Üstünel: "Aysal beni heyecanlandırıyor!"

Cevap: Üstünel:ÜNAL AYSAL BENİ HEYECANLANDIRIYOR

Peki neden Turgay Kıran'a oy verdin?

Eğer Turgay Kıran'a oy verdiyse yaptığı hareket çok medenice değil mi?

Seçim bitti, yarış bitti. Şimdi yeni bir yönetim var. Başarılı olurlarsa Galatasaray başarılı olacak.

Haldun Üstünel de bunun bilincinde, gerçek bir Galatasaraylı gibi, Galatasaraylılık etiğiyle o anki başkan kimse desteğini ve saygısını esirgemiyor.

Suç mu bu?

Suçmuş gibi yazmışsın da...

emin olmadığın konu hakkında adamı suçlayamazsın :)

Eminim sadece kimin söylediğini hatırlamıyorum 3 kanaldan takip ediyordum seçimi. :)

Eğer Turgay Kıran'a oy verdiyse yaptığı hareket çok medenice değil mi?

Seçim bitti, yarış bitti. Şimdi yeni bir yönetim var. Başarılı olurlarsa Galatasaray başarılı olacak.

Haldun Üstünel de bunun bilincinde, gerçek bir Galatasaraylı gibi, Galatasaraylılık etiğiyle o anki başkan kimse desteğini ve saygısını esirgemiyor.

Suç mu bu?

Suçmuş gibi yazmışsın da...

Bu suçlamak mı? :)

oylar spikerlerle beraber mi atılıyor artık. bu sadece bir duyum haldun reis çıkıp ben turgay kıran a attım mı dedi ?

Verse bir sorun mu teşkil ediyor?Kendinle çelişiyorsun şu anda.

Ayrıca saygı çerçevesinde istediğim yorumu yapabilirim,gerekçemi de belirttim bundan sonra açıklama yapmayacağım.İkili tartışma yasak.

Verse bir sorun mu teşkil ediyor?Kendinle çelişiyorsun şu anda.

Ayrıca saygı çerçevesinde istediğim yorumu yapabilirim,gerekçemi de belirttim bundan sonra açıklama yapmayacağım.İkili tartışma yasak.

benim için etmiyor ama senin için ediyor gibi yorum yazmışsın. ondan alıntılayım dedim amacım tartışmak değil iyi forumlar :)

Cevap: Üstünel: Aysal beni heyecanlandırıyor!

Ozmn Fatih Terim,Selçuk,Hamit,Sezer hayırlı olsun mu diyorz :asd:

Cevap: Üstünel: "Aysal beni heyecanlandırıyor!"

Bence yanlış olan Turgay Kıran'a atmış olması yada atmamış olması değil, rengini belli etmemiş olması. Eğer bunca yıl yönetimlerde aktif görev alıp, kübün sorunlarıyla bu kadar içli dışlı olduktan sonra çözüme dair bir adım atmıyor yada atanlara destek vermiyorsan ben de senin reisliğini sorgularım. Hele hele iş bittip fiş gittikten sonra bu başkan beni de heycanlandırıyor demesi tamamen çelişki. Konuşacağın zaman sustun madem şimdi neden konuşuyorsun? Tren kalktı, koş belki yetişirsin!

Haldun harbiden futboldan anlıyor.

Üstünelin Aysalın ekibinde olmasını çok isterdim.

Ben Aysal ekibinin ona teklif götürdüğüne inanmıyorum.

Ünal Aysal'ın meseleyle alakalı taraflı-tarafsız, herkes üzerinde aynı etkiyi yarattığı söylenebilir. Seçim öncesi söylemleride çok başarılıydı zaten. Turgay Kıran ve Mehmet Helvacı'dan farklı olarak sorunlara hep makro düzeyde, lider bir şirket yöneticisi minvalinde yaklaştı. Ah bir de listede bu yakışıklı abimiz olsaydı... Peynirli ekmek kadayıfı.

Önemli olan ne dediği de değil, nasıl algılandığı. Seçim arefesinde Polat'la ailecek yemek yersen, sorulan soruları cevapsız bırakıp, olayı gittiği yönden çevirmessen.. hadi neyse uzatmayayım fazla, sevdiğim bir şahsiyettir kendisi.

Geri
Üst Alt