Ünal Başkanın Amacı Ne?

Sen eleştirmiş misin bak bakalım ilk attığın mesaja..Oğlumlar ağlamalar zavallı post demeler benim yazdıklarımı eleştiri değil b.kunu çıkartmışsına getirdin peki senin ilk mesajın nedir eleştiri mi saygısızlık densizlik mi ? Bak @Özgür Aslan ne güzel yazmış aksi görüşlerini ben de kendimce cevaplamışım ama ortada hep bir anlayış saygı var..Seninki gibi bir mesaja benim nasıl cevap vermemi bekliyordun...

Eyvallah kırdıysak özür dilemesinide biliriz kusura bakma ama sözlerimin hala arkasındayım hoş değil bunlar eleştireceksekde güzel eleştirelim. beni kötü bilme dilimim kemiği yoktur biraz ama idare et sende aynı şekilde karşılık ver altta kalma

MHK ve TFF takimin hakkini yediyi zaman sesini cikartmayan.aziz yildirim gibi şikeci ve şaibeli biriyle kankalik eden baskanlar yakisir bize.

Eyvallah kırdıysak özür dilemesinide biliriz kusura bakma ama sözlerimin hala arkasındayım hoş değil bunlar eleştireceksekde güzel eleştirelim. beni kötü bilme dilimim kemiği yoktur biraz ama idare et sende aynı şekilde karşılık ver altta kalma

Ben aynı şekilde karşılık vermek istemem kimseye en güzeli bu tip olaylar hiç yaşanmasın ... Ben de kırdıysam kusuruma bakma..

Ünal aysal iyidir beyler iyi elbetteki hataları vardır ama 2016 da bırakınca kıymetini anlarız da iş işten geçecek azıcık kıymet bilmek lazım neyse yine ortamı gerdik biraz kusura kalmayın

Kavga bitmiş. İyi olmuş.Bize yakışmaz. Zaten ortam malum. Zaten bizi düşürmeye çalıştıkları ortam bu.

Taraftar platformumuzda olmaması gerekir. İki renktaşımı da tebrik ediyorum.

Gelelim konuya;

Benim de şüphelerim yok değil. Acaba sonu kötü mü olur diye. Ama Ben de başkanımıza güveniyorum.

Kıyas bile olmaz bile ama bir Aziz olmadığı her halinden belli. Şikeciler gibi sırf Fener başkanı diye körü körüne salakça bir destek değil bizimkisi.

Gerçekten kulübü iyi yerlere getireceğine olan inancın bağlılığı.

Alper konusu hariç hespine katılıyorum.İyi oldu Alper'i almadığımız.Özellikle Selçuk-Burak'ın sözleşmesi dengeyi bozacak.Olcan gelecekte 2.5m'dan aşağı oynamak isteyecek mi bakalım.Semih 3 katı sözleşmeyi beğenmiyor.Haklı da adam.Hani bomba gibi sezon geçirseler neyse berbat bir yılda ikramiye verdier.

Olay tatlıya bağlanmış. Ceza almasalardı iyiydi :(

Yahu hocam sen bari yapma Allah aşkına kıllığına mı yazıyorsunuz böyle.. 29 yaşındaki adama 5 yaş daha ekle kaç oluyor ?Selçuk İnan ile Sözleşme Yenilendi - 28.05.2014 22:43 (GALATASARAY SPORTİF AŞ) / Galatasaray.org al resmi site haberini oku

5 yıllık sözleşme yapman 5 yıl sende kalacağı anlamına gelmiyor. Eğer 5 yıl sonra iki oyuncu halen sendeyse zaten 4 yıl boyunca o parayı hak edecek futbolu oynamışlar demektir. Yani şimdiden 5 yıl sonrasını eleştirmek anlamsız.

Özhan Canaydın ve Adnan Polat zamanında bizi uyuttular resmen. Zaten o zamanlarda aziz futbolu sahada kazanilmadigini söylemişti. Bizim dört sampiyonlugumuzdan sonra operasyona başladılar ve hemen hemen her kuruma kendi adamlarını yerlestirdiler, birçok anadolu klubune kendi adamlarını sectirdiler ve böylece federasyon seçimlerinde çok etkili oldular, tüpçü secildiginde hemen hemen her klubun desteğini aldı basinda yazarların bir çoğunu satın aldılar ve basındada etkili oldular ve basın sayesinde şikedeki gerçekler saklandi ve mağdur edebiyatı yapıldı ve ellerindeki güç sayesinde herkese şu anda tehditler savuruyorlar bu gücüde taratarindan almıyorlar zengin iş adamlarından alıyorlar. Peki bu zengin iş adamlariyla nasıl ugrasiriz onları boykot ederek çünkü bu adamların dini imanı para fenerbahceyi sevdikleride yok sadece egolarini tatmin ediyorlar.

Şu anda Ünal başkanın işi çok zor ve biz bu pisliklerle Türkiye mücadele etmemiz çok zor, olayı uluslararası arenaya tasimaliyiz uefanin yada fifanin ceza vermesi için bütün lobimizi kullanmaliyiz bu uluslararası lobide bizim bu şikecilerden daha fazla

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne anlatiyo bu

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu başlığı açan benim gözümde gerçek Galatasaraylıdır.

Galatasarayın menfeatini düşünmektedir. Rahatsız olması son derece normaldir. Bunlardan rahatsız olmayanlar kendilerini sorgulasınlar. Galatasaraylılıklarını gözden geçirsinler.

Bu yapılan hatalar öyle geçiştirecek basit hatalar değil. Çok ciddi eleştirilmesi gereken hatalardır. Galatasaray başkanı ve yöneticisi olduysan bu tür hataları yapma lüksün yok. Yapılacak hatanında bir sınırı vardır.

Ama şu forumda hemde oldukça fazla isim delisi adamlar var. Bu foruma neden girdiklwerini hala anlamiş değilim.

Bu başlığı açan benim gözümde gerçek Galatasaraylıdır.

Galatasarayın menfeatini düşünmektedir. Rahatsız olması son derece normaldir. Bunlardan rahatsız olmayanlar kendilerini sorgulasınlar. Galatasaraylılıklarını gözden geçirsinler.

Bu yapılan hatalar öyle geçiştirecek basit hatalar değil. Çok ciddi eleştirilmesi gereken hatalardır. Galatasaray başkanı ve yöneticisi olduysan bu tür hataları yapma lüksün yok. Yapılacak hatanında bir sınırı vardır.

Ama şu forumda hemde oldukça fazla isim delisi adamlar var. Bu foruma neden girdiklwerini hala anlamiş değilim.

Haklısın , aslında bizi diğer klüplerden ayıranda budur ,

sportif ve bağlısı ekonomik anlamda alınan ve alınmayan kararlar yada yapılan yanlışlar konusunda eleştiriler yapılmalı hatta en sertinden yapılmalı ,

ama son dönemde öyle şeyler yaşanıyorki olay Ünal Aysal 'a destek vermek mevzusu değil artık olay ,

ve bazı art niyetli olduğunu düşündüğüm şahsiyetlerde gelip burada fırsat kollayıp aziz ile bir tutmaya kalınca içinde bulunulan ortamında etkisiyle bazen haklı eleştiriler dahi kuru yanındaki yaş misali olabiliyor ,

Bence bir müddet her bakımdan sakin olmakta fayda var .

Başlık her şeydir. Başlığı seçerken dikkat etmek lazım. Her gördüğümde önyargı ile yaklaşıyorum konuya içeriği ne olursa olsun. Ben sana bir soru sorayım o zaman bir Galatasaray Başkan ının amacı ne olabilir sence?

geçen gün bir tane medyum Ünal aysal görevi bırakıp gidicek dedi İnşallah öyle olmaz ama gidişat öyle gözüküyor:surprised:

Acilan bir konuyu elestirin de boyle elestirmeyin arkadaslar. Bayagi sert cevaplar verilmis. Bos yere sert tartismalara giriyorsunuz. Sonucta hepimiz ayni seyi istiyoruz: Galatasaray'in her olumlu alanda en iyi olmasi.

Çıkmama kararı ne kadar doğru tartışılır. Ama Ünal Aysal ve yönetim hem futbolda hemde basketbolda fenere 2 şampiyonluk kaptırmış olacak. Birde bu olayı fırsat bilip çok başarılı olan basketbol şubelerini kapatma düşüncesi hakarettir.

Konuyu açan arkadaş haklı şeyler yazmış. Ama diğerleri isimlere takılmış yok Ünal Aysalcılar yok Fatih Terimciler. Arkadaşlar adam Galatasaray hakkında konusuyor diğerleri Ünal Aysalı savunuyor. Kişi olarak bakmayın Ünal Aysal başarılı bir iş adamı yada başkan olabilir ama eşeştirilmeyecek anlamına gelmez. Arkadaş da anlatmaya çalışmış çokta güzel ifade etmiş, ne var bunda şimdi bukadar ortam gerildi?

Ünal Aysal ve ekibi başarılıdır ancak hatalarıda yok yok değildir. Buda hatalarından biridir ve önemli bir finanslama hatasıdır!

Arkadaşın tek hatası başlıktır.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt