Usame Bin Ladin Öldü !

Cevap: Usame Bin Ladin Öldü !

Ben demiyorum,bu konuda yapılmış birbiryle tutarlı,mantıklı 100 lerce belgesel var.Aç birini izle.

İzledim zaten biliyorum. Komplo teorisi meraklılarına hoş 1-2 saat geçirtecek belgeseller. Onlar da nihayetinde çıkar amaçlı hazırlanıyor satılıyor pazarlanıyor biyerlerde gösteriliyor para kazandırıyor. Sinema filmi gibi düşün. Güzel kurgular. Hemen inanma.

NWO kuklasi Obama.

Osama ölmeyipte jetbull gecse ABD ile acayip kahkaha olur.

Ama ben Osamanin uzun zamandir zaten ölü olduguna inaniyorum.

İzledim zaten biliyorum. Komplo teorisi meraklılarına hoş 1-2 saat geçirtecek belgeseller. Onlar da nihayetinde çıkar amaçlı hazırlanıyor satılıyor pazarlanıyor biyerlerde gösteriliyor para kazandırıyor. Sinema filmi gibi düşün. Güzel kurgular. Hemen inanma.
Kimsenin dediğine inanmam ben merak etme,olayları kendi mantık süzgecimden geçirerek inanacağım şeylere inanırım.Neyse konu dağılmasın fazla.

"İnsanlar dinlenmeli mi? Evet ama dinlenme nedir? Yattıkları zaman dinlenen insanlar vardır ve bunlar uyurlar, diğer bir kısım insanlar uyanık iken dinlenirler; bazılarının ise dinlenmek için çalışmaları veya yazmaları ya da eğlenmeleri gerekir. Herkese, nasıl dinlenilmesi gerektiğini göstermek için bir kanun çıkarırsanız, bu sizin herkesi aynı kabul ettiğiniz anlamına gelir. Aynı olan iki insan bile yoktur"

Albert Einstein

Sen kendi büyüttügün adami, kendine düsman ilan et. Afghanistana gir. Hem Islami Batiya karsi düsman ilan et,hemde istedigini al. Sonra alacagin birsey kalmayinca , TAM 10 Yil sonra, zaten bence senelerce ölmüs adami, resmi öldür.

Hollywood filmleri bile bukadar yaratici degil.

Denize atmada cesedini,inanalim bare. Insan bukadarmi belli eder?

Tamda 2012 secimlerine yaklasmisken ve Obama verdigi sözlerin neredeyse hicbirini tutmadigini yavas yavas Medyaya cikarirken, cok komik degilmi?

Tabi simdi diger arab ülkelerindede olaylar cikmasi,ABDnin hayal edemeyecegi bir sans olayidir. Oralarada karisacaklarina adim gibi eminim.

"İnsanlar dinlenmeli mi? Evet ama dinlenme nedir? Yattıkları zaman dinlenen insanlar vardır ve bunlar uyurlar, diğer bir kısım insanlar uyanık iken dinlenirler; bazılarının ise dinlenmek için çalışmaları veya yazmaları ya da eğlenmeleri gerekir. Herkese, nasıl dinlenilmesi gerektiğini göstermek için bir kanun çıkarırsanız, bu sizin herkesi aynı kabul ettiğiniz anlamına gelir. Aynı olan iki insan bile yoktur"

Albert Einstein

İki belki değil ama üç insan var. Söyliyim mi kimler. Einstein sen ve Oğuzhan Yeşil :) Üçünüz aynısınız. Üçünüz hariç çözecek yok bu komployu.

Sen kendi büyüttügün adami, kendine düsman ilan et. Afghanistana gir. Hem Islami Batiya karsi düsman ilan et,hemde istedigini al. Sonra alacagin birsey kalmayinca , TAM 10 Yil sonra, zaten bence senelerce ölmüs adami, resmi öldür.

Hollywood filmleri bile bukadar yaratici degil.

Denize atmada cesedini,inanalim bare. Insan bukadarmi belli eder?

Tamda 2012 secimlerine yaklasmisken ve Obama verdigi sözlerin neredeyse hicbirini tutmadigini yavas yavas Medyaya cikarirken, cok komik degilmi?

Tabi simdi diger arab ülkelerindede olaylar cikmasi,ABDnin hayal edemeyecegi bir sans olayidir. Oralarada karisacaklarina adim gibi eminim.

kaç senede bi başkanlık seçimi oluyor bu şerefsizlerde yaw daha 1 sene olmadı obama seçileli gibi geliyor bana :/

barış iki dönem buş başkan oldu zaten o günden bu yana

Usame Bin Ladin:Müslümanları terörist yapıp, Dünya'ya kötü gösterip Müslümanlığın yayılmasını engellemek isteyen ve demokrasi,Dünya barışı bahanesiyle Müslüman ülkeleri sömüren batı ülkelerinin ve Amerika'nın bir piyonu.

Bu lağım faresinin konusu kilitlensin lutfen..

Sonucta Amerika kendi planlari icin piyasaya surdugu adamini oldurdu ve ya oldurdu gibi gosterdi. Bir tek sundan bir kez daha emin oldum ki, bati toplumunun yuzde 85'i aptal ve bilgisiz insanlar. Forum yonetiminden de ricam aptal sozunu hakaret olarak ele eliyorlarsa, sadece duzenlesinler, ceza vermeyin bana. :)

Kaldı geriye dokuz yüz doksan dokuz tane.Liseliyim.

Hepsi oyundu, dolaptı falan bunlar boş laflar. Amerika'nın adamıydı ya da değildi önemli değil; sonuçta adamlar düşündüklerini gerçekleştiriyor; istediğini kullanıyor, istediğini asıyor, kesiyor.. Bize de komplo teorileri üretmek kalıyor. Diyeceğim o ki; geberdiği iyi oldu pisliğin..

Bu konu isteyen küfredebilir konusumu sayın yöneticiler ?

Aldığı canlar için öteki tarafta sağlam bir hesap verecek.

Başından vurularak öldürüldüyse yazık olmuş. Daha acı verici şekilde olması gerekirdi bu işin.

Geri
Üst Alt