Uslu: "Başbakan söz verdi, yeniden yargılanacak"

30 küsür milyon Galatasaray taraftarının gücünü gösterme günüdür,herkes sandığa gitsin ve bu hadsizlere haddini bildirelim artık,meydanı çok boş buldular istedikleri gibi at koşturuyorlar,Galatasaray'ın gücünü bu ülkede kimse inkar edemez,bu boktan düzende artık midem bulanıyor,her yer bok gibi yönetiliyor bu ülkede...

Beh6niiIQAAwJb0.jpg

30 küsür milyon Galatasaray taraftarının gücünü gösterme günüdür,herkes sandığa gitsin ve bu hadsizlere haddini bildirelim artık,meydanı çok boş buldular istedikleri gibi at koşturuyorlar,Galatasaray'ın gücünü bu ülkede kimse inkar edemez,bu boktan düzende artık midem bulanıyor,her yer bok gibi yönetiliyor bu ülkede...

Kime anlatıyorsun? Karşında sağırlar ordusu var..

Kime anlatıyorsun? Karşında sağırlar ordusu var..

O zaman bu kaypak düzeni izlemeye devam etsinler,ben artık kaldıramıyorum,iğrenç yaratıklar,adalet felan yok,yazık günah insanların emeğini çalıyolar,madem güçlünün yanındalar güçleri çarpıştıracağız,herkes akıllı olmalı,bu işi bitirebiliriz vallahi bitirebiliriz,şahsen 1 oy hakkım var ve ben onu kime vermeyeceğimi çok iyi biliyorum,inşallah herkes akıllı olur ve bu pisliğe karşı durur..

Neden geri geldiği anlaşıldı. Neden yurt dışına çıktığı da. Bakın geldim korkmuyorum diyerek taraftara gaz vermek için gitti ve geldi.

Eğitim şart.

O zaman bu kaypak düzeni izlemeye devam etsinler,ben artık kaldıramıyorum,iğrenç yaratıklar,adalet felan yok,yazık günah insanların emeğini çalıyolar,madem güçlünün yanındalar güçleri çarpıştıracağız,herkes akıllı olmalı,bu işi bitirebiliriz vallahi bitirebiliriz,şahsen 1 oy hakkım var ve ben onu kime vermeyeceğimi çok iyi biliyorum,inşallah herkes akıllı olur ve bu pisliğe karşı durur..

Adaletsizliğe alkış tutuyorlar zaten. İstedikleri bu, bazıları çok memnun bu durumdan.. İnşallah dediğin gibi olur.

Ultraslan denilen olusum ne is yapar?O aslan ismini kaldirin lütfen ,cünkü size yakismiyor!!!

@ArenaBekcisi Taraftar Aziz Yıldırım'ı Kahraman sanıyor fakat yeniden yargılama sadece Aziz Yıldırım'ı kurtarmak için isteniyor. Şike zaten tescilli!

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk

Bu arada siyasilerin de gerçek yüzünü görüyoruz,oy vermeyi düşündüğüm partinin genel başkanı bile Aziz'i savunur hale geldi,iğrenç tiksinç bir durum,kime oy vericez ulan biz,lanet olsun böyle düzene

Ülkenin geldiği nokta gerçekten utanç verici.

Kimin ne zaman ve nasıl yargılanacağına başbakan karar veriyor. Rezillikten başka bir şey değil. Utanmaz hırsızlar

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Yasama? Yürütme? Yargı? Güçler Ayrılığı? Bağımsız? Mahkeme? Hakim? Başbakan?

Kafamda deli sorular.

Geri
Üst Alt