Uslu: "Başbakan söz verdi, yeniden yargılanacak"

Birbirinizin b.kunda bogulursunuz insallah

cepten

Herkes UEFA'ya Türkiye'de siyasetin spora karistigi icin bilgilendirmeli. Bu isin sonu yok. Türkiye'de yasayipta bu olan bitene sikayet etmeyenlerede tesüf ederim. Insan en azindan görevi kötüye kullanmaktan bazi kisileri sikayet eder tüpcü gibi.

Uslu, bir çektir git. Soyuna sopuna sayasım var.

REZALETTT!!!

Dünyanin hicbir yerinde görülmüs mü basbakan veya baska bir devlet görevlisinin sikeyi örtbas ettigi??!!!

bence yapmaz bu kadar yakindan takip edilen bir olayda sanmiyorum ,dedigim gibi eger yaparsa kimse oy vermez bu kadar basit.

Ya milyar tane rezillik varken, hırsızlık, haydutluk, küfür, kıyamet, kan dökme varken umursamayan insanlar futboldan dolayı mı tepki koyacak

Ama bir şey yapacağını da sanmıyorum, yapamaz değil, uğraşmaz yani, seçimlere kadar dengede tutar iki tarafı.

beyler inanmayin böyle bir ise girerse RTE secimde onun sonu olur bu ,türkiyede %70 futbol izliyor ve bir futbol takimi tutuyor bu ezikler haric herkez zaten azizin ceza yemesini istiyor ve RTE herkezin yakindan takip ettigi bir olayda böyle birsey yaparsa sonu olur ve bunu RTE da biliyor bu topa girmez zanedersem.

Neden girmesin ? Bu ülkede Fenerbahçeli taraftarlardan başka sesi çıkan taraftar var mı ? Herkes sus pus bunlar haricinde futbolu hayatının odak noktasına ölümüne koymuş,terbiyesiz,zalim,vahşi,medeniyetten bi haber bir taraftar topluluğu var mı ? İstediklerini yaptırtıyor adamlar. TFF başkanını değiştirtiyorlar, Play Off getirtiyorlar,17 kulübün karşı olmasına rağmen yabancı sınırı koydurtuyorlar.Galatasaray kulübü ve taraftarı şike konusunda girse topa "size ne?" diyorlar. Belki bu olay Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşansaydı bu kadar kolay emek yiyemezlerdi. Ama Trabzon kulübü ve taraftarının eti ne budu ne. Kaldı ki Bjk de Fb'nin yanında. Yani ülke hırsızlara kaldı maalesef,devir onların devri...

İktidar yargıyı itibarsazlaştırarak ortayı açtı,voleyi de fb çakacak gibi."Gol" diyenler de hak yiyen hırsızlar olacak...

Siyasetimiz ülkemiz ne durumda ki futbolumuz iyi durumda olsun..

Tepeden temizlik lazim. Ülkemizin insani kimse kusura bakmasin ama - Serefsiz, kani bozuk, ückagitci.

Cidden damarimizda kanimizda var. Bu ülkeye 4 tane Atatürk gelmesi lazim ki düzelsin.

Battik batiyoruz dahada kötüye gidiyoruz. Güzelim memleketim insanlari yüzünden yasanacak yer degil be.

hadi bakalım ultraslan yiyorsa " sandıkta görüşürüz "pankartı hazırla ben de özür dileyeyim senden

Koreli ergen liderden bile iticisin be ampul

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim ultroşlar ne iş yapar? Tehdit etsenize sizde neyi bekliyorsunuz yalakalar

Harbi bu işin artık suyu çıktı. Yeniden yargılanır ve aklanırsa şike yapmak için kimsenin önünde engel kalmaz. Önünü alamazsın

artik gercekten insanlari futboldan soguttular bu kadar olmaz ülkeyi resmen kaosun icine sokuyorlar .

Bu kuşlar sallıyordu hükümete biz Atatürkçüyüz diyorlardı ne oldu şimdi aynı kaba s......yorlar

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben bugün mehmet ali aydınlara rahmetli oğlu üzerinden duygu sömürüsü yapıyor diyenden sonra kucagına bebegini alıp neler yaptıgını gördüm...

Yargılamazlarsa ....... Yazık ya valla tarihimize yazık.

fsaas.png

UEFA'ya bunları derhal faxlamak lazım.

Bu karşılamadaki malum sloganlar ne etki yapacak bakalım ?

Geri
Üst Alt