üsküdar

Emin Empak

Aslan Üye
Anadolu yakasında bulunan bir İstanbul semti. Sakin karakteriyle dikkat çekiyor.

yarı-üsküdarlı sayılırım çok nezih bir mekandır kadıköy gibi komünist yuvası bir yere nazaran nezihliği ve muhafazakar kesimiyle sakinlik arayanlar için tavsiye edilir başbakanımızında evi kısıklıda yani üsküdardadır ehehehe

Ben de Üsküdarlıyım. Ailem 1950 li yılların sonunda yerleşmiş Üsküdar'ın eskisiyiz. Ozan renktaşın da dediği gibi sakin ve nezihtir. İnsanlar genelde birbirlerini tanır özellikle esnafları iyidir. Huzurlu bir ortam kafa dinlemek için Salacak ve Kuzguncuk bence eşsizdir. Ama alışveriş konusunda bence Kadıköy'ün ne yazık gerisindedir Kadıköy'den güzel olması da öyle her milletten ipten saptan kurtulmuş tiplerin olmamasıdır.

Güzel tabi güzel olmaz mı? Hatta Beşiktaş, Beyoğlu, Ortaköy, eminönü ve Nişantaşı'ndan bile güzel... Sultan hazretleri'nin köşkü orada daha ne olsun? Dünyada sayılıdır vallahi... :2aloh1: Ne diyeyim ki sadece muhafazakar kesim ağırlıklı olduğu için İstanbul'un en güzel yeri ilan edilmesi ancak bu forumda olurdu herhalde :redface:

Geyik bir yana güzel mi güzel evet ama bu güzelliğin en önemli özelliği boğaza kıyısı olması ve boğazın en güzel manzaralarından birine sahip olmasıdır. Gerisi tırt... Sadece sakinlik ve muhafazakarlık arayanlar gitsinler adapazarı'nda yaşasınlar... Bakalım kaç ay tahammül edebilecekler?

dünyanin en güzel muhitlerindendir. huzur verir. çünkü ben orada oturuyorum.

Üsküdar'da oturuyorum. Merkezini pek sevmiyorum açıkçası.

beylerbeyi falan nays merkez lesh gibi

Altunizade oldukça sakin ve güzel. Merkezi bende pek sevmiyorum.

Salacak cennettir.Selami Ali gibi sıkıntılı mekanları da vardır.

Geri
Üst Alt