Ünal Başkanın Amacı Ne?

Hüsnü Ayabakan

Berlin Panteri
Fatih Terim gönderildi arkasında durduk, Mancini geldi arkasında durduk,devre arası çöplere para baydık arkasıdna durduk , şampiyonluk gitti arkasında durduk , Manciniyi gönderdi arkasıda durduk ..AMa oyuncu sözleşmeleri konusunda başkanın arkasında duramayacağım..

Hajrovic olayı bardağı taşıran son damla oldu ama öncesine baktığımızda yine akıl almaz işler yapılmış.. Geçen yıla dönelim..1-2 milyon için Alper Potuku Fenere kaptırdık ve bence bizim takıma cuk diye oturacak bir yerliyi kaybettik..(Ha o gelse Melo gelmeyecekti demeyin öyle saçma sapan bir transfer mantığının yapılacağını saanmıyorum..Melo defansif orta saha Alper ofansif denebilecek bir isim..) Devre arasında Tarık 'ı 1 milyona almak varken çingene pazarlığına girdik şimdi adamlar kapıyı 5'ten açıyor.. Ne oldu Başkan dedi ki Anadolu kulüplerinin oyununa gelmedik hepimiz de helal olsun dedik...Peki Başkana soruyorum oarada Eskişehirin oyununa gelmedin de tutp Selçukun-Burakın menajerinin oyununa neden geliyorsun..Orada giden para da Selçuka giden kağıt mı ? 32-33 yaşındaki Burakla Selçuka yıllık 3.5 milyon € vermek nasıl bir aklın ürünüdür.. Yabancı sınırı diyorlar ulan Selçukla Burak Türk de Alperle Tarık Çinli mi ? Veya onu da geçtim Tarıka 1 milyon vermeye korkuyoruz gidip Salihi 2.75'e alıyoruz...Neden Kayserinin oyununa geliyorsun be Başkan..

Artık Hajrovic olayı ayyuka çıkınca bizler de isyan bayrağı açtık..Sen koskoca Galatasaraysın ligde 2yıldır şampiyonsun , Şl'de geruplardan çıkmışsın hatta çeyrek final oynamışsın , liginde Süper Kupayı 2 yıldır alıyorsun , kadronda Hajrovicin Pes'te oynatacağı Drogba-Sneijder gibi adamlar var , teknik direktörün iyiidir-kötüdür tartışılır dünya çapında City-İnter gibi takımlarda başarı sağlamış Mancini... Heralde Hajrovice bu teklif ilk geldiğinde şaka olduğunu düşünmüştür.. Ama bu menajer milletinin çoğunu yakacaksın cehennemde odun diye.. BU çapsız hiçbir halta yaramayan adamın kendi takımında kazandığının 3-5 misline sözleşme imzalattı bir de üstüne parası geçe gelirse beleşe gitme hakkı verdi ha yetmedi mi bir de üstüne sözleşme süresince kazanacağı parayı alma garantisi verdirdi.Ulan Naniyi mi aldık Farfanı mı ? Bir ALlahın kulu da Başkan biz ne yapıyoruz demedi mi ? Hajrovic gibi çapsız adamlar çin Gs gibi takımlar bulunmaz nimet kendini gösterirsen Avrupaya sıçrarsın.. Hajrovic bu isteklerde bulununca k.çına tekmeyi basıp defol git denmemesi daha trajikomik geliyor bana..

Galiba biz Gs kulübünün büyüklüğünü pazarlamak yerine enayiliğimizi daha ön plana atıyoruz..

Yav ve he bile denmeyecek kadar Zavallı bir post terimi şutladılar olum bitti artık yeter ağladığınız

Ne paratormuş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım yazdığım mesajı birinin Fatih Terime yormasıyla nitelendirmeyin.. Terimin gitmesine en çok sevinenlerdenim.. Orada maksat her konuda iyiysiyle kötüsüyle Başkanın arkasında durmaktı..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=QT2_PcjvOt0[/media]

Transfer yanlışları olur. Her transfer yanlışında yönetimin akıbetini ve amacını sorgulamak yersiz. Özellikle devre arasında çok yanlış hamleler yapıldı bunları çok konuştuk gene konuşuruz. Transfer yanlışları, neyi yanlış yaptık, neyi yanlış yapıyoruz, bundan sonra ne yapmalıyız gibi sorular yerine yahu bu başkan napıyor dersen karşı taraf da sana olumlu yapılanları koyar, bomboş bir çekişme yaşarsınız. Geçen yaz Terimle birlikte, devre arası Mancini ile birlikte yapılan hataların tekrarlanmaması umudumuz. Henüz transferler başlamadığına göre bunlardan ders alındı mı alınmadı mı göremiyoruz. Bir görelim önce değil mi?

Hajrovic olayı ayyuka çıkınca isyan bayrağı açtık kısmını hiç anlamadım. Hajrovic olayı yurt sathında 3 kişinin falan umrundadır toplam. Parasını yapıştırırsın susar, sonra da kovarsın. Kulübün 3 dk mesaisini almayacak bir mevzuyu sanki mühim bir mevzu gibi sunmaya gerek yok. Yok tazminatmış falan o işler yalan dolan, medyanın gazına geliyorsunuz.

Transfer yanlışları olur. Her transfer yanlışında yönetimin akıbetini ve amacını sorgulamak yersiz. Özellikle devre arasında çok yanlış hamleler yapıldı bunları çok konuştuk gene konuşuruz. Transfer yanlışları, neyi yanlış yaptık, neyi yanlış yapıyoruz, bundan sonra ne yapmalıyız gibi sorular yerine yahu bu başkan napıyor dersen karşı taraf da sana olumlu yapılanları koyar, bomboş bir çekişme yaşarsınız. Geçen yaz Terimle birlikte, devre arası Mancini ile birlikte yapılan hataların tekrarlanmaması umudumuz. Henüz transferler başlamadığına göre bunlardan ders alındı mı alınmadı mı göremiyoruz. Bir görelim önce değil mi?

Hajrovic olayı ayyuka çıkınca isyan bayrağı açtık kısmını hiç anlamadım. Hajrovic olayı yurt sathında 3 kişinin falan umrundadır toplam. Parasını yapıştırırsın susar, sonra da kovarsın. Kulübün 3 dk mesaisini almayacak bir mevzuyu sanki mühim bir mevzu gibi sunmaya gerek yok. Yok tazminatmış falan o işler yalan dolan, medyanın gazına geliyorsunuz.

Özgür Başkan ne medyanın gazı kulüp kendi açıklama yaptı Kap'a Allah aşkına koskoca Gs kulübüne yakışacak şey mi bu hem de Riberyden o kadar dilimiz yanmışken ..

Transfer yanlışı yapılmasın demiyorum ama bizde yanlıştan ziyade tutarsızlık var..Selçuka Buraka para bayınca herkes yerlidir mecburuz diyor ama Tarık için 1 vermek yerine 750 veriyoruz sonra Anadolu takımlarının oyununa gelmemiş oluyoruz.. Benim anlatmak istediğim bu.. Yerli oyuncuyu alacaksın tabi ki deneyeceksin ya tutarsa diye yabancı sınırı bizi bu yola teşvik ediyor..

Özgür Başkan ne medyanın gazı kulüp kendi açıklama yaptı Kap'a Allah aşkına koskoca Gs kulübüne yakışacak şey mi bu hem de Riberyden o kadar dilimiz yanmışken ..

Transfer yanlışı yapılmasın demiyorum ama bizde yanlıştan ziyade tutarsızlık var..Selçuka Buraka para bayınca herkes yerlidir mecburuz diyor ama Tarık için 1 vermek yerine 750 veriyoruz sonra Anadolu takımlarının oyununa gelmemiş oluyoruz.. Benim anlatmak istediğim bu.. Yerli oyuncuyu alacaksın tabi ki deneyeceksin ya tutarsa diye yabancı sınırı bizi bu yola teşvik ediyor..

Olm şimdi ben de gidip sana dava açarım şirketsen bildirmek zorunda kalırsın. Ama alır mıyım birşey? Hayır. Hayri o davayı istediği kadar açsın, onun bilmem kaç ay ödeme süreci var sonra bilmem nesi var. Sırf aksiyon yarattı yani hiç bir şey çıkmaz oradan.

Tarık vs konusunda haklısın zaten biraz bekleyeceğiz ama bakalım düzelme var mı aynı kafada mı devam edilecek? Onu zamanı gelince konuşuruz. Şimdi tam tantanın ortasında bu başlığı açmak iyi cesaret yani :D Şu anda biliyorsun, çok büyük bir çatışmanın ortasındayız böyle basit mevzular ile bölünmenin bir anlamı yok.

Ünal başkana söylicem seni galatasaraylılıktan kovacak merak etme.

ya ünal aysala uyum sağlayacaksınız

yada kendinize tutacak başka takım bulacaksınız.

Senin o dilini alır çevirir o malum yerine sokarım senin gibi kıt beyinli zavallının postunu mu okuyacak bide işim yok mal mal konu açıp durmayın dakka başı sebebi neyse ney

Şu seviyeye bak bizde kabahat şöyle ergenleri muhattab alırsan olacağı budur.Gerçek hayatta ana avrat sövseler sesi çıkmayacak adamlar burada klavye delikanlısı oluyor..

Olm şimdi ben de gidip sana dava açarım şirketsen bildirmek zorunda kalırsın. Ama alır mıyım birşey? Hayır. Hayri o davayı istediği kadar açsın, onun bilmem kaç ay ödeme süreci var sonra bilmem nesi var. Sırf aksiyon yarattı yani hiç bir şey çıkmaz oradan.

Tarık vs konusunda haklısın zaten biraz bekleyeceğiz ama bakalım düzelme var mı aynı kafada mı devam edilecek? Onu zamanı gelince konuşuruz. Şimdi tam tantanın ortasında bu başlığı açmak iyi cesaret yani :D Şu anda biliyorsun, çok büyük bir çatışmanın ortasındayız böyle basit mevzular ile bölünmenin bir anlamı yok.

Bilmiyorum abi Selçuk Burak olayından sonra zaten herkesin siniri bozulmuştu üstüne bir de Hajrovic olayı çıkınca tuz biber oldu..Bence ortada bölünecek birşey yok hatta ben basketbol mevzuunu yokmuş gibi görüyorum..Başkan çıkmayız dedi en güzel şekilde cevabı verdi bu saatten sonra maça çıkıp 100 farkla kazanacağımızı bilsem çıkmayalım derim.. Bu çarpık düzene böyle bir tepki şartoğlu şarttı..

Selçuk ile Burak mevzusu her açıldığında 33-34 yaş şehir efsanesi neye göre posta ekleniyor kafam basmıyor. Her ikisi de 85 doğumlu. Topluyorum, çıkartıyorum, çarpıyorum, bölüyorum yine de 33-34 rakamını bulamıyorum. Ya millet iş olsun diye post atıyor, ya da biz saymayı bilmiyoruz.

Ünal başkana söylicem seni galatasaraylılıktan kovacak merak etme.

ya ünal aysala uyum sağlayacaksınız

yada kendinize tutacak başka takım bulacaksınız.

Kimsenin Galatasaraylılığını sen veya Ünal Aysal sorgulayamaz.. Gs'da Ünal Aysallar gider yenileri gelir futbolcular gider yenileri gelir Terimler gider yenileri gelir aslolan GALATASARAYDIR..

Ayrıca şahsi olarak başkana gelirsek Ünal Başganı çok severim bir 5 sene daha başımızda olsun isterim bu takımı aldığı nokta ve getirdiği nokta ortada ama bu demek değil ki yanlış gördüğüm şeyleri eleştirmeyelim..:2_thumbs_up_-_animated:

Bütün olumsuzluklara ,siyasi baskıya rağmen ayakta durmaya çalışıyor.Ben elinden gelenin fazlasını yaptığını düşünüyorum.

Transfer hataları olabilir ,önemli olan devre arası alınan gençleri(karaktersiz hayro hariç) değerlendirebilecek bir TD bulabilmemiz.

Mancini olayına gelirsek aşısı tutmadı ve kendi gitti.Başkan göndermedi.En azından tazminat bayılmadık.Sürekli saçma sapan taktikler ve yanlış pozisyonlarda oynayan oyuncular yüzünden taraftarlar neredeyse kanser oldu.

Mancininin gitmesi benim için bayramdır.Fatih Terimin gönderilmesi ise çifte bayram(ne kadar çok sevsemde).

Not: Burak ile Selçuka verilen paranın bende çok oldugu kanısındayım.En azından pozitif güç olur diye ümit ederek geçiştiriyorum.Yabancı sınırlaması kuralını aklıma getirdiğimde ise ikisini de kaybetmememiz gerektiğini düşünüyorum.

Şu seviyeye bak bizde kabahat şöyle ergenleri muhattab alırsan olacağı budur.Gerçek hayatta ana avrat sövseler sesi çıkmayacak adamlar burada klavye delikanlısı oluyor..

Ulan ben bilmemneremle okuyuncA değişik olunca seviye çok mu yukardaydı anlamadım ,şimdi Sezen cumhur önal mı oldun başıma Bi kerede destek çıkın en ufak şeyde böle yaparsanız art nıyetli görünürsünüz

Selçuk ile Burak mevzusu her açıldığında 33-34 yaş şehir efsanesi neye göre posta ekleniyor kafam basmıyor. Her ikisi de 85 doğumlu. Topluyorum, çıkartıyorum, çarpıyorum, bölüyorum yine de 33-34 rakamını bulamıyorum. Ya millet iş olsun diye post atıyor, ya da biz saymayı bilmiyoruz.

Anlaşma 5 yıllık bunu idrak edersen sorun kalmaz.

Geri
Üst Alt