Üye Fotoğrafları

5ybudety.jpg

BU DA BEN

https://www.gscimbom.com/forum/threads/fanatik-gazetesi-alma-aldirma.161440/

tumblr_ma0bp22lux1rn063q.gif

Kardeş gönül verenleri öyle vurgulamasaydın keske ama yakısıklı adamsın saygılar

"takımımızı gönülden seviyoruz, gönülden destekliyoruz. canımızı bile veririz! biz aşığız, aşkın da tarifi yoktur."

"futbolun holiganlığını en baba yapan da galatasaray taraftarıdır.kendilerini, ayaklarını denk alsınlar yani akıllı olsunlar yani. he, he, el elden üstündür yani. bin galatasaraylı bence on bin fenerliyi yok eder yani."

[attachment=12819:sdedsa.jpg]

Ekli dosyalar

• sdedsa.webp
    sdedsa.webp
    46 KB · Görüntüleme: 278
GSC İzmir Buluşmasından hey gidi günler hey :): En sağdan birinci ben oluyorum heralde ulan amma değişik çıkmışım lan :D

gscforumzmrbulumasi001.jpg

"takımımızı gönülden seviyoruz, gönülden destekliyoruz. canımızı bile veririz! biz aşığız, aşkın da tarifi yoktur."

"futbolun holiganlığını en baba yapan da galatasaray taraftarıdır.kendilerini, ayaklarını denk alsınlar yani akıllı olsunlar yani. he, he, el elden üstündür yani. bin galatasaraylı bence on bin fenerliyi yok eder yani."

Ekli dosyayı görüntüle 17575

Bu ne

TT

Yokum bizi çağırmadılar kardeşim

nasıl çağırmadık bırak şimdi :) Forumun altını üstüne getirdik 1 ay boyunca nerdeyse.Hergün liste güncellendi. Rıza abiyle benim telefon numaram vardı herkeste.

fotoyu çektirdiğimiz sırada maç sanırım 4-0 dı :D antalya maçıydı burak frikikten yazmıştı :D

Süper kupa öncesi belki uğur getirir normalde resim çektirmeyide paylaşmayı sevmem.

Ekli dosyalar

• emre.webp
    emre.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 103
Geri
Üst Alt