Uruguay 0-0 Fransa | 11 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Uruguay 0-0 Fransa | 11 Haziran | İlk Yarı | TRT 1

hakemden güzel hareketler izledik :D

Bence şu zaman'a kadar saha'nın en iyisi, Diaby.

Uruguay'da Forlan dışında kimse birşey yapacakmış gibi durmuyor.

Fransa baskılı oynuyor ancak pozisyonları yok.

Bu Afrikaya böyle bir organizasyon verilirmi, bari bişey bilmiyorsan Fransa, Uruguay diye bağır. Yok onuda yapamıyorsan oturun adam gibi maç izleyin.

forlan orta sahada lugano forvette o da güzel

TRT'de maç olupta Ömer Üründül'ün sesini duymayınca paranoyak oldum aga :D Ara ara Ömer Üründül araya giriyormuş gibi geliyor :)

Çok sıkıcı maç..

bakın beyler çok açık konuşuyorum ben böyle sıkıcı maç görmedim

Ses kötü oluyor evet ama sonuçta Afrika'ya özgü bir alet o halde sallamayın gayet basit.

Maçtan önceki tahminim Fransa ya rahat alır ya da golsüz biter idi. Lugano gerçekten rezalet. Forlan harika oynuyor. Ribery,Diaby ve Toulalan önce çıkan isimler Fransa'da.

Ya Suarez balonmuş hacılar.

Yine Fransa ve yine sıkıcı bir maç.Geçen turnuvadaki Fransa-Romanya maçı hala hafızalarımda kötülüğüyle.

Mac cok duragan 1 gol belki biraz keyif katar. Forlan gercekten farklı bir oyuncu onu izlemek güzel. Bu arada arkadaşlar sanırım bu kupada tezahürat duyamayacağız ne kadar saçma anca boru sesi var sürekli yetkililer buna birsey diyemezmiymiş bu ne ya maç tezahüratsız bi garip geliyor :) İyiki biz yokuz kesin kavga çıkardı sesi bastırıo die :)

Mac cok duragan 1 gol belki biraz keyif katar. Forlan gercekten farklı bir oyuncu onu izlemek güzel. Bu arada arkadaşlar sanırım bu kupada tezahürat duyamayacağız ne kadar saçma anca boru sesi var sürekli yetkililer buna birsey diyemezmiymiş bu ne ya maç tezahüratsız bi garip geliyor :) İyiki biz yokuz kesin kavga çıkardı sesi bastırıo die :)

Biz de üflerdik reis :D

Ya Suarez balonmuş hacılar.

Ajax'ta oynadığı gibi oynamıyor dikkat edersen sürekli sola kaçıyor. Asıl yeri sol forvet çünkü. İstediği pasları da alamayınca balon gözüküyor.

Maç çok sıkıcı...Vuvuzela da içine ediyor

Geri
Üst Alt