Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyidir abi, hizliresim.com'a gir gözat'a tıkla fotoğrafı seç sonra
Doğrudan Erişim: yazan yerdeki linki kopyala sonra
buraya gel mesaj yazma yerine...bu simgeye tıkla "From URL" yi seç. kopyaladığın linki yapıştır. Retrieve remote file and reference locally'deki işareti kaldır![]()
SAYGILAR
ben bahsetmiş olduğun yasak elmadan yemedim renkdaş.azmedince herşey oluyor.yeter ki iste.cinsellikte de hiçbir sıkıntım yok.o kadar rahatım ki şu fiziği yaptıktan sonra her hafta türlü ve farklı yemekler yemenin tadını çıkartıyorum.anladın sen onu![]()

ben bahsetmiş olduğun yasak elmadan yemedim renkdaş.azmedince herşey oluyor.yeter ki iste.cinsellikte de hiçbir sıkıntım yok.o kadar rahatım ki şu fiziği yaptıktan sonra her hafta türlü ve farklı yemekler yemenin tadını çıkartıyorum.anladın sen onu![]()
O ne la ?![]()
peki ne yemeliyim sence renkdas? su anda oldukca zayifim 60 kilo civarindayim boyum 1.77.
afiyet olsun Tugaycığım
Kıskanmadım lan bakmayın öyle
![]()
Afiyet olsun reis![]()
kardes bu bodyden sonra daha bisi yapilmazki bunu koru sen artik yani climax yapmisin![]()
hedef
[/URL]![]()
bu imkansız demirhan.5-6 yılı daha var.adam 94 kilo.o kiloyla %8 in altında yağ oranı var.fotomda öyle görünüyor.bu adam benim gibi 3 tane eder.baksana şu canavara![]()
bu imkansız demirhan.5-6 yılı daha var.adam 94 kilo.o kiloyla %8 in altında yağ oranı var.fotomda öyle görünüyor.bu adam benim gibi 3 tane eder.baksana şu canavara![]()
Adam 1,5 seneden beri antreman yapiyor. Antreman yapan biri icin aradaki fark cok net ortada. Bu yuzden Tugay'i cok iyi anliyorum.
"Amator" gozler icin aradaki fark net olmaz. Yag orani 15% altina dusen her vucut bilincsiz gozlere cok kasli gorunur, cunki 15%'in altina dustugunuz anda definisyon daha da ortaya cikiyor. Soyle dusunun; ortalama bir futbolcunun yag yuzdesi 12-13 civaridir. 10'un altina, hele 8 gibi (ki, uzun sure 8 gibi bir yuzde'de kalmak sagliga zarar) BB'lerde gorunur.
Kilo/yag% onemli. Maraton kosuculari, bisikletcilerin de yag yuzdeleri inanilmaz derecede dusuk. Definisyon var, ama sonucta kas%'de cok dusuk. Tugay'i anliyorum. Demirhan 3 ayda o hali alirsin demis. Adam senelerdir calismistir o hale gelmek icin. Fazla alisik olmayan goze fark yok gibi gelir, ama adam'daki dry muscle mass cok yuksek bir seviyede. Yag yuzdesi dusuk oldugu gibi kilosu'da bir okadar fazla.
Tugay'in guzel bir vucudu var. Kuru olmasi bunun en buyuk sebebi. Tugay'in eski fotograflarina bakarak Ectomorph yapiya sahip oldugu ortaya cikiyor. Genellikle bir ectomorph icin kilo almak dunyanin en zor misyonu olmasi gerek. Tugay bu yuzden bir istisna. Ben hikayesini ilk duyduguma aklima ilk gelen AAS oldu.Winstrol'la baslayip, arkasina Deca/Dianabol/Test-e kullanip, Clenbuterol'la post cure yaptiginda buna benzer, inanilmaz bir evrim gecirirsin. Gecebilirsin hatta. 1,5 senede 62'den 86'a yaglanmadan cikmak cok, cok istinasi bir durum. Hele bir ectomorph icin. Tugay'in bunu basarmisi muthis.
Genetik ve vucut yapinin onemi cok yuksek. Gencler cok heveslenmis, ama BB senelerini alan bir spor. Hele bir sakatlik gecirirsen mental acidan cok kotu oluyor. Sol deltoid'umda sinirlerim zarar gormustu, uzun sure yapamadim. Bel sakatligi geciren arkadaslar biliyorum. BB 1 senelik bir spor degil. Yaptigin sporun yani sira diyetin cok onemli.
Ornek olarak, ben bir Endomorph yapiya sahibim. Dogustan cok guclu, iri bir yapim var. Ama cok zor yag kaybettigim gibi, cok kolay kas ve yag kazanabiliyorum. Sansin olacak yani. Sansin yani sira COK sabirli olacaksin. Haftada 5 gun bicep/tricep calismakla biryere varamazsin:yenieek:
Demirhan bundan sonra benden falan alıntı yapmazsan sevineceğim renkdaş.