Ünlü Aktör Robin Williams Öldü!

Çok severdim.. İşte hayat tek para değil. Kendisinin bir lafı vardı: hep sanırdım ki dünyada en kötü şey yalnızlık tır Diye, oysa ki daha kötü şey yanında olanlar varken seni yanlız hissetir meli...

Üzüldüm. Şan, şöhret, para her şey var, hayatta çoğu insanın hayal bile edemeyeceği başarılar var ama adam intihar ediyor.. İnsanoğlu ilginç gerçekten, toprağı bol olsun.

Asıl onlar intihar ettiriyor iste.Uzerinde surekli baski var.Unlu olmak bence iyi bisey degil.Neyse r.i.p

cingıl bels

Asıl onlar intihar ettiriyor iste.Uzerinde surekli baski var.Unlu olmak bence iyi bisey degil.Neyse r.i.p

cingıl bels

Anlamaz lar ki, sanki paran olunca bi şey oluyorsa, İlk iş yanına yalancı insanlar yapılıyor, hollywood zaten çok sahtekar bi yer. Normal dışarı çıkma gibi bir standartin sa yok, altın kafesinde mutlu ol

Ölü ozanlar derneğini gösteriyor trt1 şu anda.

vayy bee bir çok filmini izlemişimdir. ama jumanji ve peter pan (ismini tam hatırlayamadım şimdi, denizde kötü bir kaptanın gemisinde geçen bir filmdi) çocukluğumuzun filmleridir.

allah rahmet eylesin.

haberi gördüğümde inanamadım ya

kemal sunal,barış manço ölünce nasıl etki bıraktıysa robinde öyle etki bıraktı bende

Diyecek laf yok Allah rahmet eylesin.

Allah kimseyi kendi hayatına son verecek kadar çaresiz hissettirmesin.

Geri
Üst Alt