Üstteki Üyeyle Yaşadığınız, Bir Anımızı Anlatıyoruz

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
#Kesinyaşanmıştırbu etiketiyle, anımızı paylaşalım :asd::asd:

Benim üstümde kimse olmadığı için @Danyal Artemis beyi anlatıyorum..

Yıllar evvel öncesine dayanan bu anımda; Keramettin, Alpay ve Danyal ile aynı semtte yaşamaktaydık.. Yaşlarımız 6 ya var ya yok, sürekli mahalle maçları yapar, misket oynardık klasik çocukluk oyunları işte.. Neyse mahallemizde o dönemler, henüz inşaat dikilmemiş boş araziler oldukça fazlaydı.. Asma ve keramettinle misket oynadığımız sırada, Danyalın önümüzden koşarak geçtiğini gördük.. Yüzündeki ağlamaklı ifade bizleri şoka uğratmıştı, hemen peşine verdik..

Arkasından kendisine seslenmelerimize, hiç şekilde cevap vermeden evine girmişti.. Tam bir hafta boyunca evden dışarı adımını bile atmamıştı.. Sonra bakkal dönüşü elinde, buz parmakla yakalayıp o gün olanları dinlemeye koyulduk.. Henüz inşaat dikilmemiş, çalı çırpılı boş arazi de bulunduğu sırada, mahallemizin 9 yaşındaki deli kızı Büşra, danyala aşkını ilan etmişti.. Anlattığına göre karşısında eteğini indirmeye kalkınca koşarak uzaklaşmış.. Yaşadığı bu komik travma nedeniyle 1 sene boyunca, kızlardan uzak bir hayat sürmüştü.. ;D;D;D

113.jpg

edit: bir-iki satırlık hikayeler yazarak, ilerleyelim arkadaşlar.. Atış serbest :p:p:p

disardan bu konuyu goren ne dusunuyodur acaba forum hakkinda

lisede büşra diye bi kızla yakınlasmam ve bana açılması. :) 2-3 senedir takıldıgı bi eleman vardı malın teki, kız bunu baya baya topaç gibi çevirip oynatıyordu. istemsiz de olsa baya yakınlasmıstık kız ile. açıldıktan sonra kıza "o seni karşılıksız seviyor onla olmalısın" diye reddetmiştim.
harbi yaptı dediğimi, oysa fakir ama gururlu triplerine girmiştim. evet suan o cocukla evli, 2 yıldır.

lisede büşra diye bi kızla yakınlasmam ve bana açılması. :) 2-3 senedir takıldıgı bi eleman vardı malın teki, kız bunu baya baya topaç gibi çevirip oynatıyordu. istemsiz de olsa baya kaynasmıstık kız ile. açıldıktan sonra kıza "o seni karşılıksız seviyor onla olmalısın" diye reddetmiştim.
harbi yaptı dediğimi, oysa fakir ama gururlu triplerine girmiştim. evet suan o cocukla evli, 2 yıldır.

bana mi dion malin teki diye

Top inşaata kaçınca almaya giden Alpay'ın başına gelenleri de anlatsaydın.

yalnız bu doruk un forum acıklarından sonra üye özel hayatlarını kurcalamaya basladığını düşünmeye basladım. kendinizi savunun

Top inşaata kaçınca almaya giden Alpay'ın başına gelenleri de anlatsaydın.

yazının su kısmına kadar beni hibe ettiğini düşünmüştüm. baska bi boyuta atladı ama sağ gösterip sol vuruyor.
Yıllar evvel öncesine dayanan bu anımda; Keramettin, Alpay ve Danyal ile aynı semtte yaşamaktaydık.. Yaşlarımız 6 ya var ya yok, sürekli mahalle maçları yapar, misket oynardık klasik çocukluk oyunları işte.. Neyse mahallemizde o dönemler, henüz inşaat dikilmemiş boş araziler oldukça fazlaydı.. Asma ve keramettinle misket oynadığımız sırada, Danyalın önümüzden koşarak geçtiğini gördük.. Yüzündeki ağlamaklı ifade bizleri şoka uğratmıştı, hemen peşine verdik..

Hemşehrimdi Danyal. Aynı memlekette doğup büyüdük. Hayat bizi farklı yerlere attı. Ben Ankara'ya oradan İstanbul'a İstanbul'dan memlekete sektim. Kendi Bodrum'a. Uzun yıllar görüşemedik. Yolumuz GSC'de kesişti. Admin de olmuş mevkisi var. Sarıldım boynuna hasret giderdim. Bir süre sonra başım belaya girdi. Bir bela bana musallat oldu desem daha doğru olur. Kapısını çaldım Danyal'in; derdimi anlattım. Suratıma kapattı kapıyı. Sizin yüzünüze kapı kapatılmadıysa neler hissettiğimi bir türlü anlayamazsınız!

Alpay'i son zamanlarda goremiyorum

Bize kustugunu dusunmeye baslayacagim

Hemşehrimdi Danyal. Aynı memlekette doğup büyüdük. Hayat bizi farklı yerlere attı. Ben Ankara'ya oradan İstanbul'a İstanbul'dan memlekete sektim. Kendi Bodrum'a. Uzun yıllar görüşemedik. Yolumuz GSC'de kesişti. Admin de olmuş mevkisi var. Sarıldım boynuna hasret giderdim. Bir süre sonra başım belaya girdi. Bir bela bana musallat oldu desem daha doğru olur. Kapısını çaldım Danyal'in; derdimi anlattım. Suratıma kapattı kapıyı. Sizin yüzünüze kapı kapatılmadıysa neler hissettiğimi bir türlü anlayamazsınız!

Hmm demek boynuna sarıldın.

Ulan önce askerliğini yap.

Kim demiş yapmadı diye ?

2 sene evvel hayri ile askerlik görevini yerine getirmek için kıbrısa düşmüştük... Benim tatlı dilimle komutanlarla aram çok iyi yapmıştım, hayri ağzı laf yapamadığından, bol bol nöbetlere giderdi.

Askerliğin 5. ayında, üst devreler terhis olmaya başlamamıştı, haliyle nizamiye görevi için asker talepleri olmuştu.. Yüzbaşımız Halil komutanla aramızdan su sızmadı, sürekli fikrimi alır bazan da didişirdik..

Hayrinin nöbet yollarına sürünmesine dayanamadığından, halil komutanımdan nizamiyeye geçmesini rica ettim.. Neyse hayri nizamiye görevi sonrasında hızla değişim göstermeye başlamıştı.. Sesi daha gür, yürüyüşü ise daha dikti... Kendisindeki bu değişimi görmem beni hayli şaşırtıyordu..

Gece saat 2 gibi Halil komutan beni odasına çağırdı. Dorukcum nasılsın diye hal hatır sordu, her akşam yaptığımız gibi yine gece yürüyüşe çıkmaya koyulduk.. Hem yürüyüş yapıyor hemde mıntıka temizlikleri yapılmış mı diye kendisine bilgi veriyordum.. Özellikle hayrinin alanına gelince, buralar olmamış komutanım diyordum..

Neyse detayları her zaman harita odasında konuşuyorduk.. Orası olağanüstü bir durum olmadığı sürece hep boş oluyordu.. Kapının açmak için anahtarı sokmak üzereyken, meğer kitli olmadığını farkettim.. Ve kolu bastırıp içeri girdik, Hayri yanında, yeni dönem bir askerle don alet bir vaziyette yakalanmıştı.. "Napıyorsun lan burası bizim mekanımız" diye ağzımdan saçma bir kelime çıkıvermişti.. (Arkadaşımı korumak içgüdüsü ile) Komutanımda, "öhöhö yaptı ve çıkın bakayım sizi burada görmeyeyim" diyi verdi..

Hayri yüzü mağrur ve kırmızı yanakları ile emredersini komutanım diyerek çıktı.. bende kapıyı arkalarından kapatarak, yazık "bunlara Türk askeri üniforması giydiriyorlar " demiştim..

AskerlikHatirasi.jpg

Geri
Üst Alt