Ünal Başkanın Amacı Ne?

Olm şimdi ben de gidip sana dava açarım şirketsen bildirmek zorunda kalırsın. Ama alır mıyım birşey? Hayır. Hayri o davayı istediği kadar açsın, onun bilmem kaç ay ödeme süreci var sonra bilmem nesi var. Sırf aksiyon yarattı yani hiç bir şey çıkmaz oradan.

Dava konusunda haklısın ancak bonservisini alma ihtimali yüksek,bunun anlamıda 10 milyon tl havaya uçacak 6 ayda.

Ulan ben bilmemneremle okuyuncA değişik olunca seviye çok mu yukardaydı anlamadım ,şimdi Sezen cumhur önal mı oldun başıma Bi kerede destek çıkın en ufak şeyde böle yaparsanız art nıyetli görünürsünüz

1. Durduk yere bana troll troll mesaj atıyorsun kışkırtıyorsun beni tamamen karşı olduğum birşeyle suçluyorsun madem saçma geldi görmezden gel geç sana mesaj yaz diye direten yok zaten ..

2.Senin sarfettiğin kelimelerle benimkileri bir tutuyorsan birşey demiyorum..Artı tanımadığın etmediğin birine oğlumlu konuşma hakkını nereden buluyorsun ilk mesajında yazdın..

3.Ünal Başkanı çok çok seviyorum ama maalesef bu ülkede birşeyi eleştirdiğin zaman hemen ona tamamen mualifsin gözüyle bakılıyor...Arkadaş ben ÜnAL Aysal istifa etsin mi dedim ..Başkanın özellikle sözleşmeler ve yerli transferler konusunda tutarsız hareketleri var bunları düzeltmsi lazım diyorum..Neden Ünal Aysal düşmanı Terim hayranı olarak anlaşıldım ..Neden eleştiriye bu kadar kapalı bir yapımız var ?

Selçuk ile Burak mevzusu her açıldığında 33-34 yaş şehir efsanesi neye göre posta ekleniyor kafam basmıyor. Her ikisi de 85 doğumlu. Topluyorum, çıkartıyorum, çarpıyorum, bölüyorum yine de 33-34 rakamını bulamıyorum. Ya millet iş olsun diye post atıyor, ya da biz saymayı bilmiyoruz.

Yahu hocam sen bari yapma Allah aşkına kıllığına mı yazıyorsunuz böyle.. 29 yaşındaki adama 5 yaş daha ekle kaç oluyor ?Selçuk İnan ile Sözleşme Yenilendi - 28.05.2014 22:43 (GALATASARAY SPORTİF AŞ) / Galatasaray.org al resmi site haberini oku

1. Durduk yere bana troll troll mesaj atıyorsun kışkırtıyorsun beni tamamen karşı olduğum birşeyle suçluyorsun madem saçma geldi görmezden gel geç sana mesaj yaz diye direten yok zaten ..

2.Senin sarfettiğin kelimelerle benimkileri bir tutuyorsan birşey demiyorum..Artı tanımadığın etmediğin birine oğlumlu konuşma hakkını nereden buluyorsun ilk mesajında yazdın..

3.Ünal Başkanı çok çok seviyorum ama maalesef bu ülkede birşeyi eleştirdiğin zaman hemen ona tamamen mualifsin gözüyle bakılıyor...Arkadaş ben ÜnAL Aysal istifa etsin mi dedim ..Başkanın özellikle sözleşmeler ve yerli transferler konusunda tutarsız hareketleri var bunları düzeltmsi lazım diyorum..Neden Ünal Aysal düşmanı Terim hayranı olarak anlaşıldım ..Neden eleştiriye bu kadar kapalı bir yapımız var ?

Eleştirmekten başka bişey yapmadığınızdan olabilir mi? Kabak tadı verdi artık bide o kadar uzun yazmışsın yani tek mevzu sözleşme uzatmak mı Selçukla burakla

adami konuyu actigina pisman ettiniz :D

bence okadarda haksiz degil, ayrica terimi savunmamis yazisinda..

bu arada bazi renktaslar gercekten küstahca cevaplar yazmis, bu nedenle konuyu acan renktasimi savunma geregi duydum :D

adami konuyu actigina pisman ettiniz :D

bence okadarda haksiz degil, ayrica terimi savunmamis yazisinda..

bu arada bazi renktaslar gercekten küstahca cevaplar yazmis, bu nedenle konuyu acan renktasimi savunma geregi duydum :D

Aga tamam terim konusunu ben tahminen demiştim yanıldım eyvallah :D ama şimdi Selçukla niye imzaladın alperi almadın Tarık niye yok Salih var tam tersi olsa kötü çıkar bu sefer bu yaptığımızı niye yapmadık olur adım gibi biliyorum. Onun için sırf laf olsun diye yazılmış besbelli

Eleştirmekten başka bişey yapmadığınızdan olabilir mi? Kabak tadı verdi artık bide o kadar uzun yazmışsın yani tek mevzu sözleşme uzatmak mı Selçukla burakla

Zaten sözleşme uzatmakla yerli transfer arasındaki bağlantıdan bahsediyorum ondan uzadı.. Sözleşme uzatıyoruz Selçuk-Burak yerli el mahkum deyip basıyoruz parayı ama diğer tarfta takımda direk oynayabilecek Tarıkk-Alper gibi adamları alırken Anadolu kulüplerinin oyununa gelmeyelim diyoruz.. Selçukun Burakın menajeri bize oyunun alasını yapıyor .. Ben de diyorum ki ikisi de aynı hesap Başkan Aandolu takımına dik duruş sergilerken neden Burakın Selçukun veya Hajrovicin menajerlerine bu kadar taviz veriyor ?

32-33 selçuk, burak diyor ya git futbolcuların gerçek yaşını ögren önce.

Aga tamam terim konusunu ben tahminen demiştim yanıldım eyvallah :D ama şimdi Selçukla niye imzaladın alperi almadın Tarık niye yok Salih var tam tersi olsa kötü çıkar bu sefer bu yaptığımızı niye yapmadık olur adım gibi biliyorum. Onun için sırf laf olsun diye yazılmış besbelli

Ya bırak şu kıvırma işini Allah aşkına hala laf olsun diye yazılmış diyorsun karşındakine ne saygın var ne anlama çaban hala bir yerden tutayım da şu adamı haksız çıkarayım derdindesin..Tutmuşsun birinin saçma sapan mesnetsiz mesajını beğenmişsin yaşla ilgili olan sırf benim konuya b.k atıyor diye....Anlamadım geçmişte senle bir sürtüşmemiz falan mı oldu ne bu ısrar ne bu çaba.

İlla adamın sinirini bozacaksınız 26 yaşında evli barklı adamım işim gücüm yok ergen gibi dikkat çekmek için konu mu açayım ? Forum değil mi burası hakaret olmadan herkes istediği gibi kafasından geçeni yazabilir neden senin kafa yapına ters diye bu kadar zoruna gidiyor birinin konu açması..

Öncesinde de kafama taktığım konu Hajrovic olayıyla patlak verdi ve fikirlerimi yazmak istedim..Memleket melesi yaptınız..

2 düzgün cevap verince herhalde doğru dürüst bir adammış da sinirden argo konuşmuş sandım ama senin ne olduğun belli kardeşim. Bak senden bir ricam var benim konuma bir daha birşey yazma hatta engelleme butonu varsa beni engelle birşeyimi görme..

Eğer bu konunun burada durması seni bu kadar rahatsız ediyorsa tüm samimiyetimle söylüyorum söyleyelim moderatör arkadaşa silsin..

:beguiled::shame::livid::crushed:

maziye geri dönüp elestirmek yersiz, seneye cl sampiyonu olamazsak sayet istifaya cagiracam baskani.. zira ali dürüst ile birlikte 2015 gibi cl sampiyonlugundan bahsediyolardi ilk geldiklerinde :D

Küfürlere güldüm iyi forumlar

Ya bırak şu kıvırma işini Allah aşkına hala laf olsun diye yazılmış diyorsun karşındakine ne saygın var ne anlama çaban hala bir yerden tutayım da şu adamı haksız çıkarayım derdindesin..Tutmuşsun birinin saçma sapan mesnetsiz mesajını beğenmişsin yaşla ilgili olan sırf benim konuya b.k atıyor diye....Anlamadım geçmişte senle bir sürtüşmemiz falan mı oldu ne bu ısrar ne bu çaba.

İlla adamın sinirini bozacaksınız 26 yaşında evli barklı adamım işim gücüm yok ergen gibi dikkat çekmek için konu mu açayım ? Forum değil mi burası hakaret olmadan herkes istediği gibi kafasından geçeni yazabilir neden senin kafa yapına ters diye bu kadar zoruna gidiyor birinin konu açması..

Öncesinde de kafama taktığım konu Hajrovic olayıyla patlak verdi ve fikirlerimi yazmak istedim..Memleket melesi yaptınız..

2 düzgün cevap verince herhalde doğru dürüst bir adammış da sinirden argo konuşmuş sandım ama senin ne olduğun belli kardeşim. Bak senden bir ricam var benim konuma bir daha birşey yazma hatta engelleme butonu varsa beni engelle birşeyimi görme..

Eğer bu konunun burada durması seni bu kadar rahatsız ediyorsa tüm samimiyetimle söylüyorum söyleyelim moderatör arkadaşa silsin..

Sakin ol kıvırdığım yok seni öyle terimci tayfa sanmıştım ama değilmişsin fakat sözümün arkasındayım sizin gibiler eğer bir tercih yanlış çıkarsa öbürü niye olmadı o olduysa bu niye yapılmadı kafasında. post nerden baksan elinde kalıyor bu kadar basit Selçuk la sözleşmeyi eleştirip alperi alsaydık demenin hiç bir mantığı yok. Ayrıca sen nasıl eleştiriyorsan Burdada seni eleştirenler olacaktır hazmedemeyeceksen konuda açma Forumada girme zaten

Sakin ol kıvırdığım yok seni öyle terimci tayfa sanmıştım ama değilmişsin fakat sözümün arkasındayım sizin gibiler eğer bir tercih yanlış çıkarsa öbürü niye olmadı o olduysa bu niye yapılmadı kafasında. post nerden baksan elinde kalıyor bu kadar basit Selçuk la sözleşmeyi eleştirip alperi alsaydık demenin hiç bir mantığı yok. Ayrıca sen nasıl eleştiriyorsan Burdada seni eleştirenler olacaktır hazmedemeyeceksen konuda açma Forumada girme zaten

Sen eleştirmiş misin bak bakalım ilk attığın mesaja..Oğlumlar ağlamalar zavallı post demeler benim yazdıklarımı eleştiri değil b.kunu çıkartmışsına getirdin peki senin ilk mesajın nedir eleştiri mi saygısızlık densizlik mi ? Bak @Özgür Aslan ne güzel yazmış aksi görüşlerini ben de kendimce cevaplamışım ama ortada hep bir anlayış saygı var..Seninki gibi bir mesaja benim nasıl cevap vermemi bekliyordun...

biraz abartılı ama doğru diyebiliriz dediklerine

konunun tansiyonu da yüksekmiş :)

Zamanlama hatası var uslüp biraz sert belki ama haklı olduğu yerler kesinlikle var.

Profesyonelleşmeden ve model olmadan bahseden bir yönetim ve başkanın bu tarz hataları artık yapmaması gerekiyor. Kaptıracak 1 kuruş paramız dahi yok, olmamalı çünkü.

Başkanın mutlaka kısa vadede yönetimi değiştirmesi veya bir şekilde yama yapması gerektiğine de inanıyorum. Bu yönetim Türkiye'nin şu an ki malum şartlarında bize sıkıntı çıkarıyor maalesef, olmaması gerekiyor ama burası Türkiye. :(

Geri
Üst Alt