- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Hazırlıklar tamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Markaj yaptım kadın oldumnoluyor serou
Renktaş sen günde kaç defa gülüyorsunKonu, size göre en güzel erkekler konseptine dogru yol almaya baslamis.
Neden Şerafettin, beni güldürmek mi istiyorsun?Renktaş sen günde kaç defa gülüyorsun
Fazla ciddi bir kimliğiniz var iznimi aldım. Ben mesela sabahtan akşama kadar gülerimNeden Şerafettin, beni güldürmek mi istiyorsun?
Forumda sabahtan akşama kadar goy goy yapıyorum Şerafettin, lütfen, daha dikkatli takip edelim.Fazla ciddi bir kimliğiniz var iznimi aldım. Ben mesela sabahtan akşama kadar gülerim
Kusura bakmayın bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışırım. Size iyi geceler diliyorum.Forumda sabahtan akşama kadar goy goy yapıyorum Şerafettin, lütfen, daha dikkatli takip edelim.
Estağfirullah, bu bile şaka idi.Kusura bakmayın bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışırım. Size iyi geceler diliyorum.
Sakata gelmeyelim dedikEstağfirullah, bu bile şaka idi.
Sağol, ben de iyi geceler diliyorum.
Kenan Bey tekrardan sukuneti tahsis etti sagolsun.Hayrola mevzu mu var?
Mustafa SevimHayrola mevzu mu var?
Dur bakalim, Mustafayi bayaga gerdik, illaki bir yerde kopacak.Kenan Bey tekrardan sukuneti tahsis etti sagolsun.
Agiz tadiyla kavgaya karissada imdadina kossak bir kere.
Yine ne yaptı Mustafa?
Bu aralar cok gergin.Yine ne yaptı Mustafa?
Ben de öyle çam devirsem ben de gergin olurum. Haklı üzerine gitmeyin.Bu aralar cok gergin.
Yavas yavas Foruma ayak uyduruyor![]()
![]()
Sonunda tüm konuyu okuma işlemini tamamladım.. Çoğu görseli zihnime kazıdım resmen umarım fake değillerdir.
Bu arada Mustafa Sevim o kadar ismin geçti bir foto atsaydın.. Senin gibi sert birini görmeyi çok isterim :asd22:
Hayrola mevzu mu var?