- 20 Haziran 2011
- 60.809
- 69.114
- 4.758
Bjkın pozisyonu yok maçta penaltı şansızlık idi ,Atınç maçın en iyilerindendi kolpadan uzak duralım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 70 dk Bjkın pozisyonu yok Göztepe nin 2 topu direkten döndü ,1-1 ken jahovic bomboş kaçırdı.Son 20 dk'yı seyrettim, rakip ceza sahasına bile giremeden maçı bitirdiler. Hiç zorlayamadılar bile. İlk yarısını görmedim maçın ama o görüntü ile gol bulmuş olmaları bile mucizeymiş gerçekten. Ünal öyle ahım şahım hoca değil, idare ediyor işte.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Göztepenin ilk yarisa 2 ropu direkten döndüSon 20 dk'yı seyrettim, rakip ceza sahasına bile giremeden maçı bitirdiler. Hiç zorlayamadılar bile. İlk yarısını görmedim maçın ama o görüntü ile gol bulmuş olmaları bile mucizeymiş gerçekten. Ünal öyle ahım şahım hoca değil, idare ediyor işte.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O jahovic'i allah kahretsin zaten pis herifİlk 70 dk Bjkın pozisyonu yok Göztepe nin 2 topu direkten döndü ,1-1 ken jahovic bomboş kaçırdı.
Bjkın pozisyonu yok maçta penaltı şansızlık idi ,Atınç maçın en iyilerindendi kolpadan uzak duralım

Ne yolsuzluğu yapacak?..Seçilirse Mecliste sünepe sünepe oturup, oylamalarda el kadıracak veya kadırmayacak; yukardan gelen talimata göre...adam gıbı adam.Asla yolsuzluk yapmayacagına emınım.