- 24 Mayıs 2009
- 18.464
- 19.908
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vadi yurtlarının farkı neülkenin çivisinin çıktığının bir başka göstergesidir. itü'ye ait yurt ücretleri açıklanmış.
Ekli dosyayı görüntüle 133266
Vadi yurtları imkan açısından en düşük yurttur. Kampüsün merkezine de biraz uzaktır. Mesela Gölet yurtlarında mutfak imkanı varken Vadi'de yoktur. Ya da Ali İhsan Aldoğan'da banyo tuvalet odanın içindeyken Vadide her koridorda bulunur banyo tuvalet. Ortaktır yani.vadi yurtlarının farkı ne
Ben 2008de Vadide 180 liraya kalıyordum yav çok artmamış@Keramettin TANRIVERDİ yorumunu merakla bekliyorum
Ben bıraktığımda 230-240 liraydı admirim. 10'ar lira artardı hep. Hatta kaldığım son sene 15 lira atmıştı rektörü ( o zamanlar Muhammed şahin) vadi yemekhaneye getirmişlerdi sen ne yapıyorsun demek içinBen 2008de Vadide 180 liraya kalıyordum yav çok artmamış
Pandemi öncesine göre fark nasıl?
Ben bıraktığımda 230-240 liraydı admirim. 10'ar lira artardı hep. Hatta kaldığım son sene 15 lira atmıştı rektörü ( o zamanlar Muhammed şahin) vadi yemekhaneye getirmişlerdi sen ne yapıyorsun demek için![]()
bundan önceki rektör öğrencilere kan kusturmuştu her konuda. şu anki rektör de belli şırıngayla çekiyor kanı. Yazık oldu koca kurumaEv kiraları inanılmaz arttı, bunlar da ayak uydurmuşlar.
Öğrenci olmak da çok zor bu dönemde.
İTÜ bayağıdır gerileme dönemine girdi zaten, malum kesime yakın davranan her kurumda olduğu gibi.bundan önceki rektör öğrencilere kan kusturmuştu her konuda. şu anki rektör de belli şırıngayla çekiyor kanı. Yazık oldu koca kuruma
Abi Vadi yurtları (ben bıraktığımda) 4 bloktu.Arkadaş sen devlet kurumusun, esnaf gibi geçmiş 1.5 yılın acısını çıkarmaya çalışmak komedinin yeni hali.
Milleti 4 kişi bir odaya tık toplam 3000tl para al. Yuh yorum.
Üniversiteler kesin yüz yüze mi olacak yani? Bununla ilgili bir açıklama yapıldı mı?
Açıklama yok
Bu gidişle zor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kogus gibivadi yurtlarının farkı ne