Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu!

2016 yılında pek popüler olmayan bir manken ile İstanbulda bir otelde buluşmuştuk..Kadın biri ile telefonda konuşup receptiona inmişti. Geldiğinde yanında uyuşturucu madde vardı. Nasıl kaçtığımı ben biliyorum.

Acaba politikaci ve ailelerine bu baskinlar sorusturmalar ne zaman yapilir

Bahar Feyzan: "Ela Rumeysa Cebeci’nin bir çok iş adamının ismini verdiği iddia ediliyor…

“Suç bireyseldir, özel hayatı bizi ilgilendirmez” diyenlere söylemek isterim..

Toplumsal rolleri olan, büyük toplara çıkanların her durumda böyle bir lüksü yok.

Gece koko çekip, gruptan gruba koşup sabahına “günaydın Türkiyem” ve bu benim özel hayatım diyemezsin."

Bahar Feyzan: "Ela Rumeysa Cebeci’nin bir çok iş adamının ismini verdiği iddia ediliyor…

“Suç bireyseldir, özel hayatı bizi ilgilendirmez” diyenlere söylemek isterim..

Toplumsal rolleri olan, büyük toplara çıkanların her durumda böyle bir lüksü yok.

Gece koko çekip, gruptan gruba koşup sabahına “günaydın Türkiyem” ve bu benim özel hayatım diyemezsin."
bahar feyzan'ın kendisi de turgay ciner'in yatağında donunu unutmuştu 17/25 zamanı çıkan tapelerde.

Hadise Açıkgöz, Mert Yazıcıoğlu, Demet Evgar, Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Ceren Moray, Duygu Özaslan testleri negatif çıkıp takipsizlik alan isimler.

Zaten Demet Evgar ne alaka hiç anlamadım. İş dönüp dolaşıp Okan hocaya iftiraya kadar gelmiş. Tabi olaylar ile ilgili çok fazla boş yapılması da ayrı 1 husus.

Geri
Üst Alt