Ünal Aysal'lı Galatasaray Başarıya Doymuyor

Burada "SPOR" u sadece futbol sanan bir güruh var ki ben onların olaylara nasıl baktığını anlamıyorum. Yıllarca basketbol oynamış birisi olarak burada yazılanları da gerçekten üzücü buluyorum.

Futboldan başka hiç bir şubemizin olmasına gerek yokmuş. Çok para harcanıyormuş da ıvır da zıvır... Yani bu ülkede sadece futbol oynayan, futbol izleyen tatmin edilecek ama başka sporlara gönül vermiş insanlar kimsenin umurunda olmayacak? Futbol takımındaki bir oyuncunun bir senede aldığı parayı takım olarak alamayan tüm sporcuların, Galatasaray adını en yukarılara taşımak için verdiği emeklere küfretmekten başka bir şey değildir bu söylenenler. Hele ki bu sezon aldığı onca paraya rağmen sahada gezinen futbolcuları görünce, yapmış olduğunuz haksızlığın çok daha büyük olduğunu düşünüyorum.

Neymiş? Boşuna para aktarılıyormuş bu branşlara. Bunları söyleyenlerin çoğunluğu ise bir futbolcu için pazarlık yapıldığında, çingene pazarlığına ne gerek var, basacaksın parayı alacaksın oyuncuyu diyenler.

Burası bir Spor Kulübü. Beğenseniz de beğenmeseniz de spor kulübü olarak kalacak ve tüm amatör branşlarda da yer almaya çalışacak.

Başkan başarılı mıdır? Artılarının eksilerinden fazla olduğunu düşünüyorum 3 senelik periyotta. Eksilerinin de çoğunun bu sene futbol branşında yapıldığını düşünürsek evet kesinlikle başarılıdır.

Ama aslina bakarsak boyle olmasi icin terim israr etti. Sozlesme yenilemez telefonlara cikmaz dingonun ahirimi burasi? Oyle gonderilmesi evet yanlisti ama boyle bir sonu israrla tetim istedi!! Planida ise yaradi yani haksizken hakliymis gibi hala savunanlar var onu mesela sen.

O zaman şu soruyu da cevaplar mısın? Terim bu dünyanın en fazla egosu olan adamlarından belki de birincisi böyle bir adamla çalışırken bu adama eleman demek (böyle bir medyayı bile bile bu malzemeyi vermek) 2 sene boyunca geçen başarılı sezonların sonunda işin bir anda sarpa sarmasının tek sorumlusu Terim midir? yani Terim durup dururken mi böyle oldu?

bak ortada bir problem bir suç varsa %99 Terim'in suçu denilsin hatta Terim bunu desin kabul ederim ama %1 suç da Aysal'ın dır. bunun kabul edilmesi lazım bu adamında suçu var. YK kararı ile Terim'i göndermesi bunca başarıdan sonra o adamın gözyaşları ile gitmesini sindiremiyorum keza yerine getirilen Mancini'nin başarısını da görmük..

Başarıyı sadece futboldaki başarı ile tanımlayamazsın. Bu sene futbolda ligde kötüydük ama Cl'de yine hedefimze ulaştık. Ben zaten yıllardır bütün amatör branşlara elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. Ankara'da olduğum için buraya geldiklerinde tüm maçlara gitmeye çalışıyorum. O yüzden bana akıl verme.

uslübuna dikkat et saygısızlık yapma

sen konuşmayı bilmiyosan alıntı yapma

insan gibi saygılı bi şekilde tartışacaksan sabaha kadar tartışalım. madem konuşmayı bilmiyosun alıntı yapmayacaksın ozaman kardeşim

uslübuna dikkat et saygısızlık yapma

sen konuşmayı bilmiyosan alıntı yapma

insan gibi saygılı bi şekilde tartışacaksan sabaha kadar tartışalım. madem konuşmayı bilmiyosun alıntı yapmayacaksın ozaman kardeşim

Benden ilk alıntı yapan sendin. İşine gelmiyorsa sen alıntı yapmazsın bundan sonra.

Geri
Üst Alt