Ünal Aysal'lı Galatasaray Başarıya Doymuyor

Bu kadar zor mu kardesim anlamak? GS futbol kulubu ayri, diger branslar ayri diyoruz. Onlarin hesabi geliri gideri ayri diyoruz. Sana kulubun kendi sayfasindan futbol kulubunun bagli oldugu sirketin giderlerini gosteriyorum, hala konusuyorsun ya.

bana konuşana kadar yukarıyı adam gibi oku sonra tartış alıntı yaptığın ilk yazıya bak.

la havle

"SPOR KLÜBÜYÜZ ya hesapları ayrı olsa ne para Galatasaraydan çıkıyo."

bu cümleden ne anlıyosun kardeşim ?

Futboldan çıkıyomu yazıyo orda nasıl okuyosun

Galtasaray spor klübü kasasından çıkmıyomu ?

Tek hatası sezona paratorla başlamaktı.

Asil saka olan sensin diget branslarin yuku sponsorlar karsiliyor diyoruz sen hala futbol butcesinden idare ediliyor saniyorsun :D

yekta kardeşim senin için

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı'nın CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde Polonya ekibi Zaksa'yla yaptığı maçta salonda taraftardan fazla özel güvenlik olduğunu aktaran Cibara, "Salonda bizim seyirci sayımız 9, Polonya ekibinin seyirci sayısı 41 kişiydi. Sadece özel güvenlik olarak ise 60 kişi görev yapıyordu" ifadelerini kullandı.

Cibara, mali gelirlerin yetersizliğine vurgu yaparak, şunları söyledi: "İsim sponsorluğu gelirleri, Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı için 5,5 milyon dolar, Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı için 1,6 milyon avro, Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı için 2,7 milyon lira ve Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı için ise 1,2 milyon lira. Toplam isim hakkı gelirleri 20 milyon lira civarında. Bu şubelerin toplam gideri ise 80 milyon lira. Oyuncu maliyetleri, toplam giderin yarısına tekabül ediyor. Bunu bir şekilde azaltmalıyız. Alt yapıyı geliştirmemiz ve tesisleşmeye gitmemiz gerekiyor. Bu bizim için çok önemli."

okumadan konuşuyosunuz

oku burayı tamammı futbol kasasından çıkıyo değil klübün kasasından çıkıyo hala lafı bi tarafınızdan anlamayın

dedin ya ne zararı diye kocaman yazayım görürsün belki

okumadan konuşuyosunuz

oku burayı tamammı futbol kasasından çıkıyo değil klübün kasasından çıkıyo hala lafı bi tarafınızdan anlamayın

Diger branslar zarar etmis. Iyi ki futbolun onlarla alakasi yok. :D

okumadan konuşuyosunuz

Futbol butcesi ile hala alakasi yok gsstorede satilan bardaklarin gelirlerleri sadece futbola gidecek diye bir kaide yok. ikincisi bizde sadece futbol taraftari yok.

okumadan konuşuyosunuz

Kardesim bosuna dil döküyoruz.

Stad sayesinde gelirlerimiz ile daha esnek davranabiliyoruz. Fenerbahce Aziz Yildirim ile bütün branchlari domine etti, ama bosu bosuna, boku bokuna para yedirdi. Noldu sonunda ? Hüngür Hüngür agladi, 10 yilda X Yüz Milyon avro zarar ettiler diye...Devlet niye yardimci olmuyor diye... Birde bizde KOC, ÜLKER, SAHENK gibi para ve sponsorluk ile pompalayanlar yok.

Bir Bayern Münih bilmez mi Erkek Basketbol icin 100 Milyon, kadin basketbol icin 50 Milyon Avro bütce yaratmayi. Ama adamlar "Mali disziplin" diye bir kavrami ezberlemisler.

Kardesim senin bu branchlarda hedefin bu olmali. Gencleri sokaktan cekmek, Galatasaray´a kazandirmak, onlara sportif egitim vermek. Sen onlari ne kadar iyi yetistirirsen, o branchlara okadar faydasi olur. Yoksa paralari W-NBA oyuncularina yatirmak egomuzu tatmin etmekten baska birsey olmaz. Sadece zarar ederiz.

Bu olayi zaten Fenerbahce basladi. Fenerbahce camdan atladi diye, bizde mi atliyalim. Hic gerek yok...

başkana güveniyorum.yanlışları mutlaka oldu ama genele bakınca derli toplu bir hal aldı sanki kulüp.

çok büyük bütçeler ile amatör branşlarda yarışmak intihar olur bir yararı da olmaz bize,şubeler kapanmasın ama altyapıya önem vermek lazım,bayan basketbol takımı dar bütçe ile neler yapılabileceğini gösterdi,ayrıca elimiz de ekrem memnun ve ergin ataman gibi iki değer var, işi bilen adamlarla devam ettiğimiz sürece başarı gelir her daim

yekta kardeşim senin için

Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı'nın CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde Polonya ekibi Zaksa'yla yaptığı maçta salonda taraftardan fazla özel güvenlik olduğunu aktaran Cibara, "Salonda bizim seyirci sayımız 9, Polonya ekibinin seyirci sayısı 41 kişiydi. Sadece özel güvenlik olarak ise 60 kişi görev yapıyordu" ifadelerini kullandı.

Cibara, mali gelirlerin yetersizliğine vurgu yaparak, şunları söyledi: "İsim sponsorluğu gelirleri, Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı için 5,5 milyon dolar, Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı için 1,6 milyon avro, Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı için 2,7 milyon lira ve Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı için ise 1,2 milyon lira. Toplam isim hakkı gelirleri 20 milyon lira civarında. Bu şubelerin toplam gideri ise 80 milyon lira. Oyuncu maliyetleri, toplam giderin yarısına tekabül ediyor. Bunu bir şekilde azaltmalıyız. Alt yapıyı geliştirmemiz ve tesisleşmeye gitmemiz gerekiyor. Bu bizim için çok önemli."

Zarar ediyoz olabilir fakat burdaki gelirlerde merak ettiğim şeyler var demişsinki Toplam isim hakkı geliri 20milyon Lira peki bu branşlar kazandıkları maçlardan, sıralamadaki durumlardan , TV geliri ve Maç izleme ücretlerinden (saha geliri) hiç mi para kazanmıyor.

Tabi lan manyak mısın.

sana mı sorcaz kardeşim neye sevinip sevinmeyeceğimizi

ben sana diyorum ki bu takım 3. olsun kimse aysal başarılıdır demez. bırak spor klübüdür ayaklarını

madem spor klübü manciniye atıyorum senin verdiğin örnekteki ceyhuna amrabata kızma git basket kombineni al.

spor klübü madem bu taraftar niye basket voleybol maçlarına ilgi göstermiyo.

yine söylüyorum bu takım 3. olursa kimse diğer branşlardaki başarılara bakmaz bunu göreceksiniz.

Başarıyı sadece futboldaki başarı ile tanımlayamazsın. Bu sene futbolda ligde kötüydük ama Cl'de yine hedefimze ulaştık. Ben zaten yıllardır bütün amatör branşlara elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Ankara'da olduğum için buraya geldiklerinde tüm maçlara gitmeye çalışıyorum. O yüzden bana akıl verme.

emre saykal admin oldu

hayri cundun üyeliği silindi

ünal aysal istifa

Futbolda lig 2.liği başarı değildir... üstelik 10 puan fark yenilerek alınan 2.lik fiyaskodur.

Bir Türkiye Kupası kaldı almadığımız başkan döneminde onu da bu akşam alacağız inşallah

Aysalı sevmeyen gitsin polatçı olsun tek yanlışı var aysalın o da terimi kovması terim dışında bir yanlışı yok

Ergin ataman ve ekrem memnun mutlaka sözleşme yenilenmeli bayan voleybolda önemli yatırımlar var eee daha ne istiyosunuz lucescu geldiğindede futbolda düzelecek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt