- 19 Mart 2014
- 29.641
- 31.052
- 2.718
İsrail'e yazmış mektubu teyyoya değil bir mafya babası bir başbakana böyle yazı yazamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsrail'e yazmış mektubu teyyoya değil bir mafya babası bir başbakana böyle yazı yazamaz.
Aynen Rizeli Yezit diye Netanyahu dan bahsediyor zaten. Rize Kalkandereliymiş Netanyahu
mafya babasından edebi yönden mükemmel bir mektup yazmasını beklemek ?
forum acayip enteresan![]()
insan gibi yazsa yeterdi ergen tribine girmiş
En azından aruz veznine uyacaktı!
adam mafya be abi kafasına göre yazıyor işte çokta iyi bir şey beklememek gerek yani![]()
tamamda bu kadarda belli etmesin mafya olduğunu başbakana bişey yazıcaksan adam akıllı yazarsın saçmalamazsın böyle mafya olması bu rezil rüsva yazıyı yazma hakkını veremez ciddiye alınmazsın sonra böyle ha mafya ha tayyip ikiside aynı benim için belirteyim...
abi öyle diyorsun da şimdi biz onun alemini nereden bilelim. belki onun aleminde ki dil budur. belki raconları böyledir. adamların üzerindeki etkisini artırmak için böyle bir şey yazmış da olabilir veya çevresinde ki herkese mesaj da olabilir o mektupta. iç dünyalarını bilmeden mektubunu eleştirmek bence haksızlık olur. (aman allahım ne diyorum ben) az daha konuşsam a.çakıcı avukat diye beni alır heralde. her neyse ya bana ne ikisini de sevmem![]()