Uslu: "Hem ligden hem de havuzdan çekiliriz"

bol keseden at nasil olsa olmayacak sey.

Havuzdan çıkarlarken birileri havlu versin şunlara :D

fenerbahce-havuz-a030fd.jpg

fb_havuz.jpg

Çekilirlerse klübü kapatıp gitsinler daha iyi herkes dava açar çünkü sponsorlar başta olmak üzere.

Ne azizmiş arkadaş adam klübü kapatıp gidicek artık kendine kalkan yapmak için :D

Çekilin oğlum, tutan mı var lan sizi? Kanarya sevenler derneği olarak suç faaliyetlerinize devam edersiniz, size o yakışır.

Ligden çekilirseniz havuzdan çekilmenize gerek yok, o zaman millet sizin ne s..minizi izleyecek?

Alın size bir tarassut kapağı daha ,

ok.gif
Wasser1907 - 28.02.2014 23:34

birileri birsey cekecekse bunun adi kesinlikle yönetim ve baskan olmalidir.

Ilginc birde taraftar profilimiz var‚ligden cekilelim havuzdan cekilelim‚ama bu isler iste öyle kolay kolay külhanbeyi kabadayiligi ile olmuyor‚basimiza bir akilli stratejik politik yapmasini bilen birileri gelmiyorki akilli hamleler akilli aciklamalar yapalim

Elin oglu cekilinde lig temizlensin diyor‚ne diyeceksin bu adamlara....

Deplasmanda ceza yigiyoruz‚parasütle mesale atiyoruz‚slogan atiyoruz yeter artik biz spor kulübüyüz taraftarimizda spor taraftari siyaset taraftari olamamali hakli veya haksiz amacimiz sadece Fenerbahceye destek olmali top rakipdeyken islik‚top bizdeyken heycan‚en ufak birseydede hakeme piskolojik baski...

ok.gif

Ilginc birde taraftar profilimiz var‚ligden cekilelim havuzdan cekilelim‚ama bu isler iste öyle kolay kolay külhanbeyi kabadayiligi ile olmuyor‚basimiza bir akilli stratejik politik yapmasini bilen birileri gelmiyorki akilli hamleler akilli aciklamalar yapalim

Deplasmanda ceza yigiyoruz‚parasütle mesale atiyoruz‚slogan atiyoruz yeter artik biz spor kulübüyüz taraftarimizda spor taraftari siyaset taraftari olamamali hakli veya haksiz amacimiz sadece Fenerbahceye destek olmali top rakipdeyken islik‚top bizdeyken heycan‚en ufak birseydede hakeme piskolojik baski...

Kendileri bile ne olduklarını biliyorlar köpek gibi....

Kendileri bile ne olduklarını biliyorlar köpek gibi....

Nasilsin Ayberk? bayadir görüsmedik. :D Kanka mesajin fener iceriyorsa cok baska bir adam haline bürünüyorsun bilmem farkindamisin? :D

Beyefendi, agirbasli, dengeli, ne konusdugunu cok iyi bilen adam birden agresif bir canavara dönüsüyor konu fener olunca :D

ok.gif

Bunlar herşeyin en başından beri farkında . Ama bir umut " Evet bizimkiler(yöneticiler) bi halt etti. Ama şimdi destekleyelim de Fener zarar görmesin bari" mantığı ile devam etti.

Hani yerse hesabı. Ama artık onların (yöneticilerin) sistemi işlemiyor. Bunu da gördüler. Şimdi eğlence zamanı.

Bırakalım ; onların birbirini yemesini izleyelim.

Çekilebilirsin Mahmut

Nasilsin Ayberk? bayadir görüsmedik. :D Kanka mesajin fener iceriyorsa cok baska bir adam haline bürünüyorsun bilmem farkindamisin? :D

Beyefendi, agirbasli, dengeli, ne konusdugunu cok iyi bilen adam birden agresif bir canavara dönüsüyor konu fener olunca :D

Eyvallah dostum ve hakikaten öyle ben de kendimi tanıyamıyorum,içimde gizli kalmış sadistlik duygularımı keşfettim sayelerinde :D Düştüklerinde bi parti düzenleriz artık canavarlar olarak hep birlikte,parçalama partisi :D

İzledim bugün özetini. Amma artist bu adam, ama saf da aynı zamanda...Galatasaraylılar bile destekliyormuş kendilerini. İzlerken bu lafı duyunca koltuktan yuvarlandım kahkaha atarken...Hadi ordan,hadi ordan....

Geri
Üst Alt