Unutulmaz Atari Oyunları

Cevap: Unutulmaz atari oyunları

mustafa.gif

93890618xp2.jpg

ferrariarcaderace6xb.png

haggar7ow.png

bomberman.png

Amiga'nın kral oyunu;

Yo_Joe_-_Amiga_ingame.jpg

Streetfighter,cocukken bu oyunu oynamak icin 45 dakika yürür,5 dakika oynar ve tekrar eve gitmek icin 45 dakika yürürdüm.

Aynen karıstırmısım bende oynuyorum bi ara fırsat olsada multı yapsak :) asagı yukarı asagı yukarı kısa tekme yumuruk cıkıyordu sanırsam Leonada saga sola saga sola buyuk tekme yumruktu dıger azmıs takımda yukarı saga asagı sola 2 defa tarzı bıseydı, 96 oynamıyorum ama artık favorım 98 ile 2002

Neo geo nun butun oyunları var bende ama atari salonlarında daha rahat kollarla burda zevkı cıkmıyor bundan 10 yıl once atariden cıkmazdım valla :)

Aynen belirttiğin gibi.Sene neo geo da oynuyorsun ama Mame daha iyi Seçkin.King of,street fighters,tekken,metal slug,vandetta,terminatör,samurai shadow vs hepsi bende mevcut.

Cevap: Unutulmaz Atari Oyunları

310156_2207622482619_1609146937_2085772_69192498_n.jpg

Edit:

road+fighter.png

Bu da unutulmaz.

tumblr_lj0b0z73mv1qh1wfn.png

En Sevdiğim oyun.

Tank 1900 küsür değil miydi bu oyun? :) İlginçtir bu oyunu annem çok iyi oynuyordu, bana sen geride dur kartalı koru diyip kendi bütün düşman tanklarını alıp geliyordu. :asd:

Benim en sevdigim oyun FLASH BATMAN di.Evin icinde ilerlemeli bir oyundu.Merdivenlerde,buzdolabında,fırınların üstünde dövüsüyordun.Hatırlayan varmı:)

abi o tank oyunu... bak nerelere götürdü beni şimdi

Aynen belirttiğin gibi.Sene neo geo da oynuyorsun ama Mame daha iyi Seçkin.King of,street fighters,tekken,metal slug,vandetta,terminatör,samurai shadow vs hepsi bende mevcut.

Onu daha once laptopa indirmiştim ama laptop suan kuzenımde bunda yok o oyunlar bunda neo geo nunkıler var, zor gelmese bunada ındırırım valla nostaljı oluyor :)

Onu daha once laptopa indirmiştim ama laptop suan kuzenımde bunda yok o oyunlar bunda neo geo nunkıler var, zor gelmese bunada ındırırım valla nostaljı oluyor :)

Eskiden okuldan çıkar ateri salonlarına kaçardık.İyi mi yapıyorduk? Tabi ki değil,ama şuanda olsa yine yaparım.Ve maalesef yeni nesil bu zevki tadamayacak.

River raid reistir. Az joystick bozmadık.

riverraid.jpg

Geri
Üst Alt