Uslu: "Hem ligden hem de havuzdan çekiliriz"

Simdi bir de yok "Galatasaray ve diger kulupler de istemiyorlar Fener'in kume dusmesini gelir kaybetmemek icin" diye yazilar cikiyor. Lanet olsun bunlarin varligindan gelecek gelire. Varsin 50 milyon azalsin gelirimiz, satalim futbolcularimizi, yeter ki bu serefsizler hakettikleri cezayi alsinlar, her sike yapan takim gibi kume dussunler, daha fazla bu ulkenin futbolunu da dunyaya rezil etmesinler.

aynen. para mı daha önemli yoksa ligin itibarı mı daha önemli. Fenerbahçeyi def etseler şu ligden ve şu yabancı sınırlaması da kalksa daha güzel olacak ligimiz

fb türk futbolununun kangrenidir artık. küme düşüp birkaç yıl süper ligde olmasınlar emin olun milli takım ve türk futbolu anında altın yıllarını yaşar. şikenin, yalancılığın,riyakarlığın,kepazeliklerin dönmesinde en baş aktördürler. türk futbolunun selameti için ben istiyorum düşmelerini

şu havuzdan bir çıksanız da rahat raht yüzsek , her yer leş gibi sidik boktan geçilmez olmuş.Şu havuzun rengine bak hele !

Son umutları işte, belki en az hasarla kurtuluruz diye yapılmış şov sadece.

Diyorum ya öyle lafla olmaz siz çıkın tıpanız yiyorsa çekilin sonra sizle birlikte sokaklara çıkıp hak arayalım bizde anca sözde yaparız ederiz... Yapın edin görelim..

Amatörden başlarsınız seneye ozaman kardeş kolay gelsin

Bu konuşmadan tek anlaşılan baştan sonra bir blörf olduğudur.Bunun bence başka bir izahı yoktur.

Konunun ana başlıklarında belirtilen havuz ve ligden çekilme tehditini ele almak gerekir.Havuz sistemi en basit mantığı ile bir alım satım sözleşmesidir.Bu tarz anlaşmazlık ve tek taraflı vazgeçme durumlarında oluşulabilecek tüm zararların tazmini gerekir,zaten havuz sisteminden çıktıklarından dolayı uğradıkları maddi yıkıma bir de bu durumu eklerseler ortaya daha vahi bir durum çıkacaktır.

Ligden çekilme hususu ile alakalı yapılabilecek en güzel yorumu Antu'da bulunan arkadaş iletmiş zaten.

Artık gidinde kurtulalım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum yemin ederim bu ülkedeki olaylardan gına geldi.

Yav arkadaşım suçlusun işte cezanı çekeceksin bu kadar basit ister havuzdan çekil ister ligden çekil hem ne güzel olur lig biraz da olsa temizlenir sizin yokluğunuzda

10 yıldır aynı hikaye :) kendi taraftarı bile tınlamıyor artık bunları. uefa dan haber gelmiş girecek delik arıyor şikeciler :)

Çekilmeyen?:asd2: Yaa şu boş tehditleriniz artık o kadar sıradan hale geldi ki kendi taraftarlarınız bile inanmıyor artık, he deyip geçiyorlar :asd:

yusuf yusuf UEFA'nın küme düşürme isteğini duymuş adamlar :D

Havuzdan bir çıkında klorlayalım pislik aksın gitsin artık

fb türk futbolununun kangrenidir artık. küme düşüp birkaç yıl süper ligde olmasınlar emin olun milli takım ve türk futbolu anında altın yıllarını yaşar. şikenin, yalancılığın,riyakarlığın,kepazeliklerin dönmesinde en baş aktördürler. türk futbolunun selameti için ben istiyorum düşmelerini

Aynen öyle,ben de hep dile getiriyorum bunu..Fenerbahçe bu ligde varolduğu sürece kimseye huzur yok. Devamlı kısır çekişmeler,kavgalar,tehditler,TFF baskınları,şikeler,holiganlıklar vb. hiçbir şeyin sonu gelmez.

Pis bir kulüp,Türk futbolunun hatta dünya futbolunun karanlık tarafını temsil eden bir yapı...

Cekilinde bizde kurtulalim şu havuzdan

Geri
Üst Alt