Ütopya (TV8)

Ya ben bu yıgıte dedım gıt başka adam tut senın yuzunden adam kaybettı

Yarışma TUNCAYA KAZANDIRILMIŞTIR. Yarışmayı izleyen bilir semih yarışmacıların 4te 3ünü yarışmadan elemiştir. Haliyle tuncayın kazanması icin bi yöntem gerekli. Oylamayı 3 aşamalı olarak yapmaya karar vermişler :asd22: Gazete satışları,sms ve elenen yarışmacıların oyları. ilk önce elenen yarışmacılar 2 yarışmacıya oy verecekmiş sacmalıga bakarmısın ve bu oylamayı hepsinden önce yapıp canlı yayınlamadılar haliyle o oylamada semih herkesi eledigi ve kafe grubunun daha cok adamı oldugu ıcın tuncayın cıkacagı günler önce belliydi tuncay 1-0 önde başlatıldı. Zaten 2 olan kazanıyordu. semihi destekleyenler hem gazete satışlarına hem sms lere yüklendi. tuncayı destekleyenler ise nasılsa 1 puan yettigi icin hep birlikte sms e yüklendiler.Tuncay 1-0 öndeyken programda vtr yayınladılar elenen yarışmacıların önceden hazırlanmış videoları falan. gazete satışlarında semih 1-1 yaptı durumu. İşin ilginc yanı 1-1den sonra adamlar başka yarışmacıların videolarınıda yayına koydular yani durumun 1-1 olacagı o kadar belliydi ki tuncay alsaydı 2-0 olacak videoyu neye koyacaktın? Zaten tuncay kazandıktan sonra apar topar yayını kapattılar kutlama vs falan ızletmedıler aybuke kagıda bakayım dedi sunucu hayır dedı yayını kapattılar.

Abv
Peki birde şöyle düşün oraya gelen yarışmacılar neden hiç semihi desteklemedi çünkü semih geçinilmesi zor bir adamdı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://youtu.be/t5t_Cimofxg

851c4a0a66e85087a451b9b816d830da.jpg

Son düzenleme:
Peki birde şöyle düşün oraya gelen yarışmacılar neden hiç semihi desteklemedi çünkü semih geçinilmesi zor bir adamdı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu yarışmada kimse birbirini sevmek zorunda degil dostluk kardeşlik yarışması yapmıyoruz burda haliyle taraf oldu bazıları ama oylama sistemi fiyasko degil mi?

hic izlemedim icin soruyorum bu yarisma kac ay sürdü?

acun ne yapsa tutuluyor yalnız bu ülkede heralde herkesin bahsettiği yarışmalar mutlaka tv8de oluyo son yıllarda

Bu adamın programları midemi bulandırıyor. Fenerli olmasıyla falan da bir alakası yok. Hepsi yapmacık geliyor.

hocam öyle demiyeydin iyidi sen de yani :D

şu survivoru düşün birader ben sabahtan akşama bişey yemesem elden ayaktan düşüyorum.bun insanlar aç aç nasıl okadar ağır yarısmalar yapabılıyor ? yemek yediklerini bile bilede özünde açlık olan bir yarısmayı izlemek saçma gelıyor bana

şu survivoru düşün birader ben sabahtan akşama bişey yemesem elden ayaktan düşüyorum.bun insanlar aç aç nasıl okadar ağır yarısmalar yapabılıyor ? yemek yediklerini bile bilede özünde açlık olan bir yarısmayı izlemek saçma gelıyor bana

15 dk falan izlemişimdir toplasan survivor'ı

hiç bilmiyorum program başlarken ne dediler ama sanmıyorum tamamen aç olacaklarını onlar da söylememiştir. enerji verici şekerli gıdalar alıp yarısıyor olabilirler. atıyorum mesela hindistan cevizi yiyorlardır ya da şekerli su falan öyle etli metli yemekler vermiyor olabilirler yani, tekrar söylüyorum hiç bilmiyorum statüyü

Survivor'da yarışan arkadaşım var ve kendisine sormuştum herhangi bir şey verdiler mi yiyecek olarak diye... Sadece içmek için su veriliyor. Ödül oyunları 3 günde 1 oluyor. Onun dışında zaten balık tutabiliyorlar ve hindistan cevizi falan idare ediyorlar.

Adam gibi adam kazandı, sacına kurban. Bu arada adamın hammaddesi kaç parada ödül aldı?

Yiğitin fenerli bir kuş olduğu konusunda şüphe kalmamıştır sanırım.

Onların yemek yiyip yememesi önemli değil millet dedikodular ve yapılan yarışmalar için izliyordu o programı Acun da çekişmenin yaşanması için bir hafta gönüllülere kazandırıyordu bir hafta ünlülere Tartışmalara göz yumuyordu

Geri
Üst Alt