Ünlü Şarkıcı Güllü, Balkon Kazasında Hayatını Kaybetti

Canlı bir çok kez severek izlediğim dinlediğim sanatçıydı, güne haberini alarak yıkıldım resmen Allah rahmet eylesin

Kadının boyu 1.40 hangi balkonda o kadar alçak koruma var. Madem kadını öldürüyorsunuz bari daha gerçekçi bahaneler bulun. Nasıl bir denge kaybı yaşamışta kaldırmış kendini balkondan atmış

Duygusal yoğunluğu yüksek güçlü ve hacimli sesiyle seslendirdiği şarkıları yaşardı. Sevenleri bu acıyı ve tutkuyu iliklerine kadar hissedebildiği için kendisiyle yoldaş olmuştur şarkılarında. Roman havalarıyla çıkış yakalasa da fantezi ve arabesk müziği sentezleyip dramatik bir şekilde yorumlamıştır.

Verdiği duygu ve ritmi kendisini 'alemde' kalıcı kılmıştır.

'Ödüm kopuyor' en sevdiğim parçasıydı.

Huzur içinde yatsın.

Allah rahmet eylesin. Müthiş bir sesi vardı.

Türkiye’nin balkonları zaten emniyetli değil. Hollanda’da hayatta kabul olmaz türk balkonları.

Çok üzüldüm. Bir döneme şarkılarıyla damga vurmuş, özel bir yetenekti. Sokak aralarında son ses yavaş yavaş giden Şahinlerde öksüz kaldı.

Allah taksiratini affetsin. Yanliz benim eskiden bildigim güllü bu foto'daki kadindan baya farkliydi. Ahh estetik

TV disinda hic dinlemisligim yoktu. Sarkilarini hic bilmem. Tarzim da degil zaten. Allah rahmet eylesin. Yalniz balkon isi ilginc. Polis biraz arastirsin.

Çok güzel sesi vardı.
Melodi ve sözler de tuttuğunda efsane parçalar oluşmuştu.
Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Gençliğimin starları teker teker gidiyor. :(

Geri
Üst Alt