- 1 Mayıs 2018
- 57.861
- 48.640
- 3.873
Saka yapmiyorum, buna ciddi bir teklif versen ayni aksam hotele gider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Levent Kolpgün o gün demiştim. Adam ilk tahliye olanlardan ve görevine döndü.Ekoyu tanımam bir kere bile yüz yüze gelmedim, ama yolsuzluk yaptığını zannetmiyorum.
Mahir Polat geçen dönem yüz yüze tanıştığım bir insan çok kısa sürede olsa. O adamı hem yolsuzluk, hem terörden yargılamaya kalkıyorlar. Değil terör o adamın yolsuzluk yaptığına bile beni hiç kimse inandıramaz. Adam tertemiz bir insan adam gibi adam.
Eko konusuna gelince benim rahatsız oldukların özellikle son dönem. İstanbul'un bir sürür sorunu varken geldi İstanbul'a aday olup İstanbul halkının oyunu aldı tekrardan. İki gün sonra başladı CB adaylığı için genel seçim çalışmalarına.
Şimdi hiç kimse gelip de ülkenin ihtiyacı için diye hikaye anlatmasın. O zaman bu son dönemde planları buysa hiç İstanbul'u meşgul etmeyecekti. İstanbul'a tamamen hizmet edecek bir aday gelebilirdi yerine.
Bir de şu akp liyiz diyin şeklinde boş yapanlar veya ima da bulunanlar sosyal medya v.s. nedense seçim akşamları sonuçlar sonrası ilk başta kendileri tüyüyor ortadan.
Hayır üstat, kısa süre ceza evinde kalıp sağlık nedeni ile ev hapsi kararına dönmüştü. Şu an görevinin başında.Tahliyesi sağlık sebebi ile yalnız