun kimse aysal başarılıdır demez. bırak spor klübüdür ayaklarını

madem spor klübü manciniye atıyorum senin verdiğin örnekteki ceyhuna amrabata kızma git basket kombineni al.

spor klübü madem bu taraftar niye basket voleybol maçlarına ilgi göstermiyo.

yine söylüyorum bu takım 3. olursa kimse diğer branşlardaki başarılara bakmaz bunu göreceksiniz.

ben sana diyorum ki bu takım 3. olsun kimse aysal başarılıdır demez. bırak spor klübüdür ayaklarını

madem spor klübü manciniye atıyorum senin verdiğin örnekteki ceyhuna amrabata kızma git basket kombineni al.

yine söylüyorum bu takım 3. olursa kimse diğer branşlardaki başarılara bakmaz bunu göreceksiniz.

Bakmaz ama cahiller bakmaz.Galatasaray futbol takımı bu sene 5.olsada Ünal Aysal başarılıdır.

Bakmaz ama cahiller bakmaz.Galatasaray futbol takımı bu sene 5.olsada Ünal Aysal başarılıdır.

ben zaten başarısızdır demedim futbol takımının başarısız olmasını nedeni aysaldır dedim aysalcılar illaki bi yere çekiyolar.

ayrıcada kimin cahil olduğu görülecek sezon sonu

Bir de bülent tulun gibi takıma zararı dokunan adamları takımdan temizlese daha çok sevecem başkanı ya neyse herifler demirbaş gibi takımda kötü de olsa kalıyorlar anlamadım bu işi

Kendisini çok severdim, çok da başarılı buluyordum ama Fatih Hoca konusunda bende öyle bir iz bıraktı ki maalesef hiç düzelmeyecek. Apaçık tramva yaşattı bana. Bakın konu Fatih Hoca'nın yaptığı yanlışlar değil sadece gönderiliş biçimi.

Ama aslina bakarsak boyle olmasi icin terim israr etti. Sozlesme yenilemez telefonlara cikmaz dingonun ahirimi burasi? Oyle gonderilmesi evet yanlisti ama boyle bir sonu israrla tetim istedi!! Planida ise yaradi yani haksizken hakliymis gibi hala savunanlar var onu mesela sen.

Basketbol macina neden gifilmiyor demisinde gecen gunku final macina gidenler yapay zeka andoidmi?

Başkan başarılı da sıkıntı devamlılıkta bence bir şekilde başarıyı bozmayı başarıyoruz..

Bir de bülent tulun gibi takıma zararı dokunan adamları takımdan temizlese daha çok sevecem başkanı ya neyse herifler demirbaş gibi takımda kötü de olsa kalıyorlar anlamadım bu işi

Belkide fazla yukleniyoz tuluna bende hic sevmem kendisini ama en azindan calisiyo o ulke bu ulke ucakla geciriyo omrunu. Baskan calisan ve duzene uyan kisileri sever gereksiz muhalefete ve asiri fikir ayriliklarina toleransi sifir. Bu konudaki hassasiyeti dogrumudur yanlismidir tartisilir.

Diger branslardaki maclara ilgi yok diyosun ona bakilirsa son lig macinada ilgi yoktu ne yapalim kapatalimmi futbol subesini?

biraz maç izlede sonra tartışalım kardeşim.

final maçı bu yani bi zahmet onada gelsinler

normal sezon maçlarını hiç izlememişsin belli ki voleybol kadın basket vs. kaç seyirciye oynuyolar ?

ligde şampiyon olamayınca gitmiyo taraftar diğer branşlarda başarılı olunsa bile sadece final maçlarına ilgi var.

diğer branşları biraz araştırın derim ben her sene zarar ediyoruz bi faydası varmı?

Geri
Üst Alt