Ütopya (TV8)

Benim anlamadiğim nekadar devam edecek bu sacmalik ? Elenmeyen ömrünü ordami bitirecek

2105099bb09d5464f957a4e3e9e68d76.jpg

Sonuna kadar arkandayiz reis. Aynen devam.

Ütopya şampiyonu Semih Öztürk !

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

la hala bahadır denen var laf yapıyor millet salak la adam herkesi gönderiyor hala laf söylüyorlar :D

Kardeş Merve bitti buna mı başladın adam hayatını fan boyluğa adamış helal olsun.

valla başta izlerdim ama ortalık karıştı dedikodu makinası gibi program .. bahadır ele acayip çekiştiriyo habire .. Tuncay morona bağlamış en iyisi pınardı gitti

Ütopya ne Uğur ? Ne yapıyor bunları, amaçları ne ?
Ağabey klasik evde boş duranlara hitap eden bir program yapmışlar. Amaç yok format yok doğal olarak kavga gürültü var, taraf var, dedikodu var millette takılıyor işte ben şu tarafcıyım yok ben şu tarafı tutuyom filan tarafları ayıran bir şeyde yok hani yaptıkları işe göre filan olsa anlayacağım birinin üslubunu yakın buluyor diğerinin uzak hemen bir fanatiklik başlıyor bundan sonra böyle saçma bir program evet ben de bu saçmalığın hakkını verecek derecede saçma aktarmışım, pişman değilim :D Kısaca yok sayarsan kazanım edinmiş olacağın bir oluşum ağabey.

Ağabey klasik evde boş duranlara hitap eden bir program yapmışlar. Amaç yok format yok doğal olarak kavga gürültü var, taraf var, dedikodu var millette takılıyor işte ben şu tarafcıyım yok ben şu tarafı tutuyom filan tarafları ayıran bir şeyde yok hani yaptıkları işe göre filan olsa anlayacağım birinin üslubunu yakın buluyor diğerinin uzak hemen bir fanatiklik başlıyor bundan sonra böyle saçma bir program evet ben de bu saçmalığın hakkını verecek derecede saçma aktarmışım, pişman değilim :D Kısaca yok sayarsan kazanım edinmiş olacağın bir oluşum ağabey.

https://www.youtube.com/watch?v=qbpvfYsw9yU

Bunu geçen gördüm. exşin var bunda:asd22:

7647495fadd7380cdb13419e1f8622b9.jpg

Semih Reis ve her ne kadar arada tartışsalarda reisin en yakın dostu ve yoldasi Altar. İnşallah finalin adı Semih-Altar olacak.

Murat abi, kurretulayn, Kaan ve dilayda umarım başarılı olur tabiki.

yiğit sörvayvır sonrası boşluğa düştün anlıyoruz ama sana burdan ekmek çıkmaz gülüm

Reis gene gönderdi. Son kurban yaşlı moruk raşo

9104aa309faaddc3cb42203520c38bdd.jpg

Reise bak yanindakine bak bir de,gece gunduz milletin arkasindan is ceviren adama reis doyorlar

Semih adamımsın lan adamımmmmmmmmmmm

Semihin zekası > tüm yarışmacıların zekası

Geri
Üst Alt