UYANALIM: Çaptan Düşmekteyiz

Bu arada taraftar bi taraflarını yirtsa dedeler git demediği taktirde bir yere gitmez dursun capsizi.

Galatasaray topçusunun adını bilmeyen adamlar Galatasaray da söz sahibi oda ayrı bir mesele

Başka yerde tartışmak lazim

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneijder koşmuyor musleranın elleri küçükcüler var araımızda

böyle gerizekalılar olduktan sonra normal batmamız

melo için de aynını yaptılar jem ile geçindiler

bu gerizekalı üyeleri forumdan deh etmekle başlayalım

keşke gsden de deh edebilsek

dursun da bu üyelerle aynı kafada

gs düşmanı aptal bunlar

Parmaklarına sağlık

Genel kuruldaki dazlak kafalılar gitmedikçe kendi adamları seçildikçe bir halt olmaz. Riva ve florya satılmadan da kulüp kendini düzlüğe çıkarabilir ama bu veveranlar olduğu sürece bir halt olmaz

UA tepki vermedikçe bir cacık olmaz. Hatta yazılı tepkiler de yetersiz kalır. Dursundaki egonun da büyük olduğunu düşünüyorum. Taraftrarın lafıyla istifa edeceğini sanmam. Floryaya gitsen gitmeden önce toma yığdırıyor çapsız herif. Dedeler gönderirse gider anca

Nasıl düzlüğe çıkarız kulübü taraftara açman lazım
Yaklaşık 20bin kayıt yaptırsan 10bin liradan yılda200 mil gelirin olur sonra 5 bine indirirsin bir sefere mahsus yaparsın 100 milyon hersene gelir olur
2 youtube canlı yayını youtube üzerinden yaparsın 25mil taraftarın var senin bunun sadece 1 milyonu üye olsa kanalına ve üyelik için 100tl alsan 100 milyon lira ayrıytten aylık kanaldan 500 bin$ reklam dan alırsın buda yıllık 6 mil $
Sonuç olarak 220 milyon liralık bir gelir döngüsü yaratabilirsin

Yaklaşık 20bin kayıt yaptırsan 10bin liradan yılda200 mil gelirin olur sonra 5 bine indirirsin bir sefere mahsus yaparsın 100 milyon hersene gelir olur
2 youtube canlı yayını youtube üzerinden yaparsın 25mil taraftarın var senin bunun sadece 1 milyonu üye olsa kanalına ve üyelik için 100tl alsan 100 milyon lira ayrıytten aylık kanaldan 500 bin$ reklam dan alırsın buda yıllık 6 mil $
Kulübe aklı başında adam alır mı bunlar ya.
Oraya üye olacak adam kendini bilen vr aklini kullanabilen birileri olacak.
Bunlar gibi degil

Fatihin son tesbitleri ile benim son mesajimi birlestirip okursaniz artik yildiz oyuncu vb kavramlarina ekonomimizin izin vermedigini ozetle degerlendirmis olursunuz

Bir konunun ya da sonucun can SIKICI olmasi , onun gercek olamayacagini beraberinde getirmiyor .

GS de emrah bassanlarin , ahmet ilhan ozeklerin, koray gunterlerin ve benzerlerinin donemi cok yakin .. kendinizi hazirlayip simdiden kabullenin

siz kabullenin

biz sigir degiliz, Galatasaray da league one kulubu degil

gerizekali adamlara kulup yonettirip "kendinizi hazirlayin"

oldu, baska bi arzunuz?

hayalperest dusunceler, fb yapti 1 milyon uye muhabbetini , oy hakki bile verdi , ne durumda proje acaba bir inceleyin derim

bunlarla olmaz .. borcu kapatmak icin tasinmazlardan satis ve onun disinda da giderleri kismak . baska sihirli bir formul ya da kaynagimiz yok

seyirci de artik maca gitmek ,urun almak vb katilimlar icin illa drogbaymis sneijder mis beklemeyecek , bitti o devirler

ya biz bittigini kabul ederek bitirecegiz ,ya da uefa ve benzeri kurumlar yaptiklari kisitlamalarla bitirtecekler

siz kabullenin

biz sigir degiliz, Galatasaray da league one kulubu degil

gerizekali adamlara kulup yonettirip "kendinizi hazirlayin"

oldu, baska bi arzunuz?

Valla sigir ,deve, inek mevzusu degil bu , pasa pasa kabulleneceksiniz , hepimiz buradayiz goruruz , bundan mutlu olmak olmamak baska bir sey , olacaklari sindirmek zorunda olmak baska bir sey

Ben boyle hamasi laflarla gerilmem bosuna cabalamayin .. Bu borc miktari ve gelirlerdeki yetersizlikle surdurulebilir bir durum yok , bunu uefa ilk kez bize hatirlatmiyor , avrupa disinda birakti ve birakmaya devam edecek

hayalperest dusunceler, fb yapti 1 milyon uye muhabbetini , oy hakki bile verdi , ne durumda proje acaba bir inceleyin derim

bunlarla olmaz .. borcu kapatmak icin tasinmazlardan satis ve onun disinda da giderleri kismak . baska sihirli bir formul ya da kaynagimiz yok

seyirci de artik maca gitmek ,urun almak vb katilimlar icin illa drogbaymis sneijder mis beklemeyecek , bitti o devirler

ya biz bittigini kabul ederek bitirecegiz ,ya da uefa ve benzeri kurumlar yaptiklari kisitlamalarla bitirtecekler
Ya afedersinde salakmi bu taraftar yasin in sabrının ve aradaki komisyoncuların cebi dolsun diye forma, kombine alsin

Ustelik sahada en ufak bi mücadele dahi yokken.
Ben kazandığım cüzi miktar parayı gidim bunlara yatirayim bunlarda paşa paşa yesin o parayı.
Sonra maç başı paraları ödenmediği zaman arıza çıkarsın.
Ha maç başı diyip geçme 90bin tl falan var.
Sene de o parayı kazanamayan milyonlarca insan var bu ülkede.

Ben ki, taraftarın kötü günde ortaya çıkıp destek olmasını isteyen.
Bu beyinsizlere yağmurlu havada su vermem.

Bu adam ilk geldiği gün demiştim yalnız, lan Dursun diye başkan mı olur arkadaş

Vermemelisin . Zaman ,para ve huzur ancak bir pozitif karsiligi varsa feda edilebilir degerlerdir

Bu yuzden insanlara bu mevzulari fazla kafayi takmama onerisinde bulunuyorum elden geldigince cunku sizin etkinizin olacagi bagimli degiskenleri tartismiyoruz

Bir tiyatro var ve buna bilet alip almamak size kalmis . Ben olsam bugunku kosullarda o tiyatroya gitmez , yerine baska bir tercihte bulunurdum

Danyal zaten onerim bu tip meblalari harcamamaniz yonundedir .
Ben taraftarın stada gitme durumundan bahsettim
Kimse yasini izlemeye gitmez stada.
Getirirsin drogbayi sneijderi 40bin kombine satarsin.
O surecte 40kisiye çıkmasıydı kadro düzgün bi yapılanmayla borcu iyi eritirdik
Oda aysalin hatası. Futbolu bilenleri gönderip aklı sıra revizyona gitti
Oda elimizde patladı zaten.

Kaza giderken tavuk esirgenmez derler
Olay tam olarak bu

Sen taraftarin gönlünü hoş tut başarıda gelir para da

Taraftar mutlu, galatasaray mutlu.

Danyal anlattigin mekanizma rakamlardan bagimsiz konusuldugunda dogru fakat realitede boyle olmuyor malesef . Eger aysal donemini (en basarili donem oldugu icin) incelersen ,goreceksin ki , onca girdi artisina ragmen ,klup buyudukce ,borc-alacak farki da yine borc lehinde buyuyor

Bu hic bir donemde degismedi , aysal polat canaydin ya da suren mevzusu degil .

Fikren evet ama biz basarili da olsak basarisiz da olsak , kuculsek de buyusek de , her daim mutlaka futbol subesinden ciddi senelik zarar acikliyoruz

bunun sebeplerini siralamistim , avrupadaki yayin geliri , avrupadaki gise geliri ,avrupadaki sponsor geliri, avrupadaki urun geliri , avrupadaki performans geliri ,avrupadaki oyuncu satis geliri ulkemizde yok

fakat buna karsin avrupadakindan yuksek yillik ucret gideri , avrupadakiyle benzesir (ust duzeyin pik oyunculari haric) bonservis gideri var

Bu mekanizma hic degismedigi icin konu buyukmek kuculmekle alakasiz sekilde hep negatif kaldirac halinde zarara sebebiyet veriyor

Nasıl ki Galatasaray efsanesine Parator sıfatı takılıp konular açılıyorsa

Sneijder,Muslera için her türlü yorumda bulunulabilir

Gerçekten de çok kötü günlere doğru ilerliyoruz.

Bu capsiz yüzünden 5 sene daha avrupa yüzü görmeye biliriz.
Seneye küme hattına oynarsak şaşırmayın.

Marka değeri nerdeyse dibe vurdu

Lanet gelsin DURSUNA!

Geri
Üst Alt