Unutamadığınız Çizgi Film Hangisi?

Pokemon ve Tsubasa başta olmakla beraber Şehrazat'ı da unutamadım çünkü ilkokulda sabahçıyken 7 veya 7. 30 gibi başlar güne iyi başlamama vesile olurdu. Anime olarak da Ralph Bakhsi'nin Wizards'ı küçükken psikolojimi bozmuştu.

4-5 yaşındayken Thundercats için çıldırıdrdım. Akşam 5,6 gibi başladığında neden bilmem dünyalar benim olurdu.

Birde takribi 20lerime doğru Kaptan Korsan Jack & Lapacı , o yaşta oturur izlerdim zevkle. Şimdi olsa yine izlerim.

landscape-1456483171-pokemon2.jpg

tartışmasız pokemondur benim için...her akşam heyecandan ölürdüm pokemon başlayacak diye

🖕🖕🖕

cakmaktas
he-man
red-kit
tom ve jerry
tsubasa
cocuklugumuzun efso dizileri

ama benim hic unutamadigim samurai jack'tir anime tabii daha yakin zaman

Tutenstein, Avatar: The Last Airbender, CatDog, Hey Arnold, The Fairly OddParents, What's with Andy?, Yu-Gi-Oh, My Life As A Teenage Robot, Courage the Cowardly Dog, Bakugan, Batman, Danny Phantom, Kim Possible, X-Men, Sonic The Hedgehog, Corneil & Bernie, Arthur, All Grown Up, Ben10, The Penguins Of Madagascar, Inspector Gadget, Heathcliff, Underdog, Foster's Home for Imaginary Friends, Pucca, Johnny Bravo, Back at the Barnyard, As Told By Ginger, Rocket Power, Zoey 101, Drake and Josh, Power Rangers, Garfield, Spider-Man, Kick Buttowski, Oggy and the Cockroaches, Tom and Jerry, Doc Eureka, Life With Louie, The Kids From Room 402

Yoruldum.

Liste çok uzun yav. Herhalde biraz fazla TV izledim ben zamanında. Hepsini Almanca izledim ondan Türkçe isimleri varsa bilmiyorum kusura bakmayın İngilizce isimlerini listeliyorum:

- Rocko's modern life
- Freakazoid!
- Talespin
- Darkwing Duck
- Tales from the Crypt
- Recess
- Michel Vaillant
- Animaniacs
- Extreme Dinasours
- Doug
- Blinky Bill
- Marsupilami