- 18 Temmuz 2009
- 80.772
- 225.469
- 5.093
inanç bey öyle biri değil
emin olabilirsin
Inanc Bey nasil biri Berat'cigim?
$
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inanç bey öyle biri değil
emin olabilirsin
Inanc Bey nasil biri Berat'cigim?
$
bizleri sessiz takip ederek müthiş analizler yapan biri. makaleleri iyidir
Kendisinin bir adet makalesine yonlendirir misin beni Berat'cigim?
$
Şurada herkes Galatasaraylı. Ne gerek var insanların kalbini kırmaya, rencide etmeye. Tamam, kimseyi sevme zorunluluğu yok ama böyle hurra diye eş-dost millete saldıracaksa, nerede kaldı efendilik?
Uzun zamandır şurada adam akıllı bir şey yazıp, çizen adam sayısı o kadar az ki! Kulübün içinde bulunduğu durum falan bahane. Herkeste bir komedyen hali, bayık espriler gırla gidiyor.
Bu site internette en çok takip edilen Galatasaray forumu. Şuranın ağırlığına göre hareket edileceğine, forumun adminleri bile bu işe çanak tutuyorsa, bir sorgulamak lazım şu düzeni.
İnsanlara tepeden bakmaya çalışan ve bunun için "scoutum ben" gibi ifadeler kullanan kişiler rencide edilecekse sabaha kadar çanak tutarım. Sence böyle kişilerin ne olduklarının ortaya çıkması mı daha iyi, yoksa bu tarz üyelerin ortalıkta millete ahkam kesmesi mi?
Mevzu ''haketti'' ya da ''haketmedi'' ye kaymamalı bana göre. Zira arkadaş hala bu forumun aktif bir üyesiyken, böyle yaklaşmak olmaz konuya. Ayrıca o dönem içerisinde neler olup, bittiğine dair tam bilgiye sahip değilim. Yalnızca ilk mesajda okuduklarım kadar hakimim hadiseye. O açıdan, ''o haklı'', ''bu haklı'' dersem insanların günahına girmiş olurum.
Benim ifade etmeye çalıştığım, olayın afişe edilmesiydi. Bunun bir yolu varsa, ihraç veya myc ceza/larını ayrı bir konuda detaylı şekilde açıklayıp, farklı bir yol izlenebilirdi.
İfade etmeye çalıştığım şey sadece bu.Yoksa elbette kibir ve tutum konusunda bir yanlış olmasa Kerim arkadaşımız da bu yola gitmezdi ama iki kişinin arasında olan bir konunun reklam olması pek hoş değil.
Konu iki kisi arasinda degildiki? Daha sayisiz mesaj vardi konuda da temizlemistik. Keza acik forum mevzusu ozel degil.
Ben sadece forum uzerinden govde gosterisine karsiyim zira futboldan anladigini dusundugum insanlar var, anlamayanlar da var saygi duyuyorum bunlara. Sadece bilmeden bilgiclik taslamak tahammul edebilecegim bir durum degil zira ben 4 yıldır ust yonetici sayilirim bu tip uyelere karsi tutumum hep ayni olmustur ve olacaktir.
$
Ben dünkü tartışma olayına istinaden belirttim olayı. Şahit olduğum bir konu olduğu için antrparantez olarak ekledim o bölümü.
Tutum ve davranış konusunda benimde hazetmediğim bir olaydır kibir ve saygısızlık ama aşağılanmayı gerektirecek kadar dışavurumu olmamalı.
Tavır ve davranışların konusunda karar sahibi sensin, bu konuda söyleyebileceğim tek şey, saygı duyduğum.
Eleştirim, bir forum üyesi olarak daha ılıman olunabileceğiydi.
Bende ilginç bir anektod vermiş olayım sizlere; Scoutluk, Talentlık, analiz, gözlem, araştırma, inceleme sektöründe emek veren kişiler kolay kolay kendini ifşa edemez, sağda solda reklam yapamaz, firma bilgileri paylaşamaz.