Uslu'dan Ataman'a Küfür!

bu az bir şey değil.eğer gerçekten bunu söylediyse ve ergin hoca tepkisiz kaldıysa hata ondadır.suratına oracıkta yumruğu patlatmalıydı.

Hiç birşey olmaz. Birileri çıkar " Sinirle söylenmiş sözlerdi." der. Hatta tahrik ettiler. O da kendini tutamadı der.

Hatta ve hatta bize ceza bile çıkar. Artık insani davranışlar tepkiler olmamalı.

Hukuksa hukuk karşılıksa karşılık ama gel gör ki bizim sahamızdaki maçta aynısı olsa Fenersel medya artık olayı ballandıra ballandıra anlatır.

Arkadaş ülkeye bak.

Tipik bi fenerbahçeli olur da aziz hapse girerse bu mahlukat fenerin başkanı olmalı.Fb başkanı olmak için gereken bütün sıfatlar kendisinde mevcut

mahmut gel benimkini bi tat ,olmadı bütün forum girer sana

aziz le iyisiniz siz mahmut, ergin hocanınki fazla gelmesin.küfretmemek için zor tutuyorum kendimi.

Şerefsiz türk medyası milli takımın hocasına küfür ediliyor 2 satır yazmıyor.

Geçen maçta çirkin skorboard diye manşetlerini hatırlayın.

Ondan sonra da yumruğu yiyince suçlu Galatasaray taraftarı oluyor. Bu tür şeylerin olması doğru değil ama, bunun gibi sonradan görmelere müstehak.

Az önce bazı resmi twitlerin altındaki bu pislik takım taraftarlarının yorumlarını okudum. Hayır her biri en az 25-30 yaşlarında .Ama gel gör ki zeka yaşları 0...

Bu olaya küfür yazmak yasak, yazamıyorum.

İyi de be kardeşim hislerimi küfürsüz anlatmam imkansız. Çünki hak ediyorlar.

bu adam safkan bir insan değil kesinlikle bişeyin kırması.

O.... mahmut.Gelsene bir daha sahamıza erkeksen.Tipine kodumun habeş maymunu.

Biri gidip su pis suratina gecirseymis keske..

Ergin ataman milli takım hocası tarafsız olmalı dediler basın toplantısında azizle ama milli takım hocasına küfür etmekten geri kalmıyorlar ahlaki değerlerden nasibini almamış bu adamlar

Gerçekten de skorbord olayında twitleri yardırmışlar. Ama küfür olayında tık yok.

Hürriyet Spor (HurriyetSpor) sur Twitter

AhmetGS17 @AKolkoparan · 1 dk.

@HurriyetSpor Dürüst !!!!! habercilikte üstünüze yok.Skorbord olayında twit üstüne twit atarken küfür olayında 3 maymunu oynuyorsunuz

Sinan Güler de, "Sadece basketbol konuşacaksak; maçın başından itibaren Fenerbahçe Ülker tempoyu dikte etti. İstemediğimiz şekilde de olsa haklı galibiyet elde ettiler. Başka bir şeye yorum yapmak bana düşmez. Geçen hafta burada bir sürü şey anlattım ancak bunları hiçbir yerde okuyamayınca kendi kendime konuşmuş gibi hissettim. Seri 3-2. Fiziksel olmasa da ilk yumruğu atan kazanıyor. Umarım her şey kontrolden çıkmadan hak eden bir şekilde kazanır" dedi.

Herkes herseyin farkinda abi.

Geri
Üst Alt