- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.354
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi yastık mı soktun
Tugay gücünden dolayı restoranın döşemeleri esnemiş kardeşim helal![]()

Foto'yu görünce aklıma gelen ilk soru.. "Elektro Gitar çalmak için önce Klasik Gitar mı çalmalıyım?" :redface:

uzun bir aranın ardından yine burdayım renkdaşlar.önceki sayfalarda da fotolarım vardı.yazın biraz saldım en sonunda biraz toparlanıp bulk olmaya karar verdimbu sene daha iyi olacak tekrardan merhabalar
![]()
![]()
![]()
Hahahah Güzel espiri oldu
Bir not düşeyim, asıl mesleğim haricinde klasik/flamenko gitaristiyim. Fotoğrafta sound check sırasında bass gitarı deniyordum.![]()
-------
Tugay kardeşimden özendim. Bende fücudumu sergilemek istedim. Bende tamamen estetik amaçlı yapıyorum bu işi. Daha doğrusu yapmıyorum. Sporu yani...
Yapınca estetik görünmem diyerekten... 115 okkalık halimle gayet estetik buluyorum kendimi
![]()
Yalan be ya yazdıklarım. Ne estetiği. Ah elimde olsa da yarın 75 kg ya düşsem... :sad007:
3.5 senede 7 ameliyat geçirip sayısız ilaç kullanınca çıkan sonuç bu. 80 lerden 115 lere fırladım.
photoshopta bir kaç düzenleme yaptım doğrudur ama ölçülerle herhangi bir oynama olmadı özgür.fotoyu vurgularken bi kaç kaza oldu.ki gerekte yok buna ben yaklaşık 6 ay öncede fotolarımı koymuştum buraya.dönüp diğer fotolara da bakınca anlayabilirsin.bir kaç arkadaş var onlarlada sohbetimiz oldu bilen bilir.gerçi saygı duyarım bunun tartışmasınıda yapmak istemem seninle.çok duyuyorum çünkü![]()