Ünal Aysal'lı Galatasaray Başarıya Doymuyor

Adnan polat'lı dönemlerden nereye geldik allah şükür etmeyeni çarpar.

Başkanın tek bir hatası oldu oda belli zaten, onun dışında çok başarılıdır, başkan yanında ki adamları değiştirmeli ve hoca arayışlarına girmelidir başkada bir isteğimiz yok kendisinden helal olsun.

:mad: ne demek istiyon açık konuş renkdash

biraz maç izlede sonra tartışalım kardeşim.

final maçı bu yani bi zahmet onada gelsinler

normal sezon maçlarını hiç izlememişsin belli ki voleybol kadın basket vs. kaç seyirciye oynuyolar ?

ligde şampiyon olamayınca gitmiyo taraftar diğer branşlarda başarılı olunsa bile sadece final maçlarına ilgi var.

diğer branşları biraz araştırın derim ben her sene zarar ediyoruz bi faydası varmı?

Ne zarari? Hepsinin sponsoru var zaten. Avrupa sampiyonu olduk daha ne fayda istiyosun?

Yönetimi başarılı buluyorum yalnız bu sene futbol takımını fazla serbest bıraktılar bence ölümüne savaşmalıydık 4.yıldızı almak için

bence de başarılı...voleybolda da zor olmasına rağmen bir şampiyonluk görsek tamamdır

neyse kişisel tartışmaya girmek istemiyorum artık. bu sene benim ve bizim için 4. yıldızı takmak çok önemliydi maalesef başkan sayesinde ondan olduk.

ha yinede Allah razı olsun adnan polat gibi birinden kurtardı bizi.

umarım manciniyide en kısa sürede yollar ve 20. şampiyonluğu kazanırız

yekta kardeşim senin için

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı'nın CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde Polonya ekibi Zaksa'yla yaptığı maçta salonda taraftardan fazla özel güvenlik olduğunu aktaran Cibara, "Salonda bizim seyirci sayımız 9, Polonya ekibinin seyirci sayısı 41 kişiydi. Sadece özel güvenlik olarak ise 60 kişi görev yapıyordu" ifadelerini kullandı.

Cibara, mali gelirlerin yetersizliğine vurgu yaparak, şunları söyledi: "İsim sponsorluğu gelirleri, Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı için 5,5 milyon dolar, Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı için 1,6 milyon avro, Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı için 2,7 milyon lira ve Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı için ise 1,2 milyon lira. Toplam isim hakkı gelirleri 20 milyon lira civarında. Bu şubelerin toplam gideri ise 80 milyon lira. Oyuncu maliyetleri, toplam giderin yarısına tekabül ediyor. Bunu bir şekilde azaltmalıyız. Alt yapıyı geliştirmemiz ve tesisleşmeye gitmemiz gerekiyor. Bu bizim için çok önemli."

yekta kardeşim senin için

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı'nın CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde Polonya ekibi Zaksa'yla yaptığı maçta salonda taraftardan fazla özel güvenlik olduğunu aktaran Cibara, "Salonda bizim seyirci sayımız 9, Polonya ekibinin seyirci sayısı 41 kişiydi. Sadece özel güvenlik olarak ise 60 kişi görev yapıyordu" ifadelerini kullandı.

Cibara, mali gelirlerin yetersizliğine vurgu yaparak, şunları söyledi: "İsim sponsorluğu gelirleri, Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı için 5,5 milyon dolar, Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı için 1,6 milyon avro, Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı için 2,7 milyon lira ve Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı için ise 1,2 milyon lira. Toplam isim hakkı gelirleri 20 milyon lira civarında. Bu şubelerin toplam gideri ise 80 milyon lira. Oyuncu maliyetleri, toplam giderin yarısına tekabül ediyor. Bunu bir şekilde azaltmalıyız. Alt yapıyı geliştirmemiz ve tesisleşmeye gitmemiz gerekiyor. Bu bizim için çok önemli."

Ee, ne olmus yani?

Futbol subesininin defterleri ayri. Bu branslar zengin de olsa, yilda 100 milyon dolar kar da etse futbol bransi icin farketmez, 100 milyon zarar da etseler farketmez. Hesaplari ayri. Bagimsizlar birbirlerinden. Sen basketbolla, voleybolla ilgileniyorsan, "bu branslarin durumu kotu" diye uzulebilirsin. Ilgilenmiyor "benim icin futbol onemli" diyorsan, sana ne o zaman onlarin karindan zararindan?

bu kadar balik hafizali olmaya gerek yok

polat ve canaydin dönemlerini bir akliniza getirin ünal baskanin ne kadar basarili oldugunu anlarsiniz zaten...

Ee, ne olmus yani?

Futbol subesininin defterleri ayri. Bu branslar zengin de olsa, yilda 100 milyon dolar kar da etse futbol bransi icin farketmez, 100 milyon zarar da etseler farketmez. Hesaplari ayri. Bagimsizlar birbirlerinden. Sen basketbolla, voleybolla ilgileniyorsan, "bu branslarin durumu kotu" diye uzulebilirsin. Ilgilenmiyor "benim icin futbol onemli" diyorsan, sana ne o zaman onlarin karindan zararindan?

bi bitmediniz herbiriniz ayrı telden çalıyosunuz. biraz tartışmayı oku neden yazmışım o yazıyı

herkese cevap verirsek burda ohooo

diğer branşları savunanlar kaç maçına bakıyolar acaba.

SPOR KLÜBÜYÜZ ya hesapları ayrı olsa ne para Galatasaraydan çıkıyo.

kardeşim biraz araştır sonra tartışalım olurmu ?

ne zararı hepsinin sponsoru var diyosun.

avrupa şampiyonu kız basketbol takımımız kaç aydır maaş alamıyo haberin varmı

Mevcut sponsorun odemeleri geciktirmesinden kaynakli sorun o. Herseyi klubun oz kaynaklarindan sorumlu tutmayin.

neyse kişisel tartışmaya girmek istemiyorum artık. bu sene benim ve bizim için 4. yıldızı takmak çok önemliydi maalesef başkan sayesinde ondan olduk.

ha yinede Allah razı olsun adnan polat gibi birinden kurtardı bizi.

umarım manciniyide en kısa sürede yollar ve 20. şampiyonluğu kazanırız

Tetimi yollamasa sampiyonluk cepteydi yani? Yuh diyorum bu sezon oyle yada boyle fenerin sampiyonlugu ile bitecekti belkide tayyip bunu terime bizzat bildirdi o yuzden milli takim aski kabardi birden belkide.

Tetimi yollamasa sampiyonluk cepteydi yani? Yuh diyorum bu sezon oyle yada boyle fenerin sampiyonlugu ile bitecekti belkide tayyip bunu terime bizzat bildirdi o yuzden milli takim aski kabardi birden belkide.

terime endekslemiyorum ben terimden önce ali dürüst ve albayrak var +terim ve yardımcıları

kim ne derse dersin terim bu klübün ruhudur.

terimden sonra ruhsuzları gördük.

ha göndermeseydi terimi başarısız olsaydık yine, suç terimin derdik

şu anda suç başkanda görünüyo. Uzatmanın anlamı yok kardeşim.

Şunu söylüyorum başka tarafa çekmenin manası yok. Başkan başarılı fakat futboldaki başarısızlığında sebebidir.

Kişisel görüşümdür katılmıyosanızda canınız sağolsun

bi bitmediniz herbiriniz ayrı telden çalıyosunuz. biraz tartışmayı oku neden yazmışım o yazıyı

herkese cevap verirsek burda ohooo

diğer branşları savunanlar kaç maçına bakıyolar acaba.

SPOR KLÜBÜYÜZ ya hesapları ayrı olsa ne para Galatasaraydan çıkıyo.

Para Galatasaray'dan falan cikmiyor. Futbol kulubunun parasi futbol gelirlerinden cikiyor, zarari da kari da futbolun oluyor. Diger branslar ayri.

GALATASARAY SPORTİF AŞ. | İhtisaslaşmış Bir Pazarlama Yönetim Şirketi

GS Sportif A.Ş.’nin esas faaliyet giderleri 4 ana başlıkta toplanmaktadır:

-Galatasaray Futbol Takımı Sporcu ve Teknik Kadro Ücret ve Giderleri

-Bonservis Amortisman Giderleri

-Pazarlama ve Satış Giderleri

-Şirket personel giderleri de dahil tüm genel yönetim giderlerini kapsayan genel giderler

Burada goruyor musun Basketbol takiminin giderleri, Voleybol takiminin giderleri falan?

Buyuksun baskan. cekemeyenlere bir bir kapak takiyor sagolsun

kardeş şakamısın sen :D

nerden çıkıyo para mersin idman yurdundanmı

Bu kadar zor mu kardesim anlamak? GS futbol kulubu ayri, diger branslar ayri diyoruz. Onlarin hesabi geliri gideri ayri diyoruz. Sana kulubun kendi sayfasindan futbol kulubunun bagli oldugu sirketin giderlerini gosteriyorum, hala konusuyorsun ya.

terime endekslemiyorum ben terimden önce ali dürüst ve albayrak var +terim ve yardımcıları

kim ne derse dersin terim bu klübün ruhudur.

terimden sonra ruhsuzları gördük.

ha göndermeseydi terimi başarısız olsaydık yine, suç terimin derdik

şu anda suç başkanda görünüyo. Uzatmanın anlamı yok kardeşim.

Şunu söylüyorum başka tarafa çekmenin manası yok. Başkan başarılı fakat futboldaki başarısızlığında sebebidir.

Kişisel görüşümdür katılmıyosanızda canınız sağolsun

valla unal aysal konustu ben presiplerimi ve ideallerimi zaten onlari yonetim listeme almadan soylemistim sonradan haberleri olmus olmalari onlarin sorudur dedi. Yani madem baskanin dusunceleri ile zittilar niye onun yonetimine girdiler? Madem girdiler niye yari yolda biraktilar? Herseyi baskana yuklemeyin sonucta adam benim duzenim prensiplerim bunlar demis beyfendilerde ayri utopya yarataciklarina ya hic yada hep olsalarmis. zaten adnan ozturk disinda hicbirisi ile arasi kotu degil ali durust ile sik sik gorusuyorlar ayni sekilde albsyrak ilede.

Geri
Üst Alt