Unzue: "Emre Mor, takım arkadaşlarıyla eşit seviyede değil"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
377

Celta Vigo teknik direktörü Juan Carlos Unzue, Emre Mor'un neden kadroya almadığını açıkladı.

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen genç yıldız Emre Mor'la ilgili hocası Juan Carlos Unzue'den açıklama geldi.

En son 11 Mart'ta oynanan Atletico Madrid maçında forma şansı bulan ve daha sonra kadroya alınmayan Emre Mor, Celta Vigo'nun bu hafta oynayacağı Sevilla maçı kadrosuna da dahil edilmedi.

Celta Vigo Teknik Direktörü Juan Carlos Unzue de basın mensuplarının konu hakkındaki sorusu üzerine genç futbolcuyu kadro dışı bırakmasının nedenini açıkladı.

Emre Mor'un antrenmanlarda takım arkadaşlarının gerisinde kaldığını söyleyen Unzue, "Onu kadroya almama nedenim davranışlarıyla ilgili. Bunu kendisine geçen hafta da söyledim. Antrenmanlarda takım arkadaşlarıyla eşit seviyede değil. Diğerlerinden farklı davranıyor" dedi.

Unzue ayrıca, "Sezon sona erdiğinde bazı şeylere karar vereceğiz" diyerek Emre Mor'un sezon sonunda takımdan gönderilebileceğini ima etti.

A Spor

540

Yollayın bize gör bakalım seviyesini

Evet artık buraya gelmesi için bütün şartlar oluştu bakalım şenol mu ? Fatih hoca mı kapacak..

Net gelmeli,Yerli oyuncumuz yok doğru dürüst,Hem genç hemde potansiyelli bir adamı kaçırmamak lazım

ulan yeter bize verin sizde kurtulun bizde.

Emre Mor için tek doğru yer Galatasaray'dır. Avrupa'da bu saatten sonra yapamaz. Ondan verim alabilen tek isim Terim'dir.

Sözleşmesi biten Yasin yerine alınmalıdır. Bizim ülkede sevilen bir oyun stili var. Fatih Hoca'nın Rodrigues'i bile nasıl farklı hale getirdiği ortada.

Mutlaka hoca da istiyordur böyle bir şey.

Rodrigues - 15m+ - OUT
Emre Mor - 6-8m - IN

Emre + Trezeguet gelip Garry-Yasin gidebilir sıcak bakıyorum bu duruma

Boyle dangalak istemem. Sahsi taniyan arkadaslarim (sisto mesela) var, hatta ailedemde var herkes ayni bok diyo. Gelmesin.

Eliaquim Mangala
Yohan Cabaye
Emre Mor
Trezeguet
Nagatomo(Bonservis)

İstediğim transfer operasyonu bu

Eliaquim Mangala
Yohan Cabaye
Emre Mor
Trezeguet
Nagatomo(Bonservis)

İstediğim transfer operasyonu bu

Cabaye baya yaslandi bence (32). Fernando 31 o 32 cok yasli olur OS . Gunarsson mesela baya güzel olur (su an sakat galiba, uzun zamandir birfsey duymadim)
Anders Christiansen iyi oyuncu (bizlik tam)
sigurdsson'un durumu nasil bilmiyorum. O imkansiz olur galiba

Cabaye baya yaslandi bence (32). Fernando 31 o 32 cok yasli olur OS . Gunarsson mesela baya güzel olur (su an sakat galiba, uzun zamandir birfsey duymadim)
Anders Christiansen iyi oyuncu (bizlik tam)
sigurdsson'un durumu nasil bilmiyorum. O imkansiz olur galiba
Aynen yaş olayı sıkıntı olabilir ama Cabaye-Fernando çok klas bir orta saha olur,Böyle PL ayarında bir orta saha olur seneye Şampiyonlar Ligi oynarsak ceza almadan çok iş yaparlar.Gunnarsonda olabilir ama Sigurdson imkansız ötesi

Ben bu çocuğun overrated olduğunu düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu gerizekalıyı ancak terim adam edebilir.

Geri
Üst Alt