Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Sonuna kadar arkandayiz reis. Aynen devam.
Ütopya şampiyonu Semih Öztürk !
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş Merve bitti buna mı başladın adam hayatını fan boyluğa adamış helal olsun.
Ütopya ne Uğur ? Ne yapıyor bunları, amaçları ne ?
Ağabey klasik evde boş duranlara hitap eden bir program yapmışlar. Amaç yok format yok doğal olarak kavga gürültü var, taraf var, dedikodu var millette takılıyor işte ben şu tarafcıyım yok ben şu tarafı tutuyom filan tarafları ayıran bir şeyde yok hani yaptıkları işe göre filan olsa anlayacağım birinin üslubunu yakın buluyor diğerinin uzak hemen bir fanatiklik başlıyor bundan sonra böyle saçma bir program evet ben de bu saçmalığın hakkını verecek derecede saçma aktarmışım, pişman değilimÜtopya ne Uğur ? Ne yapıyor bunları, amaçları ne ?
Ağabey klasik evde boş duranlara hitap eden bir program yapmışlar. Amaç yok format yok doğal olarak kavga gürültü var, taraf var, dedikodu var millette takılıyor işte ben şu tarafcıyım yok ben şu tarafı tutuyom filan tarafları ayıran bir şeyde yok hani yaptıkları işe göre filan olsa anlayacağım birinin üslubunu yakın buluyor diğerinin uzak hemen bir fanatiklik başlıyor bundan sonra böyle saçma bir program evet ben de bu saçmalığın hakkını verecek derecede saçma aktarmışım, pişman değilimKısaca yok sayarsan kazanım edinmiş olacağın bir oluşum ağabey.
Bu çok eski ya ben bile takip ediyordum o dönem nedir ne değildir diye yıl olacak nerdeyse bu yaşanılanı