ünal başgan

Cevap: ünal başgan

59661_10152274971285164_1920049602_n.jpg

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Kiminin aklı Pendik maçında, kiminin ki hd yayınlanacak olan ManU maçında.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Süper ligin "bug"ını bulduk sırada Şampiyonlar Ligi... #manchesteribnesikollakendini

:D

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Kiminin aklı Pendik maçında, kiminin ki hd yayınlanacak olan ManU maçında.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Ne oldu tam kadro maça çıkmaya yemedi mi? :( @ManU_FC

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Cimbombomum sen çok yaşa canım feda olsun sana hiçbir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyada (TWEETİ İSTEMSİZ MELODİSİYLE OKUDU.)

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Hava alanına taraftarları sakinleştirmek için gelmişti peki O ne yaptı? :( pic.twitter.com/cFla5xsx

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan Haftaya Kuzey-Güney'de,Muhteşem Yüzyıl'da neler olup bitiyor twitleri atsana bizim Şampiyonlar Ligi maçı var da izleyemeyeceğiz @12numaraorg

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan Yakında tapelere gerek kalmadan, Aykut Kocaman'ın teknik adamlığına bakarak şike yapmadan 17maçta 16 galibiyet alamayacaklarını anlayacaklar

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Halil, Halil diye seslendim arkadan ama dönüp bakmadı. Hamit gerçek galiba.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Fernandes'i transfer etsenize bişey denicem. @Trabzonspor :haha:

:005:

Son zamanlar da reklam yaptığı için pek komik gelmiyor bana.He banada bu şekil bir reklam teklif edilse bende yapardım o ayrı :)

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Aha penaltı oldu aha bir de kırmızı kart, Melo kaleye geçiyor ahahahha bu hafta kesin lider oluruz. (OLAMADI)

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Hevesinizi aldıysanız bir müsaade edin de liderlik koltuğuna tekrar yerleşelim çocuklar. @Besiktas

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Önce Muslera'nın gol atması şimdi Felipe Melo'nun penaltı kurtarması... Sahaya ilk 11'de çıksam şaşırmazsınız herhalde?

:D

Ünal Başgan

BuGüN sÜppEr oYnAdıN. TeBrklErs. bU dA yEnİ dÖvmEm. RT PLS :( @emrecolak1010

A8uq-bpCUAEQXRW.jpg

durup dururken attığı bir esprili tweetle ortalığı neşelendiren fenomen

bütün söylemek istediklerimizi o kadar orjinal bir cümleyle dile getiriyor ki bazen okurken kahkaha attığım oluyor. işte bu diyorsun:yenieek:

Geri
Üst Alt