Üye Fotoğrafları

Forumda dişi nüfusu makul seviyede olsa, buraya fotoğraf koymanın bir anlamı olabilirdi :D Ama şu an çok mantıksız.

11390293_10204308516219217_6006943606010496965_n.jpg

Keşke ama artık gelmesi mümkün değil,zira Milan ile sözleşme imzalayacağı haberleri ortalıkta sıklıkla dolaşmaya başladı.

Böyle bir fail görmediniz sanırım. Bu fotoyu yıllardır arıyorum az önce buldum. Fail olduğu için hiç paylaşmamıştım. İlk kez paylaşıyorum.
Başkan hazırlanmadan çekmiş arkadaşı. Bir Karadenizli arkadaşı vardı o esnada yanımızda.
Ben de ne pis sırıtmışım la öyle. Tam fail foto :red:

Bu arada masanın üzerindeki sarı şekil olan dosya benim 2 yıl boyunca gönderdiğim tüm tasarımların olduğu dosya.
Adam 2 yıl boyunca yolladığım tüm tasarımları biriktirmiş o dosyada.
Ben konuya " Bilmem biliyormusun başkanım. Daha önceden size tasarımlar göndermiştim" diye lafa girecektim.
Adam lap diye attı önüme dosyayı.Üzerinde "Ahmet Kolkoparan Tasarımları" yazıyordu. Çok duygulanmıştım o an.
Yani bu kadar ciddiye aldığını düşünmemiştim açıkçası.

dsc00006gc3b6z.jpg

Bu da daha önceden paylaştığım foto;

bac59fkanimizla.jpg

Abi bu Polat'ın sesi boru gibi. Canlı duyunca ürkütücü oluyor mu ? :D @Ahmet KOLKOPARAN

Kapıda sekreter beni karşıladı. Geldiğimi haber vermek için odaya girdi. Çıktı ve beni içeri buyur etti. Tam yerimden kalktım kapıya yaklaştım; O ses ; " Buyur Ahmetçiğim buyur"

Aynen dediğin gibi ürktüm açıkçası. Gerçekten dediğin gibi ürküyor insan.

Hele kendi adını söyleyince o ses. Bir an "Lan girmekten vaz mı geçsem" diye aklımdan geçirmedim değil :asd22:

Adnan Polat iyi bir Galatasaray'lıdır hatta şu anki yöneticilerden daha da adamdır ama malum arenadaki olayda taraftarı karşısına alması kendini bitirdi.Aslında tarafsız kalsa olay unutulup gidecekti.

Geri
Üst Alt