Üstüne Alınanlara

Onun yerine bu Başarılı öğretmeni elde tutarak onun işleyebileceği pırlanta gibi öğrencilerle doldurursak sınıfı, hoca da başarıyı yakalar öğrenciler de müdür de :)

Renktaş işte sorun orada okulun tüm sınıfı yenileyebilecek bütçesi yok. :D Ayrıca öğretmen burada gelecek adına başarılı olacağı yönünde sinyallerde vermiyor. En iyisi Lucescu'yu getirmek , onun zamanında sınıfın haylaz ve tembel çocuğu Sergen'i nasıl başarılı yaptığını biliyoruz. Lucescu'nun yanında Mancini stajyer olabilir anca.

Renktaş işte sorun orada okulun tüm sınıfı yenileyebilecek bütçesi yok. :D Ayrıca öğretmen burada gelecek adına başarılı olacağı yönünde sinyallerde vermiyor. En iyisi Lucescu'yu getirmek , onun zamanında sınıfın haylaz ve tembel çocuğu Sergen'i nasıl başarılı yaptığını biliyoruz. Lucescu'nun yanında Mancini stajyer olabilir anca.

Gelmez bence ama lucescuyu ben de severim manciniye değişilir tabi ki :D

Gelmez bence ama lucescuyu ben de severim manciniye değişilir tabi ki :D

Başkan, bu sene madem işleri çok kötü bir noktayı getirdi çözmekte ona düşüyor. Zamanında başarısız olursa Fatih Terim gider , başarısız olursam da ben giderim demişti. Ben bunu hiç istemem ama bir yeniliğe ihtiyaç var. Kendisinin aklında da geldiği günden beri Lucescu var galiba ve ikna etmek için artık Abdürrahim Albayrak'ı mı kullanır , diplomatik ilişkilerini kullanıp Rusya ile Ukrayna arasında savaş mı başlattırır orasını ben bilemem. :D

Fener'in mağlubiyeti ve bir deplasman galibiyeti aldığımız takdirde.Derbi haftası tekrar şampiyonluk şarkıları söyleneceği için erken konuşmamak lazım.

5-6 gundur acilan en mantikli konu ama Mancini'nin devam edecegini dusunmuyorum.

ne gerek vardı babuş böyle şeylere eskiye döndük yine ,mancini gidecek başkası gelecek oda dikiş tutturamayacak,ünal aysal hep istikrardan yanayım dedi ama sözünde durmadı ekim ayından beri demek istediğimizde buydu istikrar sana bir şekilde başarıyı getirir,senede 2 hoca değiştiren Gsye doğru dönüş yapıyoruz gibi duruyor

Fener'in mağlubiyeti ve bir deplasman galibiyeti aldığımız takdirde.Derbi haftası tekrar şampiyonluk şarkıları söyleneceği için erken konuşmamak lazım.

İnşallah kazanırlar ve çoktan şampiyon gelirler stadımıza. Bu taöıma güvenim "sıfır". Maalesef.

ne gerek vardı babuş böyle şeylere eskiye döndük yine ,mancini gidecek başkası gelecek oda dikiş tutturamayacak,ünal aysal hep istikrardan yanayım dedi ama sözünde durmadı ekim ayından beri demek istediğimizde buydu istikrar sana bir şekilde başarıyı getirir,senede 2 hoca değiştiren Gsye doğru dönüş yapıyoruz gibi duruyor

Bence kalsin da zor gibi gozukuyor. Surekli hoca degistirmek cok sacma bir sey bir hoca en az 3 yil calismali zaten.

Belki sorumlu mancini değil diyebilirsiniz eyvallah ama ya bu hoca bu takıma 5 veya 6. haftada gelmedi mi elinde Galatasaray gibi bir takım var ptt 1.ligden yeni gelmiş bir süper lig takımı yok ki deplasman maçı kazanamayasın tamam kaybetmedi ama ya 1 hafta da 3 puan alıp dönelim.Herkez alıştı artık nasıl olsa berabere kalıcak böyle bir ruh haline büründü bu taraftar.Son kayseri maçını saymıyorum bile o daha ayrı bir fiyasko chelsea maçı desen 6-1lik maçı arattı bana ilk geldiğinde Juventus maçına çıkmıştı bu adam birşeyler yapar diye düşündüm ama ne yazık ki bu da aynı riijkard feldkamp gibi fırtına gibi esipte sönen hocalardan birisi oldu

Zaten bu kadro hep leş iki senedir şampiyon olamadı. süper kupa,1 emirates,2 kerede şl başarısını bu rezaletlerle yaşadık.Mancini yoksa 10 numara hoca bak lider nerdeyse şampiyonluğunu matematiksel olarak ilan edicek.Bütün suç Selçuk ve Burağın zaten.

Ben hep diyorum Mancini iyi hoca olabilir ama bu lige uymaz.Özellikle deplasmanlarda ben yeterki gol yemiyeyim bi şekilde gol atarım tarzı değişmezse seneye de bişey değişmez.Ayrıca medyaya çok malzeme veriyor kısaca daha ülkemizi tanımıyor umarım bunu bir şekilde atlatır yoksa daha fazla beklemeden gitmeli.

okumadım alınmadım.

2. aldığı takımı 3. yaptı görüldüğü gibi yüzde elli suçlu futbolcular yüzde elli Mancini suçludur ben de kendi takımını kurmasını istedim hep ama artık yaptığı taktiksel hamleler insanı cileden çıkarıyor

Geri
Üst Alt