- 18 Temmuz 2009
- 82.207
- 240.361
- 5.263
Bu Sepil'in kafası sonradan monte edilmiş gibi duruyor hep yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herif kürşata benziyoryeter ulan
sunu avatar yap da sana hocayi kesip takdim edelim
![]()
Sikiyoruz.burada yazılanlar gerçek mi sıkıyomusunuz anlamadım
Klavyende türkçe harfler yok sanırım.Sikiyoruz.
Mobilden yaziyorum daha uzun basmak gerekiyor noktasiz i harfi icin.Klavyende türkçe harfler yok sanırım.
Soyadını kim koyduysa iyi koymuş.
Basma soyisimli bir admin vardıMobilden yaziyorum daha uzun basmak gerekiyor noktasiz i harfi icin.
Kisa ve sik basmayi daha cok seviyorum.
Son zamanlarda ortada gorunmuyor kendisi.Basma soyisimli bir admin vardı
Onunla bağın var sanırım.
Memleket Corum ben o göze korum diye 1 söz vardır.Son zamanlarda ortada gorunmuyor kendisi.
Coruma gittiginden beri bir degisim var. Orada basina bir sey gelmemistir umarim.
Tam icerigini bilmiyorum ama corumda gerceklesen bir hoplatma vakasi kulagima geldi.Memleket Corum ben o göze korum diye 1 söz vardır.
TerbiyesizMobilden yaziyorum daha uzun basmak gerekiyor noktasiz i harfi icin.
O hikayeyi ben de duydum.Tam icerigini bilmiyorum ama corumda gerceklesen bir hoplatma vakasi kulagima geldi.
TeveccuhunuzTerbiyesiz![]()
Hızlı hızlı yazıyorsun sanırımMobilden yaziyorum daha uzun basmak gerekiyor noktasiz i harfi icin.
CILVELI bir sekilde anlattigina sahit oldumO hikayeyi ben de duydum.
Anlatan kişi zevkle anlatıyormuş sanırım bir de.
Aman dikkat etsin. Hızlı hızlı olunca boşalması daha çabuk oluyormuş.... bataryası yaniHızlı hızlı yazıyorsun sanırım
Biz sn MK dan hikaye saatinde öğrendik ne yapacağımızı belli bir noktada duraklayınca duracell gibi dayanaklı oluyormuşAman dikkat etsin. Hızlı hızlı olunca boşalması daha çabuk oluyormuş.... bataryası yani