- 18 Temmuz 2009
- 82.733
- 242.413
- 5.263
Tahir Mahir Koç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahir Mahir Koç
İsimleri takaslamak ister misin?Avatar şakaları Gsc de 1 ritüeldir ahbap!!!
Ne bu çömez tavırları askeriye mi burası?Pişecek daha. Daha vakti var.
Ağzı açık ayran budalası gibi "ha, hu" diyerek dolaşıyor daha forumun ortasında.
İsimleri takaslamak ister misin?
Ne bu çömez tavırları askeriye mi burası?
İsimleri takaslamak ister misin?
Ne bu çömez tavırları askeriye mi burası?
levent ustadı ucak olarak tasvir etmen hos degilevet abim
![]()
abimle aramizi kimse bozamazlevent ustadı ucak olarak tasvir etmen hos degil
tanga giydirilmıs airbus a340 gondermıssın bana özelden yanlıslıkla kıme yollayacaktınabimle aramizi kimse bozamaz![]()
Ben gece uğraşıp gündüzünüzü şahlandırmışım ama gelmiş mıhlanıyorum, insanlık nankörlük mü demek üstadım?Seko naptın çıplak paylaşım mı yaptın malum konudan dehlenmişsin
@Semih NalbantCigdem mi semih mi oyle bir seydi adi. Yanilmiyorsam.
yanlis atmisim kanka dogrusunu ileteyimtanga giydirilmıs airbus a340 gondermıssın bana özelden yanlıslıkla kıme yollayacaktın
Bu riski göze alman lazımdı.Ben gece uğraşıp gündüzünüzü şahlandırmışım ama gelmiş mıhlanıyorum, insanlık nankörlük mü demek üstadım?
Uygunsuz paylaşımlardan dolayı konudan atıldın. Seni sevmesem mıhlanırdın.@Cihan Ağzıkara beni bilmediğim bir nedenden dolayı sevmiyor. Ayrıca malum başlığa cevap yazmamı engelledi. Kendisiyle bir problemim yoktur.
Bende seni seviyorumUygunsuz paylaşımlardan dolayı konudan atıldın. Seni sevmesem mıhlanırdın.