bu baslik ^sinema ozelinde^ iyi ki var dedigim basliklardan . :hat:

diger yandan , keske ^diziler icin de benzer bir baslik olsa idi . < varsa da ben bulamadim .

olur da baslik acilirsa , bu tur etkileyici dizi sahne kesitlerini zamanla ekleyebiliriz diye dusunuyorum.
<->

< - baba dizisi yakin gecmiste final olmus bir dizi . toplam 30 bolum yayinlandi . haluk bilginer, ayda aksel gibi ustalar disinda tolga saritas gibi kendi jeneresinde cok begendigim bir oyuncuyu da kadro da bulundurmasiyla - iyiki bu diziyi izledim dedim . cok saglam oyunculuklarla bezeli bir is di . muzikleri de sevgili ^guldiyar tanridagli imzali muthis tinilarla bezelidir .
soundlarini ayri olarak tavsiye ederim.

@Vasfi Vural

saygi ve selamlar .

ADI EFSANE (basketbol) dizisinden bir sekans . sarkiyi soyleyen oyuncu nun -sesini begenmistim- diziyi izledigim donem.
dizideki partneri fikret'i (fiko) tarkan'in genclik donemine benzetmistim bu dizi donemi ,birde sopranos dizisindeki birine .
zaten bu dizi den sonra genc oyuncularin cogu bir yere geldiler sektor de .

o donem bu diziye baslamamin nedeni de - oyunculuklarini cok begendigim - gokce bahadir ve erdal besikcioglu nun bu dizi de yer almasi .

genclik isi bir dizi , bold olarak ; eski den yayinlanan -kocum benim- dizisi gibi spor isi bir diziydi, gencleri spora tesvik eden ozendiren...
adı efsane den sonra tek yurek dizisi yayina gelmisti . tek yurek dizisinin - buz hokeyi sporu - one cikan bir dunyasi var idi .
ironik olarak her iki dizinin ortak yonu ; *omrunun *kisa *surmesi .

tum bunlar goreceli elbette .

@Murat Durmaz , @Aras Şimşek , @Vasfi Vural , @Barış Savaş

saygi ve selamlar.

@Arif Doğan Karakaya

tarafim adina ne zaman charlie sheen'i gorsem
en keyif aldigim iki filmi aklima gelir ; the wraith(1986)
@Ata B. Oğuz bu filmin soundtracks'i leziz dir ^nazarimda .
misal su ornek ;

.
bir diger keyif aldigim charlie filmi ; no man's land (1987) .
bu filmin de soundlari digeri gibi leziz dir .
ozellikle no man's land'da -tarzi gorunumu- kendisinin en karizma ve peak halidir kanimca .

no man's land dan misal su parca :

<- bu parca filmde hafizam yaniltmiyosa -> gece kulubu sahnelerin de arka da calan parca idi .

yorum ici oylesine bilgiler kosesi ;
*no man's land filminde *brad pitt de garson rolu sahnesinyle yer almis olmasi da ilginc bir detaydir sevenleri adina . 🎬
sanirim kariyerinin ilk islerinden olmasi lazim.< 4. proje de garson rolu . <->
*filmin credit bolumunde ismi gecmiyordu sanirim , uncredit bolumunde ismine yer verilmisti .

brat demisken , brat ile johnny depp'in ayni dizi de yer aldigi bir proje vardi, o da 80lerden 87 olmasi lazim . brad 1 bolum oynamisti.
johnny ise 82 bolum oynadi .

son olarak basa donersek ;

- 80ler hem asmis muzikleri , hem bu gibi low budget ilginc konulu film ornekleri ve muzikleri ile ayri bi ozeldir tarafim adina .
her iki filmde klas arabalar kullanilmistir. ilk filmdeki araba hyper tur, nazarimda halen uzerine araba gelmemistir. o derece karizmadir *araba nin gorunumu ,sesi ve aurasi .
keza, filmin konusu baglaminda da nokta atisi olmus .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

Mr. Blonde: Bütün gün köpek gibi havlamaya devam mı edeceksin yoksa gelip ısıracak mısın?

( Rezervuar Köpekleri )

Film adını hatırlamıyorum. Ryan reynold tartışıp arkası dönük halde duran dwayne jonson'a kafan buradan bakınca p ucuna benziyor demişti.

Film adını hatırlamıyorum. Ryan reynold tartışıp arkası dönük halde duran dwayne jonson'a kafan buradan bakınca p ucuna benziyor demişti.
Çok güzel anlattın Ufuktanım, filmi izlemiş kadar oldum👀😍

Red Notice | Dakika 39:40'da bu repliği bulabilirsiniz :hat:

Eşkiya filminin final sahnesi ile Cesur yürek filminde Mel Gibson'un öldürüldüğü sahne gözümün önünden gitmiyor. İki filmde çok iyiydi.

Bu basligi gorunce hep Al Pacino replikleri geliyor aklima ya

Devils advocate teki konusma bence ya, herif harbi dokturuyor orda mimikler falan.

Any given sunday Inches da fena degil-genelde avrupa maclari oncesi gaza gelmek icin aciyorum onu.
Bence en iyi performansı Scent of a Woman. Filmin başından sonuna kadar döktürüyor.

Geri
Üst Alt