Ustası Olduğunuz Oyunlar

elden ring
bloodborne
sekiro
dark souls 1,2,3
demon's souls
armored core 5, 6
nfs /tüm oyunlar
ac odyssey
mlb the show/tüm seri
sonic/tüm oyunlar
super mario bros/tüm oyunlar
fenyx rising
everspace 2
terminator dark fate defiance
terminator resistance
zelda/tüm oyunlar
shinobi/tüm seri
american truck simulator
shredders
star wars fallen order / survivor
halo infinite
solasta
baldur's gate 3
god of war 3 & 2018 & ragnarök
ghost of tsushima
subnautica
monkey island/tüm seri
tomb raider/tüm seri

şu anlık aklıma gelenler, listedeki her şeyi tek tek 100er saat oynamışlığım vardır, fromsoft olanlar 300-2000 saat arasında değişiyor. bunlar dışında da yüzlerce oyun var tabii ama genelde 5-30 saat aralığında biyerde bitirip tekrar etmediğim için usta sayılmam onlarda
Sato rengim kafanın üstü kemerlesti mi kulaklıktan ya da kaçıncı derece kambur oldun hahha daha aklıma gelen bunlar demişsin 🫠

Batak
King

Meşe(bilye, misket)
Gazoz kapağı
Şöhret(eskiden bakkalda satılan içinden bir de sakız çıkan futbolcu kağıtları vardıya, 5 veya 6 tane çıkardı)
TüTü(kuşe kağıttan yaptığım mermi ile alnının çatından vururdum)

Meşede acayip iyiydik çocukluk arkadaşım işe ortaktık zaten her şeyde. Herkesi üterdik. Meşeleri kalmayınca diğer çocuklar gider depozitolu kola şişesi, depozitolu bira şişesi bulup bakkala satarlardı sonra biz de onlara meşe satardık. Örnek veriyorum bakkal X TL’ye 5 tane meşe veriyorsa biz 7 tane veriyorduk bizden alıyorlardı. Zaten yine gelip bizimle oynayacaklar yine biz kazanacağız. Bu mk kumarını gerçekten her zaman oynatan kazanıyor. Neyse sonra o paralarla gidip bakkaldan dondurma, kola, cips alırdık hayvan gibi; arkadaşlara da alırdık. Bir kere yan mahalleden de çocuklar geldi onları da üttük 10-12 tane dondurma yemiştim o gün boğazım şişmişti, ölüyordum. Haram mı etti pezevengler ne yaptıysa.

Gazoz kapağı 2 çuval olurdu kimsede kalmazdı, sonra evin çatısına çıkar “kapış” yapardık. Gazoz kapağı para etmiyordu. Sonra iner tekrar üterdik.

Neyse PES5 ve PES 6’yı da çok iyi oynardım. Üniversitenin bahar şenliklerinde aveanın sponsorluğunda düzenlenen turnuvada kendi üniversitemde şampiyon olmuştum sonra diğer üni 1.leriyle İstanbul’da kapıştık.24 üni 1.si 6 takımlı 4 grup yaptılar. 9 puan aldım ama ikili averajla 3. Oldum çeyrek final yapamadım. Final maçı 1 gün sonra Fb Faruk Ilgaz Tesislerinde olmuştu. Yemek memek verdiler. Matea Kezman’la Mehmet Yozgatlı gelmişti, her kanaldan basın menaubu vardı; haberlere çıkmıştık. L1 üçgen diye program vardı o zaman Kanal24’te oraya çıkmıştık. 2 tane PS2 bir tane PSP kazanmıştım turnuvalardan. PSP’yi mor forma almak için satmıştım. Store’da da kalmamıştı parçalı almıştım. Bu da böyle bir anımdır.

Batak
King
Bilye (misket diyor olabilirsiniz)
Fifa 2008

Çok başarılı olduğum tek bilgisayar oyunu fifa 08 'di. Galiba herkes 07 oynarken ben 08 yükleyip çok oynamıştım.
Batak kendime en güvendiğim oyundur. Öyle ki üniversite zamanı kocaman yurdun batak eğitmeni gibi bir şey olmuştum.

- Starcraft (Sadece Broodwar eklenti paketi ile.. 2 sarmadı)

- Company Of Heroes (Sadece Opposing Fronts eklenti paketi ile.. 2 ve 3 sarmadı)

- Unreal Gold

Geri
Üst Alt