Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zamına vermeleri için elimden geleni yapacağımZam istiyorum.

Tek mantıklı izahat bu zaten öbür türlüsü çok elem verici idiForumda komunustleri cok iyi alaya alan bir milliyetcidir, oyle ki unsali sol cenahtan sananlar bulunmaktadir![]()
Gecen ocaktan cıkarken gorulmusturForumda komunustleri cok iyi alaya alan bir milliyetcidir, oyle ki unsali sol cenahtan sananlar bulunmaktadir![]()
Yasin ve yetisme tarzin geregi acik secik olmayan konusmalari anlamaman ve insanlari belli kaliplarlara sokarak degerlendirmeye calisman anlasilabilir bir durum.Tek mantıklı izahat bu zaten öbür türlüsü çok elem verici idi![]()
Valla ne yalan söyleyeyim anlamıyorum evet çoğu zamanYasin ve yetisme tarzin geregi acik secik olmayan konusmalari anlamaman ve insanlari belli kaliplarlara sokarak degerlendirmeye calisman anlasilabilir bir durum.
Forumun bu konuda sana cok faydali olacagina inaniyorum. Sadece unsal degil, bazi uyelerle ilgili degerlendirmelerin cok ilginc bir coguyla ayni masada olsan dostunu da "dusmanini" da taniyamazdin.
Artık bozkurt üstünde ki fotolarını paylasmanın zamanı geldiezilenlerin gür sesidir o
mazlum dünyanın hür sesidir o
inandığı yolda giden
yıllardır beklenen mod
ünsal vardar
bozkırın havası sertArtık bozkurt üstünde ki fotolarını paylasmanın zamanı geldi
Yandasların kimler2020 GSC Adminlik Seçimleri'ne aday olduğumu buradan bildiriyorum.
bizim yandaşımız olmaz
yoldaşımız olur
aynı yolda yürüyeceğim kişiler
Bi eksik sezdim
tekliflerime bu isimler geri dönüş yaptı.Bi eksik sezdim