Uruguay 0-0 Fransa | 11 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: Uruguay 0-0 Fransa | 11 Haziran | Maç Sonucu

Ulan bi yenemediniz su Fransayi be, Gio ifadelerini alir umarim :D

maçtan önce fransa'ya 10 lira basıcaktım ancak meksika beni yatırınca bu maça oynamaktanda son anda vazgeçtim.. artık yarın ingiltere - arjantin'in yanına 1 maç daha ekleyip güzel bir üçlü yaparak tuttururuz umarım :asd:

ikisindende bir cacik olmaz ilk mac daha zevkliydi

Ulan gignac var henry var malouda var

Anelkayı koymuşun Govouyu koymuşun Gourcuffta hic iyi oynamadı

Yattı kupon

Godin, Arevalo ve Forlan sov yapti. Fransa'da Gourcuff ve Anelka rezildi, Toulalan macin adamiydi, Abidal da kotunun iyisiydi.

Ha bu arada Lloris bizi yaniltmadi ve gelen 1-2 topta abuk subuk hareketler yapti. Uruguay'in kalecisi de pek menem bisey degilmis. Ikisi de yedege cekilebilir.

maçtan önce fransa'ya 10 lira basıcaktım ancak meksika beni yatırınca bu maça oynamaktanda son anda vazgeçtim.. artık yarın ingiltere - arjantin'in yanına 1 maç daha ekleyip güzel bir üçlü yaparak tuttururuz umarım :asd:

Bu seferde istermisin Nijerya yensin :o

Lugano orası Türkiye değil sarı yersin böyle. :)

Beğendiklerim ; Diaby, Suarez , Forlan, Godin.

Fransa bu teknik direktör ve sistemle çok zor gol atar.

Uruguay da Forlan ve Suarez dışında extra oyuncu yok ama takım halinde defansı iyi yapıyorlar.

Uyuz bi maç oldu.Maç öncesi dediğim gibi berabere bitti.Vuvuzeladan da başım ağrıdı artık yasaklasınlar şu sesi.

Domaneç hemen kovulursa Fransa gruptan çıkabilir yoksa yolun sonu iyi değil

fransa nın b.k gibi top oynayacağını tahmin ediyodum,domenech le olmayacak lan yap ileriyi anelka-henry, sağa gourcuff, ortada diaby-toulalan, sola ribery,illa 4-3-3 oynatcan oynayamıyo olm işte takım,doğru dürüst pozisyona bile giremedi fransa,maçın adamı diaby di bence tartışmasız.

Toulalan süperdi hakkatten

Diaby yardirip gidiyor, ne bir zeka ne bir dusunce. Sirf hiz, guc ve calim. Paslari falan alakasiz yerlereydi hep. Gourcuff'den daha faydaliydi ama iyiydi diyemem

Yoo çoğu pası iyiydi.Gourcuff,ribery kötüydü.Anelkaya fazla top gelmedi bence fena değildi.

Diaby'i beğenen arkadaşların kıstası herhalde iki çalım görmekti. Diaby ofansif olarak iyi işler yaptı. Defansif olarak ise sıfırdı neredeyse. Foul yapmadan top çalamadı. Aynı bizim Barış gibi. Mental olarak defans değil adam bir kere. Toulalan ise müthişti bana kalırsa. Orta sahada duvar gibiydi. Maçın adamı olmayı hakediyor kesinlikle.

Yoo çoğu pası iyiydi.Gourcuff,ribery kötüydü.Anelkaya fazla top gelmedi bence fena değildi.

Bırak birader ne iyisi Anelkayı oldum olası beğenmem fenerlilerin abartısı ne yapmışta yıldız olmuş chelseada oynaya herkes yıldızmı chelsea düne kadar köy takımıydı adamın biri parasıyla zengin etti simdi dünya takımı deniyor çıkar drogbayı filanda bak o zaman çelsiye :yenieek:

Bu gruptaki 4 takımdan da hiçbir halt olmaz.

Geri
Üst Alt