ünal başgan

Cevap: ünal başgan

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan Aziz Yıldırım'ın verdiği "3 dünya yıldızı getireceğim" sözünü yerine getirmek üzereyim. Şüphesiz ki ebedi dostluk bunu gerektirirdi.

:lol::lol::lol:

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

SEVDİĞİNİZ KIZI SİZE VERMİYORLAR MI? KIZ ÇOK GÜZEL SANA GELMEZ Mİ DİYORLAR? BAŞLIK PARASI ÇOK MU PAHALI? O kadar da değil la Onu da siz alın

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Az önce Aziz ile PES atalım dedik. Ben Galatasaray'ı seçtim, "Aaa sen güçlü takım seçtin, ben de Barca'yı alırım o zaman" dedi. :(

:rolleyes:

bugunlerde hem gerçek kişiligiyle hemde kurmaca kişiligiyle bizi yardırmakta olan başgan :)

Ünal Başgan‏@UnalBasgan

Son birkaç saattir kimseyi almadığım için endişelenenler olmuş. İyiyim iyi. Yunanlılar bizden 12 adayı almıştı ya kafayı ona taktım biraz ;)

Ünal Aysal ‏@Unalbaskan_GS

TRANSFER: KAKA FENERBAHÇE'DE.. :D:D Kaka Twitter hesabında Facebook kısaltması (FB) yazdı geleneksel timsah başladı :D

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Sadece Türkçe konuşmama bakarak 6 lisan bildiğimi anlayabilirsiniz.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Melo'nun 4 maçlık cezası TFF'nin İstinye'deki binasını basmadığım için mi onandı?

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Havaalanına yeni göz ağrısını karşılamaya gelmiş. pic.twitter.com/LjZZHido :lol:

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Yalnız Webo'nun Süper Lig'de 25 golü varken Drogba'nın hiç golü yok. Psikolojik üstünlük? :(

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

;) @premierleague

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Artık save yapabilirim.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

İlk defa Çin'den aldığım bir şeyden memnun kaldım.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Cuma namazında Gökhan Zan'ın bulunduğu safı çok sıklaştırmayın da omuzu çıkmasın. Bu yoğun maç trafiğinde her futbolcuya ihtiyaç olabilir.

Geri
Üst Alt