ünal başgan

Cevap: ünal başgan

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Gençlerbirliği maçında Hurşut'a yaptığın o hareketi mortal kombatta yapmayı deniyorum olmuyor. Hangi tuşları kullanmak lazım? @NAmrabat53

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Halil, Halil diye seslendim arkadan ama dönüp bakmadı. Hamit gerçek galiba.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Sato olayını da bir şekilde bize bağlayacaklar ama nasıl ben de bilmiyorum henüz.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Bayramlaşmaya A Takım futbolcusu olduğunu iddia eden biri geldi ama tanıyamadım adı da Furkanmıymış neymiş.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Cris geldi şimdi de. Bir an hangimiz daha büyük, kim kimin elini öpmeli karmaşası yaşadık.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Umut'u kaçan boğanın peşinden koşarken gördüm. Adam bayramda bile yerinde duramıyor.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Fernandes'i transfer etsenize bişey denicem. @Trabzonspor :haha:

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan Sadri beni arayıp 2 golde de benim futbolcularımın payı var puanların yarısını bana ver dese söyleyecek sözüm olmaz. :/

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Bizim bu zamana kadar olan puan kayıpların sebebi galiba iyi futbol.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Galibiyet kadar önemli olan bir şey varsa o da Engin'in cezasının bitmesine 1 hafta kalmış olmasıdır. Üşüyoruz...

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Şampiyonlar Ligi'ndeki Cluj maçı > Mike Tyson-Holyfield unvan maçı + Sharapova-Serena finali + Beşiktaş-Ofspor derbisi. :(

Başkan çakma başgan için sempatik demiş takip ediyor demekki :asd:

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Neyse ki sizin D-Smart'ta izlemeniz gereken bir Şampiyonlar Ligi maçınız yok. Erken yatın da yarın okula geç kalmayın. @12numaraorg

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Eğer galip gelirsek yağmur da durmazsa herkesi TT Arena'ya havuz partisine bekliyorum.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Şampiyonlar Ligi'inde son sözümüzü söylemedik dememiş miydik?

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Fatih Terim simdi çıkıp grup 1. olacağız dese "imparatordur vardır bi bildigi" deyip inanacaksın arkadas!

yaratıcılığı harika adamın yav başkanı başarıyla temsil ediyor :ayatollah:

Geri
Üst Alt