Üye Fotoğrafları

clear.png
:oops:

Aha bu da benim. Türkiyeye geldigimde gecenki Rize macindan önce :encouragement:

[attachment=4861:Unbenanntcc.png]

Ekli dosyalar

• Unbenanntcc.webp
    Unbenanntcc.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 13
Aha bu da ben. Türkiyeye geldigimde bizim gecenki Rize maci öncesi Ali Sami Yen sokak ta :)

Ekli dosyalar

• Unbenanntcc.webp
    Unbenanntcc.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 16
Tugay gücünden dolayı restoranın döşemeleri esnemiş kardeşim helal :D

photoshopta bir kaç düzenleme yaptım doğrudur ama ölçülerle herhangi bir oynama olmadı özgür.fotoyu vurgularken bi kaç kaza oldu.ki gerekte yok buna ben yaklaşık 6 ay öncede fotolarımı koymuştum buraya.dönüp diğer fotolara da bakınca anlayabilirsin.bir kaç arkadaş var onlarlada sohbetimiz oldu bilen bilir.gerçi saygı duyarım bunun tartışmasınıda yapmak istemem seninle.çok duyuyorum çünkü :)

Foto'yu görünce aklıma gelen ilk soru.. "Elektro Gitar çalmak için önce Klasik Gitar mı çalmalıyım?" :redface:

Hahahah Güzel espiri oldu :)

Bir not düşeyim, asıl mesleğim haricinde klasik/flamenko gitaristiyim. Fotoğrafta sound check sırasında bass gitarı deniyordum. :)

Aha bu da ben. Türkiyeye geldigimde gecenki Rize maci öncesi Ali Sami Yen sokak ta :) :)

[attachment=4863:Unbenanntcc.png]

Ekli dosyalar

• Unbenanntcc.webp
    Unbenanntcc.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 250
uzun bir aranın ardından yine burdayım renkdaşlar.önceki sayfalarda da fotolarım vardı.yazın biraz saldım en sonunda biraz toparlanıp bulk olmaya karar verdim :) bu sene daha iyi olacak tekrardan merhabalar :)

2rp9tlk.jpg

28iruo0.jpg

o9fuh5.jpg

ilk foto nedir öyle yav balon gibi duruyo kollar :D

Hahahah Güzel espiri oldu :)

Bir not düşeyim, asıl mesleğim haricinde klasik/flamenko gitaristiyim. Fotoğrafta sound check sırasında bass gitarı deniyordum. :)

Ben de 2-3 sene önce başlamıştım klasik gitara. Ama bir türlü devamını getiremedim.

Eğer başlarsam tekrardan, direk elektrodan devam edicem zaten. Pek yetenek yok aslında ama zorluyodum yinede :)

-------

Tugay kardeşimden özendim. Bende fücudumu sergilemek istedim. Bende tamamen estetik amaçlı yapıyorum bu işi. Daha doğrusu yapmıyorum. Sporu yani...

Yapınca estetik görünmem diyerekten... 115 okkalık halimle gayet estetik buluyorum kendimi :rolleyes:

20130505_223145.jpg

Yalan be ya yazdıklarım. Ne estetiği. Ah elimde olsa da yarın 75 kg ya düşsem... :sad007:

3.5 senede 7 ameliyat geçirip sayısız ilaç kullanınca çıkan sonuç bu. 80 lerden 115 lere fırladım.

yakisikli adamsin reis

photoshopta bir kaç düzenleme yaptım doğrudur ama ölçülerle herhangi bir oynama olmadı özgür.fotoyu vurgularken bi kaç kaza oldu.ki gerekte yok buna ben yaklaşık 6 ay öncede fotolarımı koymuştum buraya.dönüp diğer fotolara da bakınca anlayabilirsin.bir kaç arkadaş var onlarlada sohbetimiz oldu bilen bilir.gerçi saygı duyarım bunun tartışmasınıda yapmak istemem seninle.çok duyuyorum çünkü :)

ya birak bu ayaklari

Geri
Üst Alt