Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu!

Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı. (Sabah)

"Uyuşturucu madde kullandığım için pişmanım. Tedavi olmak istiyorum."

Ekli dosyayı görüntüle 311243
2016 senesinde iş arkadaşım bu iki kız için toz karşılığında eskortluk yapıyorlar demişti. Daha o zamandan bilinen bir şeyin neredeyse 10 yıl sonra ortaya çıkması enteresan.

Uyuşturucu içenler hala tutuklanıyor mu. Geçen kokocu olan birini salmışlardı hatta okul gezisi bile yapmıştı.

Heralde uyusturucu kullanmayan ünlüyü tokatliyorlar , öyle bir hal ve sekil almiski artik mecburen dur demeye basladilar.

Herkes kullaniyormus bi ben kullanmiyormusum yav bende mi baslasam yavastan

bu operasyonlar caydırıcılıktan ziyade özendirici bir hal alabilir gençler için maalesef. bunca ünlü kullanıyorsa ve ceza almıyorsa manipülasyona açık genç zihinler için doğru bir olaymış gibi kabul edilebilir. bu tür şeyleri taksit taksit değil bir veya iki seferde yaparsın gereken cezaları verirsin. testi pozitif çıkan şahıs fenerde başkanlık yapıyor ve her gün insanlar görüyor üstüne de başarılı etiketi taşıyor. sıkıntılı işler.

Deryayı da Ekrem İmamoğluna bağladılar. Yakında İrandaki iç karışıklığıda kendisine bağlamalarını bekliyorum. Gazze de peşinden gelir. Zaten Emekliye yapılmayan zam da onun suçu "Agam bizimle eyleniy" !!!

Silivri'de önceki dönem şaş kaza 1 dönem seçilen eski başkan (MHP) Kadir Has Üniversitesinin aşağısına doğru kadınlar plajı gibi küçük bir bölümü rahatsız edici saçma bir şey yapmıştı.

Sonrasında son dönemde seçilen başkan (CHP) orayı tamamen vatandaşa açtı. Alanın karşısında eski Güneş Sitesi blokları var, insanların yaşadığı. Bir takım tipler arabalarla ve karavanlarla gelip ama daha çok araba ile gelenler içip içip işeme, tabi daha fazlaları da var.

Fakat 6 aylık 1 aradan sonra çok farklı şeyler gördüm, eski kadınlar plajı alanı daha sonradan tekrar açılan, Kadir Has'ın aşağısına kadar uzatılarak tamamen kapatılmış (büyük ihtimal aile plajı olacak).

Son olarak da Kadir Has'ın aşağısında sahil hattı üzerinde bulunan içkili kafeler aynı şekilde tamamen yıkılmaya başlamış.

Evet burada özgürlük diye her halt itiraz edip tepinen uç muhalifler, belediyenin yeri belli. Hadi gidip şikayet ve itiraz edin, hadi edin.

Tabi yine eski dönemde, çevre apartmanlardan birinin önünde, polis ve ambulans. Sonra ambulans gidip olay yeri geliyordu. Konu öğreniliyordu kolayca günlük kiraya verilen 1 evde 1 hırbo çekip çekip zort.

Bir de bunak emlakçı vardı, para köpeği it oğlu it. Oda kaybolmuş ortadan dükkanı falan gitmiş. Artık ne olduysa.

Geri
Üst Alt