- 18 Temmuz 2009
- 80.667
- 225.099
- 5.093
Beklenti o yönde, planlama da o yönde şu an.Üniversiteler kesin yüz yüze mi olacak yani? Bununla ilgili bir açıklama yapıldı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklenti o yönde, planlama da o yönde şu an.Üniversiteler kesin yüz yüze mi olacak yani? Bununla ilgili bir açıklama yapıldı mı?
Bu ne arkadaş.2014'ten sonra okumanın çok gereksiz oldugu kanısındayım
2020 yılında mezun oldum, 4 yıl + 1 yıl hazırlık toplamda 5 sene okudum
Ekli dosyayı görüntüle 133273
41k borc ile mezun oldum, + ortalama aylık 1k kiradan 60k tl yapar, bunun yemeği suyu faturası derken 5 yılda 130-140k tl gitmistir. 41k tl borc da cabası
Hicbir sekilde degmedigini düsünüyorum acikcasi, getir'de çalışan arkadaşlarım benden daha fazla maaş alıyor, açıktan lise bitiren arkadasim torpille devlete girdi, ekstrasıyla cartıyla curtuyla nereden baksan benden 2 kat fazla maaş alıyor ve ben okurken o para biriktiriyordu, arabasini aldi evi icin para biriktiriyor. Şişli belediyesinde çalışan bir memur arkadaşım var, o da liseyi açıktan bitirmişti şu an eline geçen maaş ortalama 7.5k, çok garip bir duzene denk geldik
Artık bu ülkede diplomanin tek artısı yurtdışına çıkmayı kolaylaştırması
Vadi YurtlarıAbi Vadi yurtları (ben bıraktığımda) 4 bloktu.
Her blok 5 kat, katlar 24 oda.
480 * 3* 485 = 700 bin lira yılık getirisi
Üniversiteye adım attığın anda kölelik sözleşmesine imza atıyosun.Bu ne arkadaş.
Kaç sene çalışıp bu açığı kapatabilirsin ki ?
Kendi işini kur diyecem, hangi parayla diyeceksin.
Nereden baksan elinde kalıyor.
Gscimbom mobil
Üniversiteye adım attığın anda kölelik sözleşmesine imza atıyosun.
Geçen uzaktan eğitim sunucusu kurduğum dersanenin birine gidip çocuklara boşuna okumayın dedim. Alayı hayatını boşa harcayacak. Bir çoğu okulu bitirip Kpss hayalleri kuracak bu sene yıllık fiyatı 7 binlere çıkmış kpss eğitimi veren dershaneler.
O kadar yazık ki insanın içi acıyor. Yapılacak şey aslında çok basitti baba üniversiteler harici taşra üniversiteleri kurmayacaklardı. 20-30 tane üniversite yeterli olacaktı gerekiyorsa oraların kapasitesi artırılacaktı.
Esnaf para kazansın diye gençleri de yaktık.
Mis gibi ara eleman potansiyelini harcadık.
8 kişi kaldık biz özel yaşam yerine sosyal yaşamOdalar 2 kişilik ve 3 kişilik yapılmamalı insanların bir özel yaşamı var tek kişilik yapılmalı.
Çok merak ediyorum orada bireysel tiki-taka faaliyetleri nasıl oluyor ?8 kişi kaldık biz özel yaşam yerine sosyal yaşam
Ben benim zamanımı söyledim abi belki bi blok daha koymuşlardır ama 1537 de fazla gibiVadi Yurtları
Vadi Yurtları toplam 1537 öğrenci kapasiteli, 4 binası ile öğrencilere lüks ve huzurlu bir ortam oluşturmaktadır. Yurt odaları üçer kişiliktir.
Senin hesapta 1440 yapıyor öğrenci sayısı. Hadi full olmasın senin dediğin kadar olsun paraya bak ya herifler para basıyor maşallah.
Birde aylık oha ki ne oha.
31 demek istiyorsan Banyo'daÇok merak ediyorum orada bireysel tiki-taka faaliyetleri nasıl oluyor ?
Benim dönemimde de 1500 diyorduk hep, gerçi lafın gelişiydi.Ben benim zamanımı söyledim abi belki bi blok daha koymuşlardır ama 1537 de fazla gibi![]()
Yine de paraya bak paraya
1 erkeğe 250 erkek mi? Bu ne biçim ifade böyle Keramettin? 10 erkeğin olduğu yerde 2500 erkek mi vardı? Bu ne lan böyle.Benim dönemimde de 1500 diyorduk hep, gerçi lafın gelişiydi.
1 erkeğe 250 erkek düşerdi, kız yurtlarını bastığımız günleri hatırlayıp hüzünlendim, uzayayım yavaştan.
İlk vadi yürüyüşündeki öndeki bornozlu sen miydi abiBenim dönemimde de 1500 diyorduk hep, gerçi lafın gelişiydi.
1 erkeğe 250 erkek düşerdi, kız yurtlarını bastığımız günleri hatırlayıp hüzünlendim, uzayayım yavaştan.
Vadi anlatılmaz yaşanır1 erkeğe 250 erkek mi? Bu ne biçim ifade böyle Keramettin? 10 erkeğin olduğu yerde 2500 erkek mi vardı? Bu ne lan böyle.
Yok da konuşmuştuk, soruşturma açılan yürüyüşü organize eden bendim. Bornozlularn ikisi benim bölümden diğeri inşaattandı.İlk vadi yürüyüşündeki öndeki bornozlu sen miydi abi![]()
Rektörü de gafil avlamışsınızYok da konuşmuştuk, soruşturma açılan yürüyüşü organize eden bendim. Bornozlularn ikisi benim bölümden diğeri inşaattandı.
Benfica - Galatasaray maçını kutlamayı amaçlıyorduk başlarda sadece![]()
Vadi anlatılmaz yaşanırAma izlerim diyenler için
Gerçek vadili o dediğini yapar. İTÜ'lü başkadır Vadili başkaBir ve ikiyi izledim ruhum sıkıldı. Üçüncü bölümü atlayarak izledim.
Bu mini belgeselden anladığım kadarıyla gerçek İTÜ'lü bu belgesel sonunda akan castta kızın ismini not eder ve kızı bulmaya çalışır.
Sen vadide mı kaldın?Gerçek vadili o dediğini yapar. İTÜ'lü başkadır Vadili başkaİlk yıllarımda hatırlıyorum da bi erkek Vadide kalıyorum diyince kızların yüzünden bir gölge geçerdi
![]()